Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Стојадиновић: Можемо да урадимо добар посао, Џајић треба да остане

Zoran-StojadinovicДанашњи сукоб на „Маракани“ и даље је тема број један у Србији. Спортски директор Црвене звезде, Зоран Стојадиновић изјавио је за „Мондо“ да је у тренутку инцидента био на Маракани, али да није био на лицу места кад је сукоб био најжешћи:

Чуо сам, као и ви, за ту вест, али нисам ни са ким директно разговарао о томе, јер смо се у међувремену разишли и ја сам сада у стану на Новом Београду.

Стојадиновић сматра да Џајић треба да остане у клубу:

Ако ме питате шта бих желео да буде епилог свега овога, рећи ћу вам искрено да бих волео да Џајић остане у клубу. Без обзира на све што се догодило и даље мислим да можемо да урадимо добар посао, а лично сматрам да од Џајића могу много да научим.“

По речима спортског директора Црвене звезде, проблеми постоје од раније:

Сада је ‘пукло’, али није то од јуче, уосталом могли сте и јавно да прочитате да је господин Човић незадовољан темпом којим решавамо проблеме и да сматра да је неопходно да радимо брже, више и боље. То се вероватно некоме није допало, подигла се тензија и догодило се шта се догодило.“

Епилог?

Надам се да ће се све завршити на најбољи могући начин, без оставки.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

68 comments

psihijatar јан 24, 2013 at 12:34

Mislim da je predsjednik ipak trebao biti Čović pa nek si on bira tim koji ga može ispratiti. pritom sumnjam da bi zapošljavao šurjake, strine, tetke, nećake, sestriče te užu ili širu rodbinu. Ako neko zna i hoće da radi mjesto mu je u Zvezdi. Ako nije takav doviđenja. I to je to. Treba pustiti Čovića da završi što je započeo.

Reply
Spajic јан 24, 2013 at 13:47

Samo Dzaja svi smo zaboravili da je on bio predsednik 1991

Reply
Libijac јан 24, 2013 at 14:08

sportski derektor je bio!!! a predsednik i sportski derektor nije isto, bar u normalnim klubovima!

Reply
Ahil јан 24, 2013 at 07:30

A ti si obećao brdo igrača, kao i ovi na vlasti milijarde evra, samo da pobede… Ništa od toga. Što Rusi ne odblokiraju račun? Što šeik ne odblokira račun? Što ne dovedeš igrače besplatno, kako si srao? Bruke jedne, Čović jedini zna i hoće da radi, vi biste, koliko vidim, da srozate pa šeiku u ruke da upadnemo… m’rš iz Zvezde!

Reply
marko јан 24, 2013 at 15:37

Pa nista, kada neki nemaju m*da, da potpisu odobrenje!
Ne mozes da radis, kada nemas ovlascenje! A igraci ce sve cekati da se nasi nakane…

Reply
boban јан 23, 2013 at 23:42

Zar se tako voli klub,zar je to postovanje prema armiji navijaca Crvene Zvezde,malo bruke i sramote smo doziveli pa nam je samo jos ovo falilo.Cime su to navijci zasluzili da im se ovako vrati,zato sto su najbrojnija i najodanija publika,zato sto iskreno vole svoj klub,zato sto stede novac i u ovako teskoj situaciji da bi dosli da bodre svoj klub,zato sto citaju vesti oklubu na svakih dest minuta da bi procitali nesto lepo o klubu a vidite sta se nama desava BRUKA I SRAMOTA.
Kao navijac Crevene Zvezde trazim od ljudi iz kluba da se pod hitno prevazidje ova losa situacija i da imaju samo jedan cilj ispred sebe a to je boljitak u Crvenoj Zvezdi,nezanima me vise kako, hocu da moj klub bude najbolji kao sto je nekad i bio.
Pozdrav svim pravim navijacima CRVENE ZVEZDE

