Moja Crvena Zvezda
Остало

Јелена жели још једном да чује хук Маракане

Јелена Кићановић је девојка из Бачеваца код Ваљева, ускоро пуни 17 година. Њен живот се разликује од живота њених вршњака. Због деформитета кичме и мождине везана је за кревет. Никада није могла да оде са другарицама у биоскоп, позориште… Живи са родитељима и два брата од свега 15 000 динара које добијају на рачун туђе неге и дечјег додатка. Због тешке материјалне ситуације ова девојка нема ни колица која би јој бар мало олакшала живот.

311280_akcija-za-decu-jelena-kicanovic-crtez_fЈелена ипак проналази разлог за осмех. Један од њих је  Црвена звезда, коју ова храбра девојка неизмерно воли.

-Ни за колицима која немам не чезнем толико колико сањам да будем у друштву вршњака. Или да барем још једном чујем хук „Маракане“ и радујем се Звездином голу – рекла је млада Јелена у разговору за „Блиц“

Још увек се радо сећа дана када су јој у посету дошли навијачи Звезде, донели јој поклоне и одвели је на вечити дерби. Каже да јој је то био најузбудљивији дан у животу. Прати све утакмице Звезде на телевизији и бодри црвено-беле свим срцем.

Акција Срце за децу је покренута како би се прикупила помоћ онима којима је неопходна, између осталог и Јелени Кићановић.

Више информација о акцији прочитајтe овде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

GOGA феб 9, 2013 at 16:00

SEVER JE CEO CRVENO-BEO JELENA KIĆANOVIĆ NJEGA JE DEO……

Reply
pop феб 9, 2013 at 01:54

Jeco nadam se da ce ti se zelja ostvariti, zelim ti sve najbolje.

Reply
ana феб 8, 2013 at 18:53

Srce mi se cepa kad procitam ovak nesto 🙁

Reply
IgorNbGd феб 8, 2013 at 17:48

Nekome je život majka, a nekome maćeha…

Reply
Simic79 феб 8, 2013 at 16:13

Veliki pozdrav Jeci! Nadam se da ce ti se sve zelje ostvariti!

Reply
Kojke феб 8, 2013 at 16:07

neki navijaci treba da se stide sto na vestima o jednom igracu,koji nece doci,ima brdo komentara,a na jednom ovakvom teksti nema nikog. stidite se

Reply
Kojke феб 8, 2013 at 16:05

Videti ovako nasmejano lice,u takvom slucaju kakav je njen,cini da joj se klanjam do zemlje i da se osecam tako malim u odnosu na nju.

Reply

Leave a Comment