Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Стојадиновић: Деца нам неће одлазити!

фото: Star Sport
фото: Star Sport

Одласци Звездине деце и све чешћи захтеви за раскид уговора узбуркали су црвено-бели део јавности, а на ову тему говорио је и спортски директор нашег клуба Зоран Стојадиновић за портал Mozzart Sport.

Сага око Звездине „класе 1995“ је завршена!

Актуелно руководство црвено-белих свесно је да у ближој будућности неће имати никакав бенефит од једне од најталентованијих генерација у последње време. Путем Шуљагића, Максимовића, Симића и Шакића званично је кренуо и Филип Јанковић затраживши раскид уговора на штету клуба.

Спортски директор српског вицешампиона каже да је за нови егзодус клинаца с Маракане крив неко из прошлог руководства, али и да је „убеђен да се сличне појаве неће дешавати у наредном прелазном року“.

 „Не бих желео да упирем прст кривице у чланове бившег руководства, али је чињеница да неко ту није реаговао како треба. Једноставно, Симић и Максимовић су искористили то што им уговор истиче за шест месеци и одлучили се да каријеру наставе у иностраним клубовима. То је за нас, нажалост, завршена прича. Једино што можемо у овом тренутку да урадимо јесте да понудимо дугорочне уговоре најталентованијим играчима из генерације рођене 1996. године. Видећемо да ли су то Марко Грујић, Ивановић или Ивковић… Ако проценимо да су они будућност клуба, задржаћемо их“, каже за Mozzart Sport Зоран Стојадиновић.

Осврнуо се директор Црвене звезде још једном на случај Јанковић.

„Хтео сам да га задржим у клубу, предложио сам да путује на припреме… Његова мајка ја мислила другачије. То што није дуго примио плату нема никакве везе јер добро је познато у каквој смо финансијској ситуацији. Звезда дугује свим играчима, па нешто не видим да су поднели захтев за раскид уговора“, истакао је Стојадиновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

34 comments

Pop феб 5, 2013 at 09:20

Ako moj sin ikada bude dobar fudbaler ima da igra u prvom timu bar 5 godina sa tim da klub zaradi na transferu. Muka mi je od ovih današnjih klinaca i njihovih roditelja koji vole Zvezdu do poslednjeg evra.

Reply
ssss феб 5, 2013 at 02:08

Bice zvezda ko borusija dortmund haos kriza , pa posle BUMMM sta je bre ovo pravicemo haos po evropi videcete 😀

Reply
Bogdan феб 4, 2013 at 20:34

Ma nek idu bre,nikog na silu ne treba drzati,a i dosta mi je onih prica „jel bi ti igrao za dzabe,nemaju za racune“ bla,bla,PA IGRAO BIH ZA DZABE,jos bih ja placao Zvezdi koliko sam u mogucnosti samo da obucem taj sveti crveno-beli dres,sa CRVENOM ZVEZDOM na grudima i da istrcim na Marakanu pred punim tribinama,sad bih digao kredit i dao bih Zvezdi,samo da igram tamo,a mala krpara ucenjuje Zvezdu a skracen ko februar,malo je jaci od kisele vode.Uf kako me nerviraju!

Reply
mladjen феб 4, 2013 at 22:25

Nisi upravu,… Fudbal je posao kao i svaki drugi… i ma koliko on voleo klub, mora da bude svestan da je to njegov posao… i da ako ne dobija platu, trazi drugu firmu… kako bi sebi obezbedio zivot.

Reply
Lazovic za kapitena феб 5, 2013 at 13:42

donekle si upravu ali ako je vec navijac i igrac Zvezde onda treba da se ponasa kao da je voli i ako je ona u krizi i ako vec mora da ide zasto nije ostao da Zvezda zaradi makar na njegovom transferu

Reply
Joca феб 4, 2013 at 22:45

Posto si toliko predan Zvezdi, digni taj kredit i daj pare, igrati neces ali ces pomoci. Ali naravno nisi kreditno sposoban jer te roditelji izdrzavaju.

Reply
Bogdan феб 5, 2013 at 02:13

Je l’ me poznajes pa znas da me roditelji izdrzavaju,kao i celu moju aubiografiju? Sto pises komentare cisto da bi nesto napisao?

Reply
Vanja феб 4, 2013 at 20:09

Sve ce doci na svoje tek kad grobari iz SPS napuste vlast. Uporno sam pisao da je nas problem SPS a ne DS jer je sport u potpunosti pod kontrolom SPS ali cini mi se da im dolazi kraj. Juce sam pricao sa jednim grobarom koji je bukvalno bio u šoku što će biti sa dačicem, kaže ako padne dačić proćićemo gore nego vi poslednjih 10god. E mislim da su to i zaslužili samo što se mi nećemo baviti njhovim uništenjem kao što su oni našim već ćemo ih nadam se upropaštavati isključivo na sportskom terenu. Dolje vlada, naprijed Vučic.

Reply
deda феб 4, 2013 at 20:38

potpisujeeeeem !!!

Reply
VESICU ODLAZI! феб 4, 2013 at 21:27

Vanja brate svaka ti cast na komentaru!Iako mnogi prelaze preko te cinjenice olako i ne shvataju da je tu srz problema,dok ne odu SPS krimosi,a vole je njihov kadar,tesko ce srpski fudbal poci napred a sa njim i Crvena zvezda kao najveci klub.Znaci po tvom misljenju bi bilo dobro da budu izbori i da oteramo SPS u istoriju?Vucic je najjaci sada i nas interes bi bio da on sam cini novu vlast.A posle da vidimo Ruzica kada izgubi moc,koji se sprdao sa nama ne tako davno.A odmah pada i vo,mi postavljamo kadar u FSS i onda menjamo glupo pravilo za strance,povecamo na 5,ali i donesemo zakon koji stiti domace klubove tako da balavci i menadzeri nece moci da prave haos kako trenutno rade.

