Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мудрински „напунио батерије“

imageПротеклу полусезону својим головима, борбеношћу и броју бодова које је донео свом тиму, бар када је Црвена звезда у питању обележио је Огњен Мудрински. Снажни нападач већ у првом мечу са Радничким из Ниша на коме је постигао дебитантска три гола, скинуо је са својих леђа притисак играња у најтрофејнијем српском клубу и у наставку сезоне у још неколико сусрета био је кључна фигура у екипи Александра Јанковића.

„Када сам дошао на Маракану, имао сам само један циљ, да на сваком мечу дајем свој максимум и колико год могу допринесем резултатима екипе. Могли смо и боље да завршимо јесен, међутим, сматрам да и овако имамо изгледа да на крају, односно у мају освојимо прво место„, јасно је поручио најбољи стрелац тима из Љутице Богдана.

Крај зимске паузе се озбиљно примакао и већ у уторак, 9. јануара Огњен ће се заједно са својим саиграчима појавити на прозивци.

„Добро сам се одморио и напунио батерије. Искористио сам највише времена да будем са породицом у Србобрану и девојком, јер током сезоне немам пуно времена. Пре десетак дана почео сам са тренинзима како би што лакше поднео напоре на припремама. Очекујем да нам буде тешко током боравка у Турској, јер то тако треба и мора да буде. Биће нам напорно сигурно, али нам касније сигурно неће шкодити када почну утакмице за бодове„, изјавио је Мудрински.

Пролећну премијеру црвено-бели ће имати на свом стадиону, против Јавора и већ тај први сусрет могао би да покаже шансе Звезде у трци за насловом шампиона.

„У наставак шампионата улазимо са намером да савладамо све противнике, и мислим да то можемо да остваримо. Имамо доста лакши распоред у односу на јесењи део, и уколико будемо сви давали максимум на сваком мечу, верујем да можемо да стигнемо предност ривала. Трудићу се да са што више голова помогнем екипи, међутим, успех колектива никада нећу ставити испред личног„, закључио је Огњен Мудрински.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

Pizon јан 3, 2013 at 18:17

Mudrinski legenda :))))))))))

Reply
Dragon јан 3, 2013 at 18:05

..dobar si momak i igrač..ali uvek iste priče i na kraju nam ne uspe i nikome ništa…i sve u krug.. :/

Reply

Leave a Comment