Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеФудбал

МЦЗ сазнаје: Симић прецртан због недисцпилине!

Пред почетак ових припрема смо сви са великим надањима гледали у Звездине омладинце и надали се да ће се својим понашањем и залагањем изборити за минутажу у другој половини сезоне. Припреме међутим пракитчно још нису ни почеле, сем уобичајених тестирања пред одлазак у Турску, а догодио се већ први ексцес.

Млада нада и по многим предвиђањима будући вођа Звездиног првог тима, Вељко Симић се јуче ујутро није појавио на тренингу. После више од три сата позивања људи из клуба, који су хтели да провере шта се дешава, Симић се јавио и рекао да има стомачне тегобе, иако је то, јасно је, могао да уради и у време када је почео тренинг, а не три- четири сата касније. Када је неко млад и жељан борбе и доказивања, чак и оваква недисциплина, обичном посматрачу већ личи на неозбиљност. Међутим, како МЦЗ сазнаје, ту се изгледа крије нешто много више од обичне стомачне тегобе.

Veljko-Simic1

Клуб је одмах потом позвао за данас, на састанак играча и његовог оца на разговор, поготово што уговор овог младог играча истиче у јуну. Недуго затим, у клуб се јавила швајцарска менаџерска агенција ?! која је клуб обавестила да отац младог играча неће бити у могућности наредних 15-ак дана да дође у клуб, и да жели да размисли о даљим корацима.

Овде се понавља све оно што смо видели и доживљавали последњих десетак и више година, где дете у које улажете све што сте у могућности, па некада и више од тога, игра игру са клубом и покушава да на додатни начин понизи име клуба. Звезда би у случају Симићевог одласка добила накнаду која је гарантована клубу, на име трошкова развоја младог играча, али је све остало, на дуге стазе непроцењив финансијски и играчки губитак. Играч који је тек требао да се развија и да плени дисциплином и одговорношћу као свој садашњи менаџер (прим. аут. Владимир Југовић), сада својим поступцима ради управо супротно.

Да ли му Звезда није довољно добра или је ово још један симптом “Филип Јанковић“, остаје да видимо. У току је и УО Црвене звезде на којем ће се, како сазнајемо незванично, расправљати и о овом случају.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

84 comments

Igor јан 13, 2013 at 17:43

MCZ, ne lazite narod, nije mu Jugovic menadzer!!!
A zasto ne napisete i to da bi se igralo za mladje kategorije u CZ, mora da se plati par hiljada evra!!!

Reply
Deks јан 12, 2013 at 22:15

Menadzer mu kaze DIVLJAJ nek te oteraju i da bezimo odavde da umemo bolju kintu

Reply
nikola јан 12, 2013 at 21:11

uzas, sram ih bilo i njih i njihove roditelje
,

Reply
ssss јан 12, 2013 at 19:31

nema ova danasnja omladina 😆

Reply
delija MNE јан 12, 2013 at 19:15

Dok se ne uvede zakon da fudblaler ispod 25 god/ ne moze otici u inostranstvo… spasa za ovu ligu ….NEMA!

Reply
Mani јан 12, 2013 at 21:18

To bi bilo lepo, samo sto ti ne mozes nikome zakonom zabraniti da ode u inostranstvo da radi!!! Fudbal je njihov posao… Ali ti klinci mi nikako nisu jasni, pa od njih 20 samo ce 1 ili 2 uspeti kad odu tako mladi u inostranstvo!

Reply
delija MNE јан 12, 2013 at 22:16

Dobro, ali onda bi im trebalo i drzavljanstvo te zemljelllllllllll… A nece svaka zemalja da ga daje tek onako…. A i ako se ne varam,,, to je ranije i postojalo kod nas…samo nzm do koje godine… Mozda grijesim… 🙂

Reply
zvezdan јан 12, 2013 at 18:58

J astvarno neznam sta je sa ovom deco, ej bre da se tako ponasa prema klubu gde si se rodio i jos isti taj klub je bez obzira na se evropski velikan treba da im bude cast da nose dres koji su nosili DEJO , PIKSI , ROBI , PANCEV I OSTALI DA NE ZAMERE DA IH NE NABRAJAM TO SU BRE BILI ISTINSKI MAJSTORI FUDBALA . A ova deca sad samo slusaju menadzere koji samo mute kako da strpaju sto vecu lovu sebi u dzep i pune im glave kako samo na njih u 17 godina cekaju evropski velikani pa to su lazi koje samo prolaze kod dece…..

