Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Јанковић: Немамо играча као што је Кристијан Куева

Sale JankovicУ тренуцима када се ФК Црвена звезда бори са разним проблемима, тренер Јанковић прави план како да у пролећном делу стигне и престигне вечитог ривала. Након доста бледих партија у јесењем делу свима је јасно да су Звезди потребна појачања. У целости вам преносимо изјаву Александра Јанковића за Спортал.рс.

– Спреман сам на све опције. Наравно да бих волео да дођу појачања која је спортски директор Зоран Стојадиновић представио као нашу жељу. Али, да ли ћемо се изборити са оним главним проблемом – новцем, и заиста их довести, не знам и није у мом домену.Упознати сте са квалитетима играча из Јужне Америке са којима се преговара?

– Наравно. Кристијан Алберт Куева је фудбалер који је сјајан у игри један на један или један на два. Продоран је, брз, прави разлику. Сигурно да таквог у овом моменту немамо у екипи.

А, штопер Адриан Перосо?

– Он је искусан играч, репрезентативац. За то место врло је битно и искуство. Зато би заиста било лепо да дођу. А, ако се то и не деси, идемо даље са оним што имамо.

По оној народној, ни цар не вечера оно што нема?

– Тачно тако. Знам ја шта би нам требало, али жеље и могућности се никако не подударају. Ипак, верујем у нову управу и њене „зимске чаролије“ и надам се да ће на волшебан начин наћи решење и да ћемо на пролеће бити јачи.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

26 comments

Nikola јан 3, 2013 at 23:02

Jankovic je vrlo malo para iskoristio na odlican nacin,tako sto je doveo Mudrinskog i Pantica i nije on kriv sto je situacija takva kakva je

Reply
Igor јан 3, 2013 at 22:17

On da stigne 6 bodova :mrgreen:

Reply
Optimista јан 3, 2013 at 21:59

Zašto smo opet po ko zna koji put toliki pesimisti po pitanjima svega? Nama gori pod nogama a ovde se komentariše – “Nema ništa od Džaje i Čovića“ i tako slične budalaštine.
Na sportskim stranicama koje prenose vesti sve se menja za par sati, te dolaze te ne…
Dok javno Peroso i Kueva ne potpišu za nas ili neki drugi klub neću verovati nikome.
I da nemamo para, nećemo imati dok su nam blokirani računi… A tad kad se odblokiraju stižu nam ruski milioni pa šta ćete onda pričati?
Ćutite, gledajte, ne izigravajte bogooce i selektore!

Reply
miki јан 3, 2013 at 19:49

Sve mi se cini da smo blizu raspada sistema…para nema, a izgleda da ih nece ni biti, a sve ostal su price u prazno. Ko da mi svi ne znamo ko je najvise napravio dug i zbog cega, ali koliko ja vidim sadasnja uprava nema nikakav plan kako da resi nastalu situaciju. I ako imam puno poverenje u Dzaju i Covica, ipak ovo nije KK koji je bio duzan samo 10 miliona eura, ovde su pare mnogo vece i bez opisa bar pola duga nemamo mi tu sta da trazimo. Svi znamo da bez bar jednog dobrog stopera i igraca sredine terena pitanje da li mozemo da zadrzimo i drugo mesto…

Reply
pepe јан 3, 2013 at 18:40

nemamo mi nista osim Dzaje i Covica! Bez 6-7 pojacanja nema nas nigde,a trener manje vise,kad imas kvalitet igraca koji zna sta treba da radi trener moze biti ko hoce! Jankovic da trenira i barsu, opet ce barsa biti u prvih 5 u svetu! Znaci kvalitet igraca,nista drugo!

Reply
Lutovo88 јан 3, 2013 at 18:20

Da li je moguce da Jankovic danas prica o Juznoamerikancima, a svi objavljuju da ne dolaze kod nas !!! Odlicna komunikacija izmedju trenera i sportskog dijela uprave, bas je obavijesten.

Reply
Ненад јан 3, 2013 at 18:44

Ништа од Куеве и Пероса катастрофа

Reply
rille83 јан 4, 2013 at 05:51

Pre bih rekao odlicna komunikacija izmedju tebe i medija jer sta god oni objave ti poverujes kao neki tu.pson tu.pavi.je.bem li ti mamu i tebi i svima poput tebe koji ovde znaju samo da ken.jaju i vec su poceli da pljuju po dzaji i upravi. Vi ste one maj.munine koje komentarisuci po ostalim portalima dali ste ideju grobarima kako da sire pricu o nesposobnom dzaji,cak ste ih i ovde dovukli reta.rdi jedni!!!

Reply
Lutovo88 јан 4, 2013 at 10:09

Rile,prvo nauci da pises pravilno pa onda posalji komentar.Ja sam samo pitao da li je ovo tacno i nisam pominjao Dzaju i Covica.Druga stvar,vise sam ja utakmica odgledao na Marakani nego ti preko tv-a deriste jedno.