Reply
Miki Delija јан 23, 2013 at 23:33

To da su se potukli legenda naseg kluba D.Dz. i covek koji je stvarno mnogo uradio za Crvenu Zvezdu uopste N.C. (u KK se rezultati vec vide a u FK je stvarno uneo veliku energiju) nam govori covek koji jutarnju kaficu pije sa vodjama Znackatraza Dzonijem i Vavketom(bivsim vodjom Delija prim.aut.) Kokeza demantuje da je D.Dz. otisao…covek bez lica iz Uprave samo cuti,Mihajlovic kaze da je Zvedi dao i vise nego sto treba,Petkovic dolazi,Jugovic samo malo rasprodaje omladince Zvezde ali ne na Zvezdinu stetu,Bucko Stefanovic uverava siru i uzu javnost da se nije onoliko udebljao od Zvezdinih para,Binic isto kao i Miha smatra da mu klub jos i duguje pare….Petkovic ne dolazi,Jovanovic od „neverovatnih napora“ na treningu povracao…Petkovic ipak dolazi,utvrdjeno je zasto Jovanovic povraca-poslednje informacije su da nije od jakog treninga :)),Petkovic ipak ne dolazi..ili mozda dolazi….A Skundric i Antic….ma njih savrseno zabole k…c za sve :))) E,moja Zvezdo,svi koji te sada „vode“ nas uveravaju da i od dna ima gore…..E da,da ne zaboravim i vodje Delija..oni samo cute i cekaju da vide ko ce da im vise plati pa da se njemu priklone……Kakav materijal za neku komediju ali meni stvarno nije smesno….zato sto se sa mojom Zvezdom sprda kako ko stigne….

Reply
Igor јан 23, 2013 at 23:30

Lepo si ti to smislio cim izbije prva svadja ostavke nema ostavki gospodo nego izvolite zasucite rukave.

Reply
I JA SAM ZVEZDAS јан 23, 2013 at 23:24

ILI RADITE ILI IDITE IZ ZVEZDE….DOSTA JE BILO OVIH GLUPOSTI…VEROVATNO JE SVE ISCENIRANO DA BI STO LAKSE NAPUSTILI KLUB…AKO NE MOZETE DA POMOGNET LEPO RECITE I KRAJ…

Reply
carvlada јан 23, 2013 at 23:19

a gde je pecat? nema ostavke

Reply
milos јан 23, 2013 at 23:18

ne mozete da uradite vise nista,prica je gotova ako je uopste i bilo spasa,pa od svih uprava vi ste naneli najvecu sramotu,ovim je klub verovatno dospeo na sve stranice svetske stampe ali ne po rezultatima vec po cirkusu koji ste napravili….pod hitno gasenje,spasa nema i to svima jasno kao dan,a posto ovo nije pravna drzava da se uhapis stojkovic,lukic,i ostali i da im se sve zapleni dok se ne nadoknade gubitci koji su napravili i posto se svi ponose time da je klub udruzenje gradjana,citaj svacije i nicije,onda ga lepo izgasite i gotova prica,dosta je bilo ponizavanja,..igraca zbog pijanstva izbacite sa priprema a sta bi vama trebalo da se uradi zbog ovoga,svi vi primate platu i zivite od tog kluba koji je bio kao krava muzara godinama i to sto je dzajic aboliran nikako ne znaci da nije uzimao novac,i ajde dosta vise sa tim,uzmao je i gotovo,kao uostalom i svi…zvezda je 90 tih sluzila i milosevicu za penzije i ostalo a sad drzava nece da vrati ono sto je uzela….dakle,pomoci vise nema,ajde da se ne lazemo vise,cirkusa je dosta,a draganu dzajicu dajte da vodi dom penzionera jer za drugoo i nije,surak sekretar kluba,ako sam se ikad icega gadio to su bile rodbinske veze na poslu a ovog zecevica cim pogledas u facu vidis da je rec o fosilu iz vremena tita kad je sve tako i funkcionisalo,sutra cemo i lako cemo,necemo nista lako,prica je gotova,gasite klub,dosta je.