Reply
Ultras јан 12, 2013 at 18:46

Mi ćemo definitivno propasti….Pod hitno reorganizacija omladinske škole i zavođenje discipline među ovim klincima propalicama!!!Kako sam se samo iznervirao, muka mi je više da slušam svaki dan kako nas za*ebavaju razni Jankovićći,Mijovići,Maksimovići,Simići….

Reply
milos јан 12, 2013 at 17:38

nema sta,treba forsirati nasu decu,dajte jedno ime posle 10 godina koje je nasa skola izbacila,pa ovaj nezna ni da ustane na vreme,nema sta,mora da je dobar igrac…

Reply
milanko јан 12, 2013 at 17:18

ma kakva kinta@ treba negde da igra,a ne da galeda kako dolaze razni, mnogo gori od nase dece, popunjavaju prvi tim, a nasi idu na pozajmice. Simicu samo napred, sto te nisu privukli da ostanes?! Neka se oni stabilizuju, ali malo sutra, a ti gledaj gde je za tebe dobro,

Reply
marko јан 12, 2013 at 17:20

Prica se da ima predugovor sa Bazelom… tako se prica…

Reply
zoko јан 12, 2013 at 18:07

bukvalno sto ga nisu privoleli da ostane u klubu da vredi nesto alo pa decko ima 17 godina jel treba sa 15 da ima ugovor 400 000 evra?ako je decko talenat to treba da pokaze al nije tu u pitanju dali te klub hoce(iako su pozivanjem ga da trenira sa prvim timom dokazali da zele da bude nosilac zvezdine igre)mali kao i njegovi pohlepni roditelji zele pare e pa dabogda nista u karijeri neuradio mada verovatno ga ni karijera nezanima vec samo dobar ugovor makr na tribinama bio.

Reply
Mimi јан 12, 2013 at 17:08

i posle kazu treba forsirati nasu decu…pa evo kako se ponasaju,a posle im kriv djavo sto ne igraju i sto nisu dobili sansu u prvom timu…

Reply
Neupuceni јан 12, 2013 at 16:48

Meni koliko su dosadili ovi balavci jednostavno mi dodje da ga sacekam negde iza coska, slomim obe noge pa da vidim gde ce onda da igra… Ne mogu da verujem kako nemaju ni trunke postovanja prema Zvezdi!?

Reply
mare jovic јан 13, 2013 at 01:11

Neupuceni ti jedino mozes mozda tu tastaturu da slomis iza koje se krijes. Svako trazi svoju srecu. Zvezda je svoju sansu sa Veljkom prokockala jos za vreme Vladana Bandita Lukica. Veljko bori se samo za sebe i svoju porodicu!

Reply
Zvezda le... lele... јан 12, 2013 at 16:03

Nema šta, od kako je došao spasilac Stojadinović prosperitet na svim poljima, počev od ostanka ikone OFK Beograda, Aleksandra Jankovića, do odlazaka dva najtalentovanija omladinca, Dmitrovića i sad Simića, kao i potpunog zapostavljanja Filipa Jankovića. Kad se uopšte pojavila priča oko toga da jedan menadžer bude SD kluba i kad je ona pojava Anđus počela da forsira Stojadinovića i na silu trpa i jednog Dragana Džajića u tu propagandu (da bi pred sam kraj govorio kako se „Džaja nešto nećka“, iako su predstavljali kao gotov posao – naravno, jer ni izbliza to nije bila ta priča koju su forsirali od starta, a na kraju je i Džaja potvrdio da je jedva prihvatio), svako iole zreo je mogao naslutiti da će to teško na dobro izaći. Opet isto, samo umjesto loših „Adža“ pojačanja doće niko ili jedva ko, a budućnost kluba se iznova olako rasipa i onda ćemo se za neku godinu opet pitati „zašto“… Jedino što je u svemu dobro je što je Nebojša Čović sposoban čovjek u svom domenu, pa će „pritegnuti“ poslovanje kluba i usporiti juriš u provaliju. Ali, to je sve što je u njegovoj moći. Za nešto više potrebno je da se, u najmanju ruku, ne dešavaju ovakvi odlasci mladosti i budućnosti kluba. Naročito u ovoj besparici. Samo mi ne djeluje nikako da je ova bježanija omladinaca slučajna.

