Moja Crvena Zvezda
ПрипремеТрансфериФудбал

Гаридо: „Хвала Богу и Олимпији што су ми омогућили да играм за највећи клуб у Србији“

Хондурашки репрезентативац, Луис Гаридо, који ће у наредних шест месеци наступати за Црвену звездуистакао је задовољство због тога, које су у Хондурасу пренели локални медији, а у Србији „Новости“.

Луис Гаридо
Луис Гаридо

Гаридо је навео следеће: 

„Знам да је Звезда велики клуб, највећи у Србији, и срећан сам што одлазим у такву средину. Хвала Богу и Олимпији што сам добио прилику да играм у иностранству. Када сам добио понуду из Звезде, нисам се двоумио ниједног тренутка. Могу да обећам да ћу напорно радити свакога дана. Одлазак у Србију је велики изазов за мене.“

Гаридо се тренутно налази са репрезентацијом Хондураса на завршници квалификација за Светско првенство у фудбалу 2014. године, које ће се одржати у Бразилу, а по окончању првог кола тих квалификација, придружиће се екипи Александра Јанковића. Чисто информативно, Хондурас ће прво коло играти са Сједињеним Америчким Државама 6. фебруара, када ћемо моћи да видимо „од чега је сачињен“ Луис Гаридо.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

32 comments

CZ јан 25, 2013 at 21:11

Bajkovic-Mikic Bakman Pantic Petkovic-Kadu Garido Milijas-Kasalica Mudrinski Lazovic.

Reply
Spajic јан 25, 2013 at 21:18

jos samo Spaja od tih sto si nabrojao i ok

Reply
@Spajic јан 25, 2013 at 23:27

Da da,moja greska jbg hteo sam Spajica da napisem a u glavi mi bio Pantic,izvinjavam se.

Reply
marko јан 25, 2013 at 21:43

Kirovski – Mikic – Pantic – Spajic – Mladenovic – Milivojevic (Mijailovic, Garido) – Kadu – Savicevic – Cikic – Lazovic – Mudrinski! :mrgreen:
– Kad vec pisemo sastave! :mrgreen:

Reply
veliki pravi zvezdas јан 25, 2013 at 20:47

Hocemo Svedjanina u nasu Crvenu Zvezdu Bekmena 😀

Reply
veliki pravi zvezdas јан 25, 2013 at 20:42

Tako je Garido ,kada budes dolazio zelimo da pokazes od cega si sastavljen na treninzima pa na i utakmicama Crvene Zvezde treneru i ostalim igracima ,opravdaj zbog cega si doveden u nasu Crvenu Zvezdu 😀

Reply
zvezdan јан 25, 2013 at 18:25

Vidis kako covek pametno zbori kaze najveci klub u Srbiji, dolazi iz Hondurasa pa je vaspitavan kako treba zna koje naveci u Srbiji, nije ispusten da padne na glavu pa da navija za partizan

Reply
Luka јан 25, 2013 at 18:37

Mogao je lagano da kaze,najveci klub u jugoistiocnoj evropi 😉

Reply
Mladjen јан 25, 2013 at 20:53

da, samo je pitanje, do kada ce Nas najveci klub da pada ovako nisko…

Reply
dex јан 25, 2013 at 16:19

E, предебели и фудбалског знања оскудни Чава Димитријевић сада мирно може у пензију! Да се и ми мало одморимо!

Reply
CzvBoys јан 25, 2013 at 15:31

Po meni sada je Dimitrijevic veliki višak ,nema sta da trazi u Zvezdi sa 20 kg viska! Prodaj ga Stojadinovicu,samo da ga ne gledam vise.Ovaj Garido kakav god da je, bolji je od Dimitrijevica. Na sredini imamo zadnje vezne Mijailovica i Garida a kad zaskripi tu je Milivojevic,ofanzivnije su Kadu,Vukan,Milijas i mozda bi trebalo dovesti jos jednog igraca ali ukoliko ode Dimitrijevic,mada 15 utakmica na prolece mogu izneti i ova trojica pomenutih.Ako dodje ovaj stoper Švedjanin po meni ne treba vise niko. Na svim mestima smo popunjeni. Golmani:Bajkovic,Kirovski,Vesic.Odbrana:Spajic,Pantić,Krneta,Petkovic,Mikic i Švedjanin. Sredina:Mićko,Milivojevic,Garido,Milijas,Kadu,Savićević i eventualno neko pojacanje.Napad:Mudri,Kasalica,Ožeg,Milun,Miha! Dosta!