Reply
veliki pravi zvezdas јан 23, 2013 at 23:14

Sportski direktoru Stojadinovicu hocemo da porucis Dzajicu da nasa Crvena Zvezda igra kao Arsenal ,Porto ,Benfika ,Barsa i da reces Dzajicu da investicije koje hoce da dodju nasu Crvenu Zvezdu poput sejika uloze u nasu Crvenu Zvezdu 😀

Reply
Vuja јан 23, 2013 at 22:51

Ne mogu da shvatim ovde raznorazne likove,o kojim bre vi pojačanjima pričate,kada nema žute banke u kasi….draga gospodo idiite vi lepo u prodavnicu stavite u korpu sve živo i idite na kasu,od čega ćete da platite.

Vidi se da razmišljate za jedan dan,treba da se odreknemo titula narednih nekoliko godina kako bi klub stavili na noge,kako bi se klub stabilizovao.

Može da se uzme titulu ali po koju cenu,po cenu da se Zvezda zaduži i da ode u bankrot ,tako je prethodna uprava radila zaduživala se ,a titule nigde nema.

Uostalom ko vam je garant i da se zadužimo i da dovedemo igrače ,ko vam je garant da ćemo da uzmemo titulu.

Od ove uprave neočekujem rezultate već da finansijski stabilizuje klub,a titule će same od sebe doći.

Onaj ko voli Zvezdu bi logično ovako trebao da razmišlja,jer jedino tako Zvezda može na duže staze,ako neštedimo i nestabilizujemo klub odosmo mi u treću liga,bankrot nas čeka.

Što se tiče ove situacije malo mi je glupo kao Zvezdašu,uz svo poštovanje Džajića,mislim da je u ovom slućaju Čović bio u pravu ,jer čovek nije dao da se raspiaju pare.

Zarad Zvezde i Džajić i Čović treba da se vrate i da pomognu Zvezdi da što pre stane na noge kako bi bila ona stara.

Mislim da Čović to može i dokazao je to sa košarkaškim klubom,a Džaja ime i dalje u fudbalu ,nije isto kada dodjete na razgovor kod Lukića ili kada dodjete na razgovor sa legendom Srpskog fudbala.

Reply
Vladan јан 23, 2013 at 22:47

Stetite klubu j***m vam mamu sta se svadjate imate dosta godina niste djeca!

Reply
007 јан 24, 2013 at 02:19

Lukicu ti si? 😆

Reply
Vladan јан 24, 2013 at 13:51

Pametnjakovicu aj prosetaj.

Reply
n јан 23, 2013 at 22:47

Свака част Човићу,ал да ми је неко рекао да ће те се више радовати ако остане политичар у клубу,него највећа легенда Црвене Звезде.

Reply
Bogdan јан 23, 2013 at 22:51

Bas me briga i da je marsovac ako ce pomoci da vrati moju Zvezdu na pravi put.

Reply
Heroes јан 23, 2013 at 22:43

Dotakli smo dno dna, gore od ovoga ne moze!!! Najbolje da krenemo od beton lige, kao i Glazgov R., ovo je sramota do sramote, i uprave i igraci, strasno

Reply
otresi јан 23, 2013 at 22:30

Dzaja je legenda nema tu price.. ali nije rekao ni jednu stvar kako bi moglo da se izadje iz ovog corsokaka..Covic stalno pokusava nesto i dokazao je da moze da se vrati odatle sa kk klubom …Voleo bih da je Dzaja izneo svoju viziju ali izgleda dugo nije bio u toku pa se zatekao

Reply
Vlada јан 23, 2013 at 22:20

Tako je Zorane,nego sta rade Vavke i Dzoni,ste se culi ovih dana neko pice ovo ono..

