Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Jovanović demantovao izjave

Milan Jovanović

Samo dan posle informacija u pojedinim medijima, koji su pisali o navodnom interesovanju našeg kluba za Milana Jovanovića, pojavile su se izjave prvotimca Liverpula, koji je u njima prilično grubo odbio „interesovanje“ Crvene zvezde za njegove usluge. Izjave su se „prošetale“ kroz sve medije, a naročito oni koji nisu baš radi da pišu lepo o Zvezdi su se utrkivali ko će napisati bombastičniji naslov.

Ipak, već sinoć stigao je demant Jovanovića, koji se sigurno neće svideti onima koji su zadnja dva dana pokušali ovim navodnim izjavama Laneta da omalovaže Zvezdu.

„To je pogrešno preneto. Zvezda je najveći srpski klub, samo je nerealno da se sada vratim u domaći fudbal. Ne verujem da neko može da plati moju cenu u Srbiji. I među igračima i članovima rukovodstva crveno-belih imam mnogo prijatelja i ne želim da se zbog loše prenete izjave zameram njima. Jedino sam igrao u Vojvodini u šampionatu Srbije i u ovom momentu sam navijač Voše. Ti tekstovi su imali za cilj da me posvađaju sa ljudima iz Zvezde, ali želim da ipak verujem da nisu bili tendenciozni. Možda su ljudi koji su ih pisali navijači Partizana.“

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.