Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Поподневни тренинг – Без златног гола (ВИДЕО)

fkПреподне физичка, поподне тактичка припрема.

Рекао је тренер Јанковић у најави програма који је спремио за припремни период да ће свакодневно бити заступљен и рад на стицању снаге и тактичко-техничким детаљима. И обећање испунио. Две екипе, жути и црвени, прво су радили на балансу игре тако што је сваки тим морао да брани три гола, један на средини терена и два бочна. Прштало је на све стране од дуела и борбе за сваку лопту. Приговора такође није смело да буде, јер је судио шеф стручног штаба који је пре почетка меча најавио да ће санкционисати сваки покушај „недисциплине“.

А онда је уследило оно право, око тридесет минута награде за добар рад и вредно тренирање. Голови који су се налазили на бочним деловима игралишта су склоњени, остали су само они „прави“ испред којих су стали Бајковић, односно на другој страни Кировски, потом и Весић. Испред Бајка у жутим маркерима били су: Јовановић, Спајић, Рељић, Вешовић, Милијаш, Лазовић, Каду, Мијаиловић, Милуновић и Михајловић, док су за црвене наступили: Крнета, Пантић, Микић, Младеновић, Миливојевић, Димитријевић, Савићевић, Чикић, Ожеговић и Мудрински. Играло се као за бодове, са много трчања и лепих потеза. Десетак минута пред крај резултат је био 2:2, па је победника одлучивао „Златни гол“. Колико је обема екипама стало до тријумфа говори и то, да одлучујућег поготка није било, сусрет је завршен нерешеним исходом. Можда је тако и најправедније, јер сви момци су пружили максимум и сви су заслужили да победе. Односно, нико није заслужио да изгуби. Преостала двојица фудбалера црвено-белих Касалица и Караклајић радили су по посебном програму, први због проблема са тетивом, други због бола у колену. Повреде „нормалне“ за припремни период, колико већ сутра, обојица ће бити у пуном ритму. Такође, иако тренер Јанковић дозвољава „вољно“ до 23 часа, велика већина играча у креветима је много раније.

Сутра, четвртог дана боравка у Анталији, Милијаша и другове очекује рад у теретани и на терену у оквиру јутарњег тренинга, док је за поподне предвиђен обавезан одлазак у спа центар. Нема сумње да ће обзиром на напоре овакву поподневну „обавезу“ сви играчи прихватити са одушевљењем.

 

Повезане вести

5 comments

MArko јан 16, 2013 at 12:21

Spajić kapitenski lomi noge :mrgreen:

Reply
Spartanac јан 16, 2013 at 09:39

Ja se izvinjavam,ne znam ko pravi ove snimke……ALI SLOBODNO SNIMAK TRENING OD DESET MINUTA-JA BI GLEDAO SVAKI SEKUN,VERUJTE,A NISAM JEDINI!!!! 😀

Reply
n јан 16, 2013 at 00:16

Ако је Мудрински дебели,шта да кажемо за Чаву 😀 ?

Reply
Lazar91 јан 15, 2013 at 23:52

terajte ih bre da trce stalno,pogotovo debelog dimitrijevica i jovanovica,sramota je da profesionalan fudbaler onako izgleda :O

Reply
Vaske_tb јан 15, 2013 at 22:48

Hahaha
na 0:36
I posle komentar: „Ajde debeli, dobro je, nije hteo.“ 😀

Reply

Leave a Comment