Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Честитке Џудо клуба ВК Црвена звезда на освајању Купа Србије

Pobednici Kupa Srbije

Џудо клуб ватерполистима Црвене звезде честита на сјајној победи над вечитим ривалом 9:8 у првом дербију у Новој 2013. години и освајању Купа Србије.

Спектакуларно финале и дуел вечитих ривала у потпуности је испунио очекивања. Црвено бели ватерполисти славили су 9:8 после продужетака (2:1, 3:0, 2:4, 1:3, 1:0). Стрелац победоносног поготка био је Душко Пијетловић у другом продужетку.

На радост Звездиних навијача изабраници Дејана Савића не знају за пораз у домаћим такмичењима што доказује и сјајна победа у финалу Купа, у ком су савладали вечитог ривала после праве борбе и два продужетка.

Иако је Партизан направио одличан резултат победом над крагујевачким Радничким у полуфиналу, црно бели нису могли у истом темпу да наставе са изабраницима Дејана Савића. Одлична сезона настављена је освајањем трофеја који је отишао у руке Дејана Савића и његових изабраника, што је уједно и први пехар у каријери Звездиног тренера.

Дејан Савић стратег победничке екипе рекао је после освајања трофеја националног купа да је финална утакмица против Партизана изузетно значајна за српски ватерполо.

-Било је ово велико финале, спектакл и прави празник за српски ватерполо. Сматрам да смо заслужено тријумфовали, али и да је Партизан победио не би било неправедно. Честитам играчима оба тима- рекао је Савић после меча.

Спектакуларно финале Купа Србије и питање победника решено је у продужецима. После првог продужетка није било голова, пошто су Соро и Шефик бриљирали. Ипак један вредан победе јесте, у последња три минута. Соро је уз помоћ пречке зауставио ударац Аврамовића, али се лопта одбила до Пијетловића који је затресао мрежу и донео Звезди трофеј. Најбољи у екипи Црвене звезде био је Аврамовић са три гола, а пратили су га Страхиња Рашовић и Пјетловић са два поготка.

Повезане вести

3 comments

Aleksandar јан 14, 2013 at 23:01

Prvo, VELIKE čestitke našim vaterpolistima, napokon da se malo i mi radujemo!!!
Drugo, jedno pitanje ako može neko da mi odgovori ,admin ili neko; da li postoji neki plan za budućnost BVK Crvena Zvezda, omladinska škola, mladi talentovani igrači ili je sve na plećima Prlainovića,Šefika,Rađena i ostalh Zvezda vaterpola, da sve ovo ne bude kratkog daha??? Pozdrav svima
DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

Reply
nnnnnnnnnnnnnnnnn јан 14, 2013 at 21:14

😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Dragon јан 14, 2013 at 18:38

..tako treba..da zaživi naš SD CRVENA ZVEZDA.. 😀

Reply

Leave a Comment