Moja Crvena Zvezda
Други пишу

„Делије Гацко“ обрадовали децу са посебним потребама

Звездини навијачи из Гацка и ове године су организовали акцију и спремили пакетиће за полазнике Центра за децу са посебним потребама.  Већ трећу годину заредом, малишани из овог Центра добијају поклоне од хуманих Делија.  Жеља навијача била је да деци покажу шта је приврженост клубу која се не огледа само у одласцима на утакмице него и у организовању акција попут ових, када нечије мало некоме значи много.

foto: www.MojaHercegovina.com
foto: www.MojaHercegovina.com

„ Да би свима нама било боље, морамо бити јединствени. Ми смо, кад је Звезди било најтеже, највише били на трибинама и тако показали јединство. У протеклих годину дана смо ми у ФК Црвена звезда учланили 101. човека из Гацка чиме смо на трећем месту, одмах иза Бања Луке и Бијељине“ рекле су гатачке Делије на чијем челу је Предраг Шупић, члан Скупштине клуба, у изјави за портал Моја Херцеговина.

Хуманим Делијама захвалили су се председник удружења родитеља и пријатеља деце са посебним потребама Радомир Радмиловић и директор Центра за социјални рад Ранко Мастиловић.

Нека овај хумани гест буде пример свима нама којима је срце црвено-бело. Делије, наставите да негујете хуманост и праве вредности и у будућности.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Пеђа јан 11, 2013 at 23:47

ГАЧАНИН САМ ТО НЕ МЕЊА СТВАРИ!

Reply
Tole dozivotna јан 11, 2013 at 22:27

E to je Zvezda

Reply
VESICU ODLAZI! јан 11, 2013 at 18:18

Bravo braco!Ovo vam je pravi potez i raduje sto medju nama uvek ima humanih ljudi koji saosecaju sa neduznom decom koja imaju zdravstvene probleme.Ovo je njih mnogo obradovalo jer su videli da nisu sami i da neko misli na njih.Potez za divljenje!

Reply
Mladjen јан 11, 2013 at 17:59

Svaka cast!! Samo bih zeleo da ispravim admine, jer po pravilu, ne kaze se „sa posebnim potrebama“/ nego sa smetnjama u razvoju. Jer svako od nas ima neku posebnu potrebu. Nadam se da se ne ljutite

Reply
Branislav јан 11, 2013 at 17:54

Република Српска навија за Звезду !
Браво Гачани!

Reply
milenko јан 11, 2013 at 17:36

svaka cast momci, yreba biti veliki u svakom pogledu

Reply

Leave a Comment