Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мудрински: „Високим пресингом против бункера“

image
Дуго Црвена звезда, све до доласка Огњена Мудринског на Маракану није имала нападача који у континуитету постиже голове. Својим погоцима момак из Србобрана донео је велики број бодова црвено-белима и сигурно је да тренер Јанковић и на пролеће много очекује од свог најистуренијег фудбалера. Претплатио се Огњен да решава неизвесне сусрете. Свим Звездашима у сећању су његови голови против Радничког из Ниша, када је постигао хет-трик на дебију, потом одлучујући против Хајдука из Куле и најпосле сусрет у Ужицу када је такође са два гола био најзаслужнији за преокрет и победу. Другачије није ни на припремама у Турској, јер кад је тешко – Мудрински. Најбољи доказ је јучерашња, до сада најтежа провера, против Слована.

„Очекивали смо тврду и тешку утакмицу против Словака, што је веома добро за нас. Добро првенствено због тога што нас у првенству очекује много оваквих сусрета. Имали смо контролу меча током свих 90 минута, створили смо доста прилика, испоставило се да смо искористили само једну, и заиста је штета што нисмо убедљивије победили„, истакао је Мудрински.

Тежак период сувог трчања је иза првотимаца црвено-белих, тренутно се повезују линије и уиграва тим. А најлакши начин за напредак у овим фудбалским сегментима јесте играње утакмица.

„Одлично се осећам физички. Смањили смо доста интензитет рада на тренинзима, и највише се трошимо на утакмицама. Задовољан сам својим учинком, али биће још боље кад дође свежина„, рекао је јунак победе Црвене звезде над Слованом у пријатељском сусрету.

Још тачно две недеље остало је до почетка пролећне полусезоне. Из турбулентне јесени, изабраници Александра Јанковића изашли су са бодовним заостатком, који ће покушати да надокнаде током омиљеног годишњег доба свих Звездаша.

„Све боље „стојимо“ на терену, одрађујемо све замисли шефа стручног штаба и сигурно је да он најбоље види колики је наш напредак. Понављам опет да можемо много боље у наставку шампионата, сигуран сам у то. Играћемо високи пресинг и покушавати да головима у раној фази меча побеђујемо ривале , јер како време на утакмицама пролази све нам је теже. Сви тимови у домаћем првенству против нас играју бункер, и на нама је да га што пре пробијемо и олакшамо себи тријумф„, констатовао је најбољи стрелац Црвене звезде, Огњен Мудрински.

Повезане вести

6 comments

Laki феб 12, 2013 at 14:56

Iskreno ,ne mogu ovo racunati ko pobedu nad sanom,ali mi je mnogo drago zbog ovog 😀
Ulazim na mozzart i pise 5-0,udjem u link kad ono vec 6-0 hahahahaha

Reply
CiganDelija феб 12, 2013 at 14:40 Reply
Petar феб 12, 2013 at 14:05

KAd igramo danas prijateljsku???

Reply
m феб 12, 2013 at 14:14

To bi i ja voleo da znam na zvaničnom je pisalo u 14h

Reply
Беране ЦГ феб 12, 2013 at 14:26

U 14h

Reply
MaRe Delija феб 12, 2013 at 13:59

MUDRI samo UDRI! 😈 ❗ ❗ ❗

Reply

Leave a Comment