Reply
milanko јан 12, 2013 at 17:21

upravo tako. Poznajes situaciju! Niko ne odlazi zbog divote?

Reply
zoko јан 12, 2013 at 18:15

Ima istine u tome sto pricas al pogledaj to i iz drugog ugla,roditelji klinaca zele da im deca idu u evropu tako su i oni osigurali svoj zivot bez trunke rada a puno para.Filip Jankovic odlazi na leto bez obzira sta on zeli jer je njegova mama vec ranije to dogovorila i izigrala stojadinovic.Problem je sto dete nema ni 15 godina a vec ima 3 menadjera ili neku menadzersku agenciju iza sebe to se ljudi moji zove TRGOVIMA DECOM I TO BI TREBALO ZAKONOM ZABRANITI PA KO BI NEKO MOGAO TO DA PRENESE VUCICU DA PREDLOZI TAKAV ZAKON NA SEDNICI SKUPSTINE BILO BI DOBRO.

Reply
MILAN KG јан 12, 2013 at 15:56

i ovaj je biser kao i jankovic? dajte bre vise mukami je odtoga sve sami biseri videcete u kakvim ce klubovima da zavrse.

Reply
Dejan јан 12, 2013 at 15:45

Jos jedan omladinac odbio da ide na pripreme.Nemanja Maksimovic koji je trebao da zameni Simica takodje ne zeli na pripreme da popuni broj omladinaca odbio je da ide.Sta se to desava u omladinskoj skoli koji je to problem,ko zna neka javno kaze,dli je to zajednicki menadzer ili je problem dublje prirode.

Reply
marko јан 12, 2013 at 16:48

Nema sta se desava, ne zele da igraju, zele iz Zvezde… I to je to…
Ne treba nikoga zadrzavati na silu… Hoces, neces i dovidjenja!

Reply
milanko јан 12, 2013 at 17:23

nije bas tako. Pomislite malo! Neke ucene postoje!

Reply
marko јан 12, 2013 at 17:31

Normalno, da mene neko ucenjuje, ja licno ne bih pristao na ucene, jer ako si (sam) kvalitetan, kao sto se prica, istrpecu i taj ugovor i onda cao! Ne moze niko nista na silu da nas natera, ako mi to ne zelimo…

Reply
redjamo pobede јан 12, 2013 at 19:14

Previse volim Zvezdu da bi nekog zeleo da teram da igra za nju. Ko hoce da ide neka ide

Reply
Ryber Palunko јан 12, 2013 at 15:29

Jak mu je trener koji će voditi pripreme. Niti može šta da ga nauči, a još manje da ga pripremi. Janković je prvi trebao ostati u Beogradu, ovako je svejedno ide li Simić ili bilo ko drugi.
Doduše, mi bi se već jednom mogli odlučiti, da li su ‘naša deca’ naše blago ili menadžerima okružene propalice, a ne ovako od vijesto do vijesti.

Reply
Kojke јан 12, 2013 at 15:11

Samo da nam dodje arapin pa nek ide svako ko nije zadovoljan,imao on 16 ili 28 godina. samo sto osecam da bi tada bili svi ko bubice. ima jedna stara izreka koja kaze „kad novac izadje na vrata ljubav bezi kroz prozor“

Reply
Miljan јан 12, 2013 at 17:17

Kakav arapin bre ljudi, nemoj da ste smesni. I sta kad dodje, pokrice 50 mil duga i dace jos 50 za pojacanja a? Lud je jeli? U najboljem slucaju i da dodje moze da bude neki sponzor i da daje po 3-4 mil godisnje, sto ne kazem da nije dobro ali nece resiti nase probleme momentalno (u fazonu ma samo da dodje arapin i zavrsili smo, treba se uzeti u pamet, od arapa nikad koristi nismo imali pa necemo ni sad).

Reply
Dusan јан 12, 2013 at 14:59

Nije resenje u tome sto ce da ga odstrane nego da ga na drugi nacin upozore i da ga na drugi nacin kazne recimo sa vise radnih obaveza jer ovako gube i oni a i on ipak decko ima samo 17 godina i treba da naprdeduj i kroz rad razvija svoj talenat a ne da ga kazne ovako jer postoje i druge kaznene mere a ne samo odstranjivanje iz ekipe.!

Reply
jovan89 јан 12, 2013 at 16:01

a kako ce da ga kazne kada mu ugovor istice sa 6 meseca majke ti ????

