Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Mlada džudistkinja osvojila zlato na „Trofeju grada Pančeva“

Angelina Poznanović

Još jedna zlatna medalja danas je dodata u bogatu riznici Džudo kluba Crvena zvezda. Naša Angelina Poznanović trijumfovala je na četvrtom izdanju međunarodnog turnira »Trofej grada Pančeva«.

– Takmičenje je bilo je odlično a ja sam posebno zadovoljna jer sam se vratila u svoju staru kategoriju do 52 kilograma- rekla je  mlada šampionka Angelina Poznanović.

Uzdanica našeg kluba, sa najvišim ocenama položila je i današnji ispit u Sportskoj dvorani Strelište u Pančevu.

– Protivnice dobro poznajem jer sam i ranije imala prilike da sa njima odmerim snage.  Zanimljivo je da sa ovim protvnicama imam pozitivan skor. Takmičarku Knjaz Miloša pobedila sam iponom na levi seoi nage dok mi je za drugu pobedu nad protivnicom iz Pančeva bio dovoljan i juko. Domaću takmičarku rešila sam  desnom seoi nage tehnikom.

Za našu Angelinu Poznanović ovo je bio odličan rezultat na još jednom kontrolnom takmičenju u nizu.

– Takmičenja na međunarodnoj sceni za mene su sada prioritet. Ujedno drago mi je da na turnirima u Srbiji,  kao što je i »Trofej grada Pančeva« postižem dobre rezultate. Oni  su najbolji pokazatelj da je samo pitanje vremena kada će se pobednički niz nastaviti i na međunarodnoj sceni – istakla je Angelina Poznanović.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.