Reply
Andrej феб 4, 2013 at 21:58

Problem su i DS i SPS, – najveci grobari Srbije uz Miskovica!!!

Reply
bob феб 4, 2013 at 19:54

Vratiće se neki sa tog spiska za 5-6 godina…. Nadam se da im vrata tada neće biti otvorena. A to si u pravu, Zoki, 100%. Igraj, sine, da mama ne mora ništa da radi….

Reply
zoki феб 4, 2013 at 18:36

daj da mu vidimo tu mamu ako je ruzna kao sin onda i ne mora ,sta je ta umislila da na sinu zaradi i da ne pipa nista vise do kraja zivota.

Reply
Sova феб 4, 2013 at 18:29

Ko je Filip Jankovic?! Znam da je Milan Jankovic Zepter ali ovaj Filip nisam cuo za njega.

Reply
Boban феб 4, 2013 at 18:02

Nase novo pojacanje bi trebalo da bude http://www.transfermarkt.co.uk/en/sidnei/profil/spieler_27374.html 😛

Reply
Collonelo феб 4, 2013 at 18:14

Odakle ti to ?

Reply
filip феб 4, 2013 at 18:45

moguce moguce

Reply
krule феб 4, 2013 at 18:43

Odakle ti to,ovaj cuvao Hulka da nije moga da mrdne u derbiju Por-Ben,hajde da vidimo i to …

Reply
Tuđman Franja Doživotna феб 4, 2013 at 20:40

Brate,ovaj dečko je važio za najtalentovanijeg defanzivca Brazila,mnogo bih voleo,ali mislim da nema šanse da dođe.Prvo-finansije,drugo-naš renome u ovom momentu.

Reply
Zvezdas Dzo феб 5, 2013 at 13:07

Kazu da je (od dva stopera sto su u opticaju) jedan i to africki stoper mladji od drugog juznoamerickog godinu dana,a reprezentativac Nigerije Gadfri Oboabona je 90 godiste,a Sidnei sto je trenutno u rezervnom timu Benfike(koja ga je svojevremeno platila 6 miliona) je 89 godiste.Ako su u pitanju ti igraci,a bice da jesu onda bolje Afrikanca kupiti pre nego sto sa Nigerijom osvoji KAN nego pozajmljivati Brazilca samo na pola godine iako je to jeftinija solucija (120 000 do kraja sezone), ali Nigerijac vredi 400 000 evra,pa vredece mnogo vise za par dana ako Nigerija osvoji ovaj kup africkih nacija sto se trenutno igra u Juznoj Africi.

Reply
Drago феб 4, 2013 at 17:41

Jednostavno, klinci treba da potpisu ugovor da ako im klub ponudi profi ugovor,a oni to ne žele, treba da plate Zvezdi 20000 € po godini dok su trenirali. Tj da vrate Zvezdi uloženo. A treba i zakon donijeti da mladi igraci nemogu otici u inostranstvo ispod 23 god.

Reply
Red Star феб 4, 2013 at 18:41

U staroj Jugi je bio donešen zakon do 27 godina,i to bi bilo odlično jer bi do tad njima veoma skočila cena,ali teško da će se takav zakon danas doneti 😕

Reply
Tuđman Franja Doživotna феб 4, 2013 at 20:42

Ne može i ne može,dokle više o tome.Znači,Evropska Unija a i gotovo čitav svet ima zakone o slobodi kretanja ljudi,a to je direktno protivno tim zakonima.Nekad bilo,sad je NEMOGUĆE.

Reply
***DELIJA 1OO%*** феб 4, 2013 at 17:11

jedino mi je krivo sto je oborio onaj Dekijev rekord.Putuj igumane,ne vracaj se

Reply
filip феб 4, 2013 at 17:02

pozdravi mamu mali zuti….i gde god te vidim maltretiracu te pa ti zovi mamicu…slino mala ne postujes zvezdu ne postujes nas!!!!

Reply
Anjamen феб 4, 2013 at 16:59

Ma neka idu, treba raditi na tome da se zadrze klinci koji su ostali i koji nesto vrede. I po cenu da budemo u debelom minusu sto se bodova tice, treba u prvi tim ubaciti Ozegovica, Savicevica, Mihajlovica i ostale nase igrace koji su istinska buducnost kluba. Da konacno Zvezda bude vlasnik svojih igraca a ne menadzeri!pozdrav delije

Reply
aleksandar sd феб 4, 2013 at 16:52

Obicno ko postane tako alav za parama na kraju zavrsi u drugoj ligi Italije ili Spanije.

Reply
Red Star феб 4, 2013 at 18:41

A ne zaboravi Radakovića 😉 igrao u drugoj ligi Srbeje :facepalm: :mrgreen:

Reply
zvezdan феб 4, 2013 at 16:52

EH kad ti zene vode VODECU ULOGU U FUDBALU

Reply
bata011 феб 4, 2013 at 16:39

Keva se pomamila, misli da joj je sin Mesi? Jos ce oni moliti da se vrati u Zvezdu.

Reply
CZ феб 4, 2013 at 16:30

Majka majka majka majka majka majka majka,ima li Filip Jankovic oca ???

Reply
gox феб 4, 2013 at 17:30

Znas li ti koliko kucnih poslova tata ima,mora da usisava,pere ves i jos mnogo toga,a uvece tata mora malo da po…. mami

Reply
aleksandar kg феб 4, 2013 at 18:58

U njihovoj kuci se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
CZ феб 4, 2013 at 16:30

Majka majka majka majka majka majka majka,ima li Filip Jankovic oca ???

Reply

Leave a Comment