Reply
atza87 јан 12, 2013 at 17:52

Najuriti to sve. Ja jesam za sopstvenu decu ali ako mi neko kaze da je normalno da Jankovic u 17 godina ima 100 000 E platu u nasem fudbalu, i da tu nije bilo ucene od strane njegovih zastupnika (makar to bila i majka) razbicu mu ciglu o glavu 😀

Reply
crni_redstar јан 12, 2013 at 14:59

ma caoooo bre klinjo! nego jel ima neko dobru sliku neke tetovaze zvezde? za par dana cu istetovirati pa razmisljam dvoglavog orla kao simbol srbije i u njemu grb zvezde,ili nisku tvrdjavu i zvezdin grb…ako neko ima lepu sliku nek postavi ja cu da iskombinujem nestio! mora da bude u boji.

Reply
DELIJA_NCZ јан 12, 2013 at 14:57

Pa nije ti to vise Lukic pa da ga pusti. Nece Dzaja da dozvoli to, njegova rec je mnogo jaca od oca nekog decka.

Reply
damjan94 јан 12, 2013 at 14:42

Ovo je stvarno žalosno. Kako se samo sistem vrijednosti izopačio. Pa dijete drago pa ima li veće sreće i radosti od igranja u klubu od kojeg se navija od malih nogu, Pa onda već kad debituješ za prvi tim pa počnu onda ona maštanja o derbiju pa ako te baš ubode i golu . Igrati jedan od 5 najvećih derbija svijeta pa to ti je čast i privilegija, igrati pred Delijama , na Marakani koja ma toliko istorije da se ne može u 10 knjihga sve napisati. Ali ne, svi lete za novcem. Ako ti nesto vrijedis uzećeš ti dobar ugovor i za 5-6 godina kad se već razviješ kao fudbalčer, a ako sad odeš negdje u romu, Dinamo Kijev itd itd promašćeš, možda i nećeš ali je mali procenat onih koji ne propadnu. Pa ti još imaš 17 godina i treba sad da propustiš veliki dio svoje mladosti u tuđini. Nigdje te sunce neće grijati kao sunce tvoje zemlje Veljko !!!!

Reply
milanko јан 12, 2013 at 17:26

Jos zamisljas da je Zvezda ona od pre 20 god!!!!! Ni blizu!

Reply
Spartacus јан 12, 2013 at 14:30

I zasto nam fudbal propada..zato sto svako derle ima menadzera…

Reply
Jedna ljubav! јан 12, 2013 at 14:29

sramota. koliko samo momaka, ukljucujuci i mene, sanja ovakvu sansu, a on je tako lako ispusta…
siguran sam da je svakome ko igra fudbal i navija za zvezdu najveci san da zaigra za nju!
da mi je samo da jednom istrcim na marakanu i da vidim pun sever…eh!

a njemu sve najbolje u nastavku karijere… samo neka se ne vraca sa pricom on ili bilo ko da je zvezdino dete!

Reply
Chinez јан 12, 2013 at 14:21

Rekoh ja, da nije slucajno prispavao.

Reply
Qlow јан 12, 2013 at 14:20

Cirkus se nastavlja

Reply
Гробар јан 12, 2013 at 14:08

Прво и прво, ове глупости може да чита ко хоће, игром случаја сам упућен у ситуацију и мали је вансеријски таленат, а то што ваш Лукић паламуди и прети(нећу наводити како), може мачку о реп да окачи… Мали ако бог да на лето оде у европу да добије шансу да игра тај фудбал и покаже колико ћете изгубити…

Reply
DeckyStrasni јан 12, 2013 at 14:26

ali ti kompleks neces izgubiti, i to je mnogo gore

Reply
Gledam u daljinu јан 12, 2013 at 16:40

Sta trazis ti na nasem sajtu ? Ja vas ne bih ni pogledao !

Reply
Гробар јан 13, 2013 at 15:54

Тражим то што познајем дечка, и што знам том игром случаја, више него што можете сазнати овде

Reply
***DELIJA 1OO%*** јан 12, 2013 at 13:57

ovi misle da im je Stojadinovic bucko i adza….bice Zoran veoma rigorozan u vezi ovog, a i ostalih slucaja,osecam to…ipak je covek ozbiljan i namazan igrac,nece sigurno dozvoliti da se sa njim igraju razni balavci…sine,neces u Zvezdu,onda cao!