Reply
Bogdan јан 23, 2013 at 22:10

Puna podrska gospodinu NEBOJSI COVICU,uz svo duzno postovanje prema Dzajicu! Ne vidim na koji nacin moze Dzajic da nam pomogne,nema snage servo da namota,ima 70 godina,nije uopste zainteresovan za fudbal i Zvezdu,dosao je na mesto predsednika samo zbog aboliranja,a sad kad se ta prica oko aboliranja smirila on namerno pravi neku frku da bi mogao da ode i uziva u slobodi! Postujem Dzaju,ali mislim da apsolutno nije u pravu i da je Covic jedini koji moze da nas izvuce i jedini koji radi u tom klubu,ali RADI u pravom smislu te reci,svaka mu cast i hvala mu i ima moju punu podrsku!

Reply
Trece oko јан 23, 2013 at 22:07

Gubili smo od raznih,i na razne nacine! Ali ovakvu moralnu bruku kao navijac Zvezde nikad nisam doziveo! Jezivo… :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
veliki pravi zvezdas јан 23, 2013 at 21:49

Sportski direktoru Stojadinovicu Crvene Zvezde ne treba da stajes na bilo kojoj strani vec Dzajic da dovede igraca jednog kojeg ti predlozis igraca da dovede u nasu Crvenu Zvezdu treba da Crvena Zvezda ima ozbiljne igrace ne da se ljudi u Crvenoj Zvezdi ponasaju neozbiljno to vazi za Dzajica naravno i za Covica i treba malo vise energije Dzajic da ulozi u nasu Crvenu Zvezdu u sporstkom dijelu 🙂

Reply
Laki јан 23, 2013 at 21:24

Ja Covica volim,ali Dzaja je Dzaja.
Sto se tice sukoba,ne moraju da se vole,nek se mrze ali neka rade.

Reply
otpisani101 јан 23, 2013 at 21:23

budimo realni nova uprava od koje sam i ja ocekivao mnogo do sada nije uradila nista…niti su smenili jankovica koji je bez komentara , niti je smenjen PR nikolovski i nikome nije jasno cime su zasluzili da jos rade u zvezdi…ocekivali smo da ce naci novac bar za neko pojacanje iz nase lige i od toga nista…prolecni deo sezone se blizi a zvezda nema nijedan pomak u odnosu na lukica…isti trener,isti fudbaleri,isto nema para,isto nema sponzora,isto beze nasa deca itd…a vecina nas je ocekivala promene na svim nivoima…to je surova realnost zvezde danas…nisu bitni ni dzajic ni covic vec je jedino bitna zvezda…

Reply
Aki јан 23, 2013 at 22:53

Da, ali sam iz pouzdanih izvora cuo da je lazovic trebao da ide iz zvezde i da je popricao sa Dzajom i da je, kao sto vidimo, ostao. Samo se nadam da nece otici Dragan.

Reply
milan ffm јан 23, 2013 at 21:16

Dzajo ostani zbog nas Delija, mi nismo krivi. Izvadi nas iz g….., ne okreci ledja tvojoj Zvezdi, jedini si covek u koga svi Zvezdasi veruju i mi smo uz tebe.Razmisli hladnom glavom, spusti loptu pa opali, znas ti to vec, poentiraj legendo!!!

Reply
ssss јан 23, 2013 at 21:12

ma dok ne vidim pecat ne verujem 😉 😆

Reply
ssss јан 23, 2013 at 21:12

ma dok ne vidim pecat ne verujem 😉 😆

Reply
Delija јан 23, 2013 at 21:11

Izgleda treba da promenimo ime u „nama ne treba drugi mi sami sebe pobedjujemo“
A nekad smo mogli da promenimo ime u zvezda je ime sampiona 😥

Reply
Igor јан 23, 2013 at 21:10

Spustite loptu smirite tenzije i sedite da razgovarate ja ne pljujem nikoga ni Covica ni Dzajica ali njegova ostavka vodi u stecaj jer je upravni odbor prihvatio plan reorganizacije kluba po Covicevom planu a ako Dzajic podnese ostavku pada i upravni odbor zato zanemarite tenzije i radite zajedno , prekinite sa svadjama. ❗