Reply
marko јан 25, 2013 at 15:46

MIjailovic, Milivojevic i Milijas su zadnji vezni! E sad sto eksperimentisemo, sa Milijasem i Milivojevicem… To je druga stvar… Zato nam tako i ide… :mrgreen:

Reply
marko:D јан 25, 2013 at 15:56

alo bre jesi ti gledo ikad Zvezdine utakmice.. Dimitrijevic pravi akcije ko niko u zvezdi..

Reply
***DeLiJa***1OO % јан 25, 2013 at 16:07

danas nije prvi april

Reply
***DeLiJa***1OO % јан 25, 2013 at 16:09

prodaja dimitrijevica je na domenu naucne fantastike

Reply
Spartanac јан 25, 2013 at 16:09

Moras malo pronicljiviji da budes….Mi smo doveli igraca na poziciji gde smo mozda najbolje popunjeni u celom timu!!!!!!Sto znaci samo jedno….DA ILI LUKA ILI MICKO I BLISKOJ BUDUCNOSTI IDU!!!!!!Ako igramo formaciju Nemacke,jasno je da nama ekipa vapi za ofanzivnim vezistom….nesto sto je Ozil,Pablo Ajmar ili npr Kaka….znaci navodim profil igraca,naravno da su pomenuti misaona imenica za nas.Od tri srednjaka po sredili….zadnji vezni su Luka Micko i Garido….srednji do njih na centru…Savicevic,Milijas ,Kadu i Cava.Cava verovatno nece ici,jer vidis da Kadu jos ne produzuje ugovor!!!!Iskreno…..Milijas ima pas,prekid…..ALI PO MOM POIMANJU FODBALA ,ONA JE NEPOTREBAN!!!!Moja ekipa bi bila……Garido/Luka zadnji vezni…..do njih Kadu……ispred taj ofanzivni vezni koji po meni fali….to je bio Kueva,a mozda Tijago!!Levo Milunovic ,desno Laza i spic Kasalica.Zasto…..Kasalica a ne Mudrinski…..zato sto kada krene kontra ..Npr….Kadu,Lazovic ,Milunovic…a ako je tu Garido za koga kazu da je vrhunski spreman,njih Mudrinski ne moze da stigne na motoru,a sa Kasalicom je to pakao…..nemam pojma…….i pozadi….po meni…Stoperi Spaja i ovaj Svedjanin…desno Pantic,levo Petkovic……e Petko i ima zamenu…..aj i Vesovic…ali soper i dalje fali…..mozda Jovanovica ne oterati,kazniti ga sa 2 pate,a da greje klupu.Pa po potrebi da uleti…moze on na iskustvo da odigra neku utakmicu iako nije standardan.

Reply
Zvezda mi je sve јан 25, 2013 at 17:31

Glavonja, de ti je Laza?

Reply
dexy122 јан 25, 2013 at 20:02

Glavonja, prvo procitaj sta covek napise, pa onda vredjaj osobe.

Reply
Chinez јан 25, 2013 at 15:18

Ako ovo znaci da Micko gubi mesto u timu, onda Milivojevic treba da padne u drugi plam. Da sansu dobija kad ovaj ne moze da igra. Super bi bilo da prodamo Micka, sad nam je zadnja sansa da uzmemo pare za njega. Milivojevica ne treba prodavati, jer se na njemu moze zaraditi sao ako dodje ponuda od 7-8 miliona. Treba ga drzati do istaka, nije on los mogao bi da posluzi. Madg nije lose dati ga za 2 miliona, koliko bi mozda neko i dao, mi bi uzeli 800-900 hiljada i oslobodil bi re njegove plate, ali bi morali da trazimo novog igraca, jer Sakic verovatno nece ostati u Zvezdi.
ps. Sve u svemu u velikim smo problemima, mislim na sportski deo, ne na finansije, koje su jos veci problem.

Reply
delija ns јан 25, 2013 at 15:47

Da brate Chinez, ali od tih 7-8 miliona mi dobijamo samo 60%!