Reply
Goran јан 12, 2013 at 13:48

Ovo nije prvi put da nam Jugović radi o glavi.

Reply
sasa јан 12, 2013 at 13:40

pa sta vam nije jasno? mozda lose zive,besparica je ljudi,nema se para,a jel mislis da u zvezdi moze da zaradi nesto? naravno da ne moze,partizan nema tih problema,imaju najbolji sportski centar u srbiji,u regionu,placaju te mlade..A zvezda,nemamo dinara za nedeljnu platu Milijasa,a ne da placamo nekog simica koji jos uci matematiku i ne zna sta je zivot,u tome je problem..

Reply
***DELIJA 1OO%*** јан 12, 2013 at 13:58

a sta mislis kako su dosli do tih para i do zemunela,a niko i nista su fudbalu….drzava,drzava

Reply
Александар јан 12, 2013 at 13:36

Добио је шансу коју многи сањају, али данашња деца немају основне културе и поштовања, па не треба да чуди ни ово, у овом случају. Ако нећеш Звезду, нећемо ни ми тебе, путуј!

Reply
***DELIJA 1OO%*** јан 12, 2013 at 14:01

potpuno se slazem s tobom…kad vidim kako se deca obracaju starijima dodje mi da im odalamim jednu samarcinu…ja svaki dan sanjam da igram za Zvezdu,i sve bih dao za taj trenutak…

Reply
Хорда јан 12, 2013 at 14:11

проблем је што они хоће да зараде на њему, и то им је једино битно, шта је све малом потурано боље да не знате, тако да не судите по ономе што чујете и читате, него по ономе што знате

Reply
NemanjaS90 јан 12, 2013 at 13:31

Pa sta? I Vidic je poslat u Jedinstvo iz Uba. I vidi ga sad.
Ovi klinci danas, to je tuga. Niko nece da radi, da nesto zasluzi, vec hoce da im sve bude dato! Simic tek sad treba da dobije sansu, a on se ovako zahvaljuje nama?! Neka ide, al neka zna da su mu Zvezdina vrata ZAUVEK zatvorena. I da ne vujem posle, “volim zvezdu“ i slicne stvari.

Reply
dexa7 јан 12, 2013 at 13:28

Ne mogu da vjerujem!Pa dokle vise ovako cccc.Zasto Partizan nema ovakvih problema,njima pola postave cine njihova deca,a mi gubimo najtalentovanije
igrace.Ako ovo ne rjesimo jednom za svagda nikad se necemo vratiti na stare staze uspjeha 😡

Reply
czv јан 12, 2013 at 13:22

Boli ga stomak? Boli ga k…. Kako jadan izgovor!

Reply
CZHN јан 12, 2013 at 13:14

Dobio je priliku koju desetine hiljada klinaca sanjaju…Što se mene tiče,svi će oni da prodju kao Ćosić,srećno im bilo…Uz činjenicu da se loše radilo,ovo nije greška kluba i nadam se da se gdin tata neće oglasiti opakim saopštenjem u kome ističe loš odnos Zvezde prema njegovom zlatu…

Reply
zvezdaš iz gradiške јан 12, 2013 at 13:13

Ubjeđen sam da je to maslo i caka njegovog kvazi menadžera. Jer uskoro će navršiti 18 god i lakše će otići. Sve je jadno i bijedno. A ujedno trebam kritikovati i drugu stranu. Kvazi trener Janković u polusezonio nije mladim zvezdinim talentima daoi skupa ni pet minuta da igraju u prvenstvu i kupu.Naravno da se kod njih rađa nepovjerenje, pa kad se uzme u obzir finansijska dubioza, pa priče dolazi ovaj, dolazi onaj. Griješite i vi prema zvezdinoj deci. Dovodite Mirića, Mijovića, Maksimovića, Mladenovića, Dimitrijevića,. Zato nam odlaze Dmitrović, Despotović, Kovačević, Čaušić,a sutra ko zna ko još.

Reply
edo јан 12, 2013 at 12:59

ceraj bagru!umesto da mu bude cast sto igra u zvezdi on glumi mangupa BOLI GA STOMAK-BOLI GA K….pokajace se svi koji su otisli na ovakav nacin.dozvoljavaju da menadzeri manipulisu sa njima radi njihove dobre zarade.boli ih djon za simice jankovice i ostale sabane.

