Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Butulija:“Ukoliko je prvenstvo regularno vratiće nam bodove“

Igor Butulija

Rukometaši Crvene zvezde na neverovatan način izgubili su bod u susretu u Smederevu i time drastično smanjili šanse da se na kraju šampionata okite titulom. Ni devet golova prednosti na poluvremenu nije bilo dovoljno pulenima Igora Butulije da ostvare očekivanu pobedu protiv ekipe koja se grčevito bori za opstanak.

Povodom svega što se dešavalo u Smederevu, kao i o oduzimanju bodova našoj ekipi, svoje mišljenje izneo je trener našeg kluba Igor Butulija:

– Zbog problema sa povredom u igru nije ulazio Srđan Trivundža. I pored tog hendikepa prvo poluvreme smo odigrali fenomenalno. U nastavku je došlo do pada koncentracije. Igrači su prestali da igraju odbranu, misleći da je sve završeno, promašili smo nekoliko zicera, a izjednačujući pogodak primili smo tri sekunde pre kraja. I poslednja dešavanja oko oduzimanja bodova, treniranje samo jednom dnevno je uticalo na rezultat u Smederevu. Međutim, ukoliko je prvenstvo regularno moraju da nam vrate dva oduzeta boda. I partizan ima gostovanja u Novom Sadu, KRagujevcu, meč sa PKB-om, kao što i mi imamo teške utakmice do kraja. Ako hoćemo titulu moramo da pobedimo Partizan u derbiju.

Kada su u pitanju dešavanja oko oduzimanja bodova, obavešten sam od predsednika Dobrivoja Glavonića i direktora Nenada Peruničića da će klub danas uložiti žalbu. O svemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.