Reply
marko јан 25, 2013 at 16:17

A tih 7-8 miliona su misaona imenica,! Mi trenutno samo mozemo lepo zaraditi na Lazovic… Preko 2 mil… Ali i tu ide procenat Borcu (30%)… Ostali igraci su tu do 2mil (najvise)… Jbg. nasa realnost! Nema nas na fudbalskoj mapi Evrope vec dugo… A Evropa i tutle su „reklama“… A kod nas ni titule ni Evrope… Tako da, sve sto prodamo preko 2mil… …da pevamo! :mrgreen:

Reply
Darko јан 25, 2013 at 14:59

Izvestaj iz RK ?

Reply
Mladjen јан 25, 2013 at 14:59

Nek nam je isti taj bog u pomoci!!!

Reply
Milan јан 25, 2013 at 14:31

Ova je informacija za naše skaute ima u Švajcarskoj momak 21 godina igrao za Ženevu i za kadetsku reprezentaciju Švice, prije tri godine otišao u Atletiko Madrid gdje je ubrzo zadobio povredu koljena, nakon operacije se oporavio i trenutno je bez kluba, izuzetan tehničar, brz, vezni fudbaler zove se Dražen Mitrović, trebao bi neko da ga pogleda vjerujte radi se o izuzetnom fudbaleru

Reply
ZvezdaRs јан 25, 2013 at 14:13

Pre oko 7 dana, na probu je dosao momak iz RS , 94′ godiste , trenira sa omladincima trenutno, jer je 1.tim Antaliji. Momak ima brzinu i tehniku, verovatno ce se i pisati o njemu za koji dan.

Reply
zenga јан 25, 2013 at 14:04

Ovaj lik me podseca na guarina i medela iz cilea,po meni dovodjenje ovog igraca znaci da postoji neki sukob ili nesuglasice jankovica sa mijailovicem.mozda zbog njegovog ugovora ili sto se sprema njegova prodaja ne znam sta je u pitanju ali ako bolje pogledamo na zadnje dve utakmice spajic nosi kapitensku traku pored mijailovica u postavi,jeste da su obojica iz omladinske skole,(nemam nista protiv spajica) ali ako se gleda po stazu treba micko da je nosi.

Reply
VLAJKO^^ јан 25, 2013 at 14:25

Ma kakav Mijailovic imas Milivojevica i sad ovog sto je dosao + moze i Milijas da igra na njegovoj poziciji, tako da nemam nista protiv njegove prodaje.

Reply
Nini јан 25, 2013 at 14:39

Ko nece da potpise novi ugovor i ne treba klub da mu daje sansu da igra.Isto tako se slazem sto je uradjeno sa Milutinovicem i Dimicem

Reply
zenga јан 25, 2013 at 14:43

slazem se sa tobom ali ne treba da se zaborave mickove partije i da se on kao igrac baci u senku.mi kad prodamo milivojevica 40% ide radu tako da ce se tu zaraditi malo,a micko kao reprezentativac ce mozda vise vredeti i kad bi potpisali novi ugovor sa njim mozda i vise zaradili.moze njega miha da poziva koliko hoce i da mu daje sansu ali ako on u klubu greje klupu onda nesto nije u redu i nece ga kupiti neki jaci klub nego ce otici u tursku ili rusiju za manje para a kasnije za destine miliona u neki veliki klub,tako to izgleda kod nas biva…

Reply
dexy122 јан 25, 2013 at 20:03

Vec sam odgovarao na ove komentare, ali nisam procitao tvoj. Ne vredi nama za koliko se Micko proda, ja mislim da smo mi njega prodali za dve milje zahaviju ili ramadaniju.

Reply
dexy122 јан 25, 2013 at 15:46

Mislim da je Mijailovicu najveci problem njegov menadzer. Vidite da se Dzaja, Covic pokusavaju resiti tih sumnjivih agencija, i njihovih losih ugovora. Znaju oni gde ne valja. Odlazi Maksimovic zbog toga, a verovatno ce i Mijailovic otici.

Reply
delija ns јан 25, 2013 at 15:48

U pravu si.Medel je pravi gladijator a nama bas treba takav igrac

Reply

Leave a Comment