Reply
inasjder iz kluba јан 23, 2013 at 21:10

da se dzaja nista nije pitao, doveli bi smo kuevu i peroza, tijaga i jos nekog
dzaja bre hoce da igraci igraju za 50k evra po sezoni, pa za te pare ne mozes ni nekog ni iz nase lige da nadjes
i tako sve redom, stojadinu i covi je sve puklo , jer se dzaja za***ava u klubu, bez zelje i ozbiljnosti, nema nameru nista da radi, mrzi ga sve, dok se ostali trude da dignu klub, on prica o nekoj komisiji od 7 clana, o cekanju odobrenja i tako redom
a ostavio i murinja na klupi ,
mislim da je svima jasno ko treba da bude na celu fkcz

Reply
aleksandar kg јан 23, 2013 at 20:56

Kao sto sam i mislio, generalni sekretar Zecevic je sve ovo zakuvao, zato sto je Covic Petkovicu ponudio maksimalnu platu od 8000 E mesecno, sto se nije svidelo gospodinu Zecevicu, pa je zvao Covica i namazao ga g****ma, i sakrijo se iza Dzaje, koji mu je surak, i ko zna sta je sve pricao Dzaji pre Covicevog dolaska na stadion. Cak mislim da je Covic pre napao njega, i nazvao ga lopovom i nesposobnjakom, nego Dzaju…..
Vidim da vaterpolisti vode 8:3 u Francuskoj, konacno nesto lepo da cujem danas 🙂

Reply
aleksandar kg јан 23, 2013 at 21:07

16:8 dobili smo Monpelje 🙂 🙂 🙂

Reply
u pravu si јан 23, 2013 at 22:09

i jeste problem oko doticnog gospodina Zecevica …ko je taj uopste 🙄

Reply
aleksandar kg јан 23, 2013 at 22:32

Gospodin Zecevic je generalni sekretar FK, inace Dzajin surak, koji treba da odigra glavnu ulogu u dogovorima sa klubovima i ostalima kojima dugujemo pare, da pise ugovore, anekse itd…. a Covic je besan na njega jer bukvalno nije prstom mrdnuo……jos nasao da tera Covica u pm i to onako preko telefojna, pa posle tutanj kod Dzaje da ga brani……..

Reply
Jovan Kontić V.B. јан 23, 2013 at 20:32

Moguće je da je Čović našao u finansijama neštošto je dokazalo da je Džajić pribavio za sebe materijalnu korist, pa ga je nakon teških reči optužio da je ,,lopov“. Nadam se da je sve bilo u afektu, i nadam se da će se nakon zvaničnog saopštenja smiriti…

Reply
aleksandar јан 23, 2013 at 20:24

VUCKO REAGUJ !!

Reply
zvezdan јан 23, 2013 at 20:43

Vec je reoagovao i stavio im do znanja da je DZAJA PRESEDNIK

Reply
aleksandar kg јан 23, 2013 at 20:04

Od svih ovih gluposti, jedinu vajdu imaju novinari, malo ce da kenjaju ko je koga zveknuo i ko je kome sta rekao, a najvecu stetu ce imati Crvena Zvezda, ceo dan sam kao popisan, ne mogu da shvatim sta se dogodilo, kad sam video vest, pomislo sam da se NJuz net zajebava, ali nazalost nije tako, i ne mogu da se otmem utisku da je svemu ovome doprineo neko treci, neko ko je ovo sve zakuvao, pa jedva cekao da obavesti novinare?!?!?!?!?!?!?!?! I ne mogu da shvatim pojedine ljude za koje od jednom ili je Dzaja mator, izlapeo…… (necu dalje mada sam cuo i procitao i gore stvari), ili da je Covic sad od jednom pokrao pare sa KiM i ubio Djindjica itd…… Shvatite bez njih dvojice mi smo propali, mozemo komotno da udarimo katanac i da krenemo da pratimo ritmicku gimnastiku……
Odrasli su ljudi, pametni, nadam se da ce za nekoliko dana da se ohlade i porazgovaraju, i da izglade sve nesuglasice, ali ponavljam 1 000 000% sam ubedjen da je ovo neko treci izrezirao, neko ko je dobar sa obojiocm……

Reply
pepe јан 23, 2013 at 20:03

pa kad nestade fotografija onih igracica ovde,taman sam hteo da se raspitam za onu 2 po redu kad ono nema,sad sam zaboravio i kako izgleda!