Reply
Doktor јан 12, 2013 at 12:59

putuj al nemoj kroz 5 10 godina da se vartis sa pricom kako volis Zvezdu.

Reply
marko јан 12, 2013 at 12:53

To sto su ga precrtali, moze samo jos vise da ga zainati da ne produzi ugovor… Pa dobro, jos jedan „talenat“ manje vise…
– Jbg. sve se vrti oko novca… Fudbal postaje biznis, kad u igru udje kinta…
Nema vise tu ni Lj od Ljubavi!
– Sus. ako je talenat kao sto pricaju, uspece… Ako ne… Znamo scenario…

Reply
Aleksandar јан 12, 2013 at 12:52

Sta se bunite? Tacno znate koliku minutazu su do sad dobili.. Znate i koliko su zbog toga otisli. Nesto smrdi i isplivace i to.

Reply
bob јан 12, 2013 at 12:46

Zato što ne vole klub kao oni koji su decenijama pre njih voleli Crvenu Zvezdu i branili njene boje. -„Daj da uzmem što više, i to što pre!!!“ je njihova deviza. Lično poznajem roditelje koji su u stanju da pravdaju svojoj deci po 100-150 časova u školama zbog treniranja u prvoligaškiom klubovima i na taj način nesveno daju zeleno svetlo svojoj deci za ovakve postupke.
„Bitno je, sine, da uzmeš lovu i da mama i tata ne moraju više da ginu kod privatnika za 15-20 hiljada mesečno“- reče otac sinu i posla ga na Marakanu da izmuze već dovoljno napaćeni klub.
Nekada je Zvezda bila klub u kojem nije svako ni mogao da igra. Sada smo postali regrutni centar delikvenata i baraba koji bi što pre da postanu novi Mesi, Ronaldo ili Falkao. Ne po igračkom kvalitetu, već po broju manekenki koje šetaju i kvalitetu voznog parka.
Nadam se, pre svega, moralnoj renesansi u klubu.
Hvala što ste pročitali. Pozdrav svima.

Reply
Miki јан 12, 2013 at 12:52

vala svaka cast za komentar! ali to je ne samo problem zvezde vec i drzave u kojoj zivimo…pad morala je vise nego ocigledan…

Reply
bob јан 12, 2013 at 13:03

U državi će se bolje živeti kada Zvezda stane na zdrave noge, verujte mi. Nisam ovo ja smislio, već, čini mi se Čović. I u pravu je bio. Potrebno je samo naći malo dublji smisao… Razmislite…

Reply
sumadijski blues јан 12, 2013 at 12:57

Hvala tebi.

Reply
escort јан 12, 2013 at 12:45

E moj Veljko, sta ti to treba….? Zar nisi nesto naucio iz slucaja F. Jankovica? Ej bre, imas 16 godina, hoce da te vode na pripreme sa prvim timom ZVEZDE, da dobijes sansu, a ti tako…..Menadzeri su rak-rana Srpskog fudbala, a najgore je sto uprava ne moze nista da uradi, jer je klinac maloletan i drugi odlucuju umesto njega. Nadam se da ce se dozvati pameti i potpisati ugovor, inace, ode karijera….U slicnoj poziciji je bio i Lukic sa Despotovicem, Causicem, Mrkelom….i oni su radili iste stvari, a uprava je tada pljuvana, bez potrebe. Nista ni tada nisu mogli da urade…..

Reply
milos90 јан 12, 2013 at 12:44

srecno grejanje klupe u schaffhausenu

Reply
Dejcha јан 12, 2013 at 12:43

Iskreno, da sam neko mudo u Bg, nalupao bi mu 4-5 takva samara da se upisa!!! Balavac jedan!!!!!!

Reply
cope јан 12, 2013 at 12:43

PA NARAVNO DA JE PRECRTAN KAD NIJE UVALIO KUHAC !

Reply
zoran djala јан 12, 2013 at 12:41

pitajte jugovica ko kvari decu

Reply
Miki јан 12, 2013 at 12:40

Nije ovo samo slucaj u zvezdi, vec se i kod grobara isto desava. Slucaj Nastasic koji ni minut nije odigrao u prvom timu a sada igra u M.C. Problem su prevashodno roditelji koji zele odmah da unovce svoju decu. Otprilike da je taj roditelj iza ledja zvezdi sklopio ugovor sa tom menadzerskom agencijom za sta je dobio odredjenu naknadu. Priznacete da za nase uslove i jadnu zemlju tricavih 100 000 eura nije malo i moze mnogima da resi sto sta u zivotu. Elem, problem je bedna zemlja u kojoj zivimo i jos gori ljudi. To je sustina svega, a sve ostalo je samo posledica ovoga…

Reply
kom јан 12, 2013 at 12:35

KOja sprdnja sa Fk od strane ovih balavaca. Da samo se hoce skinuti pravilo o 3 stranca pa da dovodimo klince iz J.Amerike sa 16,17 god. i igrali bi mi ovde sa vise zelje i elana nego ovi nasi !

