Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Због кише, уместо у копачкама, тренинг у патикама (ВИДЕО)

antalija-004Обилне падавине у анталијској регији не јењавају. И поред тога на јутарњем тренингу није било попуштања од стране Александра Јанковића, истрчале су се све предвиђене деонице. Радује и то што играчи који осећају лакше последице од упала и великих напора не желе да пропусте ниједан дан дрила. Напротив, поједини и поред болова стисну зубе, затегну пертле и броје кругове.

За поподневни програм био је предвиђен излазак на терен и рад са лоптом, али је због јаких пљускова, одлучено да се тренинг одложи… За читавих пет минута и да се уместо на трави, одржи у теретани.

– Направи нам киша медвеђу услугу, „разбићемо“ се у теретани – промрмљао је један од најмлађих Урош Спајић и погодио. Тачно је знао шта њега и остале саиграче очекује.

И тако, уместо чувања лопте, уигравања тима и тактике, у „сали са справама“ у Анталији редослед је био следећи: ред смеха, ред рада, ред шала, ред вежби снаге. И тако у круг. Тачније много кругова. Како се тренинг ближио крају, све мање су првотимци црвено-белих имали снаге за смех и шалу. Кондициони тренер Чепзановић озбиљно се наметнуо за насловну улогу у филму „Најнеомиљенији лик“ у режији Александра Јанковића. На крају тренинга, „као покисли“, иако су тренирали на сувом, један по један наши играчи су напуштали теретану.

Сутра, седмог дана припрема, изузев у случају да са неба не почну да падају леденице и грудве, радиће се на терену. Вежбање са лоптом у овој фази може да се прескочи, трчање никако…

Срећно момци, као што и сами често понављате, тако мора да буде, и то је за ваше добро.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Ultras јан 18, 2013 at 20:33

Ohohoho pogledajte potez Ožegovića na 2:53 http://www.youtube.com/watch?v=jID8JVVUZC4

Reply
Dragon јан 18, 2013 at 20:44

..opasno..malome se vidi da ima ono.. :)..al sam ja to video več u utakmici protiv Olympiakosa 😉

Reply

Leave a Comment