Reply
Milan јан 23, 2013 at 20:02

Po meni je Čović u pravu treba da se radi brže, a Džajić imam osjećaj je prihvatio funkciju samo da se riješi optužnice, a ako izgubimo Čovića gubimo i Zvezdu vidjet će te šta će se desiti, prema tome borimo se da Čović ostane

Reply
suca јан 23, 2013 at 19:54

Džaji nije trebalo da postavi šuraka na mesto genseka u Zvezdi a zbog njega je i izbio sukob,Čovića nebi trebalo da izgubimo…

Reply
Simic79 јан 23, 2013 at 19:50

Treba da ostane ali samo ako hoce da zasuce rukave i da radi brzo i efikasno svoj posao. Da se uhvati u kostac sa problemima kao sto to radi Covic. U suprotnom nam nije potreban ni on ni bilo ko drugi. Svaka njemu cast za sve sto je uradio za Zvezdu ali mi smo sada u takvoj situaciji da nemamo vremena za gubljenje.

Reply
bole јан 23, 2013 at 19:48

ako ocemo da zvezda postoji moraju da budu Covic i Dzajic na okupu…u g… smo do guse,taman sam pomislio evo ga sunce,blokade se skidaju polako dug otpada kad ono ovo 🙁 slicna situacija kao sa Robijevim otkazom-iznenada

Reply
Jovan јан 23, 2013 at 19:48

Па погледајте бре људи биографије ових Кокеза,Тончева…то ли нам је управни одбор и челни људи??? Немој да вас изненађују овакве ствари,биће их све више и више… ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ КАД СУ БУДАЛЕ ПАМЕТНЕ,МУЉ ИСПЛИВАО НА ПОВРШИНУ,А ФУКАРЕ СЕ ОБОГАТИЛЕ!!!

Reply
CzvBoys јан 23, 2013 at 19:47

URAZUMI TE SE! Zbog svega ovoga mi smo ti koji crvenimo…

Reply
Nikola јан 23, 2013 at 19:46

DOK DZAJA NIJE DOSAO KUKALI STE „OCEMO DZAJU OCEMO DZAJU,DZAJA ZA PREDSEDNIKA“ SAD KAD SE DESILO OVO SVI STE ZA COVICA,KLINCI JEDNI..STA JE BIO U ZVEZDI DO PRE 2 GODINE…DZAJA OSTAREO PA DA..SAD NE VALJA ON JE PROBLEM..KAKVO LICEMERJE.GADITE MI SE

Reply
Simic79 јан 23, 2013 at 20:00

Da, kukali smo da dodje Dzaja. Ali, niko ko je na celu naseg kluba, kako god se on zvao, ne sme da se spusta na taj nivo da pesnicama resava „nesporazume“. To je bruka za nas klub. Nikada se nesto slicno nije desavalo u nasoj bogatoj istoriji. I previse smo se blamirali u poslednje vreme. Siguran sam da sada razumes o cemu se ovde radi kada se nesto slicno komentarise za Daju!

Reply
пчела јан 23, 2013 at 20:07

Па видиш да углавном дечурлија пише, немају појма. …ми смо војска Драгана Џајића!