Reply
Delija јан 12, 2013 at 12:32

I posle mi pljujemo po upravi, a igraci i njihovi roditelji jedva cekaju da njihovo dete napuni 18 godina i da ga posalju negde da sto pre uzmu paru od njega, ali kad covek malo pogleda imaju i razloga jer godinama u nazad zvezdinoj deci su mesta uzimala ‘pojacanja’ iz Brazila, a nasa deca su igrala na pozajmici u Banatu, Cukarickom, sve dok im ne istekne ugovor i onda opet nista. Mozda ovi sto ovako razmisljaju imaju pravo, ali dok se to ne promeni ostacemo tu gde jesmo.

Reply
zoran јан 12, 2013 at 12:43

U pravu si u Vojvodini,OFKu,Radu deca 95 god. su vec igrali za prvi tim a ovi ne mogu ni na pripreme da idu od silnih placenika koji nemaju poima.Tako se rastura njbolja generacija u zadnjih 10 godina, jedini koji su znali kako izgleda biti prvi

Reply
Delija јан 12, 2013 at 13:15

Slazem se, evo imamo i franjevce. Lazar Markovic, Mitrovic, Aksentijevic, Ninkovic… a mi imamo samo Micka koji nije standardan, a ne bi ni njega bilo da nije Robi dosao, mora se nesto menjati pod hitno.

Reply
zoran јан 12, 2013 at 12:30

Razloge traziti u odnosu na ponasanje i nove uprave,svi se ponasaju kao da je sve u redu,nista se nemenja,Direktor i trener koji je upropastio 95generaciju i dalje su tu niko ih nedira.Otisao je Suljagic,sad ce Simic,Sakic,Jankovic,Jovanovic i jos tri standardna igraca iz prve postave.To sto protivnici nisu mogli da urade ovoj deci uradili su ova dva cuvena strucnjaka,taj sto ih drzi u klubu treba isto da ode sa njima dok nebude kasno.

Reply
milanko јан 12, 2013 at 18:35

Tako je!

Reply
mickos јан 12, 2013 at 12:26

a mozda je u pitanju simptom fk crvena zvezda……jer gle cuda samo kod nas deca odlaze bez minuta u prvom timu …..malo je mnogo primera da bi bilo slucajno…..

Reply
Sveta Predić јан 12, 2013 at 12:31

не знам од чега бежи…од првог тима?

Reply
mickos јан 12, 2013 at 12:33

da kao sto su mali savicevic, ozegovic, stojkovic……….u prvom timu…..

Reply
nnnn јан 12, 2013 at 12:38

A sta vi ocekujete da svi klinci igraju standardno? :facepalm:

Reply
mickos јан 12, 2013 at 12:40

pored mikica dimitrijevica vesovica babalja mladenovica bajkovica ja ocekujem bar njih 5 u prvom timu….losiji ne bi bili sigurno a za 6 meseci bolji sto posto

Delija јан 12, 2013 at 13:33

Ja ovde ne vidim ni jednog da se primice terenu, a ne da igra(ju) standardno.

Dragon јан 12, 2013 at 12:33

..i meni je nešto tako palo na pamet..ova situacija je više nepodnošljiva..šta se dešava.. :/

Reply
Mistrija јан 12, 2013 at 12:38

A mozda je u pitanju balavost decaka koji sa 17 godina hoce avione, kamione…
Uspavao se za trening, mukica, bas mi ga je zao, za 8godina treniranja sam propustio dva trening i to zato sto nisam mogao da stojim, a on se uspavao, pa bre kad Zvezda igra sutra ja ne mogu da zaspim a on se uspavao, pun mi j **rac ovih nabedjenih klinaca koji sa 17 leta umisljaju da su postali nesto.

Reply
nnnn јан 12, 2013 at 12:53

@Misterija Upravo tako!

Reply

Leave a Comment