Reply
emontije јан 23, 2013 at 20:26

da evo svi smo kukali da se vrati dzaja da nas lepo pokrade jos jednom zato sto smo ma**uni. aj idi resi neki IQ test pa nam javi rezultat…

Reply
Nikola јан 24, 2013 at 01:57

E sinko,sinko..Obice nam se Covic o glavu kad tad,a tad se setite ovog mog posta.Poz

Reply
Dragan јан 23, 2013 at 19:46

Ljudi nema svadje,obojica su krivi i ako ne mogu zajedno,nek obojica odu iz ZVEZDE,jer je zvezda iznad svihm,a svim navijacima porucujem da se ne svadjaju i ne dele jer LJUDI,NAS IZ KRIZE NECE SPASITI DZAJA,COVA,SEICI,VUCIC,MISKOVIC,DRZAVA I OSTALI,VEC SAMO NASA SLOGA. MI SMO CIGANI,NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!!!!!!!!!! ❗

Reply
Dragan јан 23, 2013 at 19:46

Ljudi nema svadje,obojica su krivi i ako ne mogu zajedno,nek obojica odu iz ZVEZDE,jer je zvezda iznad svihm,a svim navijacima porucujem da se ne svadjaju i ne dele jer LJUDI,NAS IZ KRIZE NECE SPASITI DZAJA,COVA,SEICI,VUCIC,MISKOVIC,DRZAVA I OSTALI,VEC SAMO NASA SLOGA. MI SMO CIGANI,NAJJACI SMO NAJJACI!!!!!!!!!!!!!! ❗

Reply
Pinki јан 23, 2013 at 19:44

A sta ces ti sa vodjama alcz?!!prijateljski?

Reply
Acca јан 23, 2013 at 19:44

Zar nam nije dovoljno problema ,a sada i ovo!?

Reply
@mariachi јан 23, 2013 at 19:39

A gde su ti kojih ima koliko hoces bili kada nam je KK propadao ??? Ne lupaj molim te,Covic je veliki kralj spasio nam je klub,i bori se za Zvezdu,a Dzajic sta on trenutno radi ? Ladi j**a,mnogo je usporen i u pravu je Covic,mora to brze da se resava !

Reply
mariachi јан 23, 2013 at 20:17

Kako je spasao klub stavio ga na stranu narrednih pet ili vise godina?Covic samo gleda svoj interes. Vreme ce pokazati a onda ce biti kasno!

Reply
emontije јан 23, 2013 at 20:27

a kako bi ga ti spasio? prdnuo bi 15 miliona pa bi ga spasio. malo zahvalnosti, videli smo sve kako rade i znaju…

Reply
mariachi јан 23, 2013 at 20:37

Koliko znam ostalo je 300k na pet godina da se vrati?

Reply
emontije јан 24, 2013 at 16:47

i?

Zvezda mi je sve јан 23, 2013 at 19:38

Ti si kriv, mrs iz Zvezde!

Reply
mariachi јан 23, 2013 at 19:32

Nije Covic jedini koji zna oko finansija! Ima puna srbija pametnih ljudi sa faksom bez posla. Dzaja je jedan a Cokija ima koliko hoces!

Reply
TomicaCZV јан 23, 2013 at 19:39

Dzaja je covek ostareo.. Ima vise od 70 godina, mrzi me da gledam kolko tacno, ali tu je negde 😀 Dok je Cova, kolko- toliko, mladji i sposoban je da FK ponovo vrati u sine… Moje misljenje..

Reply
CzvBoys јан 23, 2013 at 19:43

A ko garantuje da će Čović ostati ako Dzajić ode? BRUKA!

Reply
TomicaCZV јан 23, 2013 at 21:11

Pa po mom misljenju, ako jedan ode, drugi ostane.. Najbolje je da ostanu obojica, ali to bukvalno nije moguce, pa je bolje da ostane Cova.. 😀

Reply
mariachi јан 23, 2013 at 19:58

Nije stvar u godinama ili znanju nego kakav je ko covek.
Covic gleda samo svoj interes! Sve stavri koje radi ukazuju na to. Isto ce da bude i sa FK ko sa KK, pet godina u blokadi dok se dug ne vrati a ovamo dovodi Rakoca, Brauna ili Savovica, sto ne uzme pare da vrati staru zvezdu?

Reply

Leave a Comment