Reply
Lutovo88 јан 3, 2013 at 17:41

Sportal pise da Juznoamerikanci ne dolaze!
Admine, da li je ovo tacno ?

Reply
marko јан 3, 2013 at 16:16

Ми под један немамо ТРЕНЕРА! А за играче ћемо лако! Џаба нам и Меси, ако имамо тренера дунстера!

Reply
marko јан 3, 2013 at 16:43

Ja stvarno ne znam, ko moze da podrzi ovog (da ga nazovemo) „trenera“, kada ga na nasem stadionu ponize OFK-a, Jagodina, Vojvodina, a u sastavu ima vise od 11 reprezentativaca… jer kada smo sa takvim timom nemocni, ipak se radi do struicnosti „trenera“… A vi kako ocete, za mene je klasicni dunster, koji nigde nisa nije uradio u svojoj karijeri… Ne znam ni po kom osnovu je dosao do nase klupe, a kamo li do mlade reprezentacije…? A vi kako ‘ocete.. Jednom dunster, uvek dunster!

Reply
teska vremena dolaze јан 3, 2013 at 16:48

Nije dunster ali nisam to hteo da pitam jel moze neko da mi kaze nesto vise o ovome:http://www.smedia.rs/sport/vest/70361/fk-crvena-zvezda-Kakav-pocetak-godine-Na-Marakani-spremljeni-otkazi.html

Reply
marko јан 3, 2013 at 17:36

Pricali su, da ce morati da dodje do smanjenja broja zaposlenih… Jer ko zna, koliko je ljudi (svojih) zaposlio, svaki novi predsednik… Jer ja mislim da je brojka od 175 zaposlenih u fudbalskom klubu velika! Jer ne znam koje su njihove obaveze… Vise bih voleo da je 75 zaposlenih na stadionu, a da imamo +100 dodatnih skauta (mada je to bas i nerealno)… U svakom slucaju, morace da dodje do smanjenja boroja zaposlenih, kao i smanjenja zarada na „minimalac“ 21.000din… Jer smo mi prezaduzena „firma“… I cinimo sve kako bi izbegli bankrot (propast)… Niko ne voli kada se otpustaju radnici (u ovako teskin vremenima), ali smatram da je 175 radnika, previse… Sta ce biti i kako ce biti, pokazace vreme…

Reply
Dusan јан 3, 2013 at 15:58

Sta se desava sa Filipom Jankovicem??? ja mislim da je napunio 18 godina trebalo bi potpisati ugovor sa njim sad nemora da slusa blesavu kevu.

Reply
Goran јан 3, 2013 at 15:55

Meni nije jasno kako jedan menadžer (sportski direktor) dozvoli sebi da javnost sazna o kojim igračima se radi. Nije mi ni jasno zašto on koji se hvali da je pun para ne plati tu dvojicu igrača? Koliko sam obavešten ta dvojica i ne treba da se plate, pa mi sad nije jasno gde je zapelo? Kod Stojadinovića mi ništa nije jasno.

Reply
Dusan јан 3, 2013 at 15:53

Bas pedagoski sa njegove strane ….cenim da ce igraci poput Lazovica pucati od samopouzdanja posle ovakve izjave :facepalm:

Reply
Mani јан 3, 2013 at 18:13

Kao prvo Lazovic i ostali treba da se zabrinu za status standardnog igraca i da se za to bore a ne da znaju da im je mesto u timu zagarantovano pa da se setaju i ne grizu…A taj Cueva je cini mi se igrac koji bi u nasoj ligi sigurno doneo kvalitet i prednost u veznom redu!!

Reply
Dusan јан 3, 2013 at 18:22

Sve i da je Mesi a nije, ne treba podnistavati sopstvene igrace a pritom nije ni siguran da ce doci.

Reply
VESICU ODLAZI! јан 3, 2013 at 15:38

Ne zelim da kvarim atmosveru koja je uspostavljena sa dolaskom nove uprave,ali mislim da im je ostavljanje Jankovica dosta rizican potez.Nisam mu zaboravio ono iskakanje u medijima pred utakmicu sa Vosom kada je mislio da ce dobiti otkaz bez obzira sta uradio u toj utakmici.To mu apsolutno nije trebalo!

Reply
Goran јан 3, 2013 at 15:51

Najgori potez, ali nema se para za drugo jer je sezona maltene izgubljena. Pored Toleta za nas je 6 bodova nedostižno.

Reply
Kojke јан 3, 2013 at 15:56

ko kaze da je izgubljen? ranije smo stizali pa onda u finisu gubili titulu. verujem u Dzaju i ova pojacanja ako dodju. Stojadinovic je ugledan menadzer i nadam se da je napravio pravi izbor.

Reply
MILAN KG јан 3, 2013 at 16:22

koji crni tole rdjavom k… i dlake smetaju samo se kuka na toleta a tako je najlakse prebaciti krivicu na drugoga, da tole je kriv stomi veze nemamo.

Reply
marko јан 3, 2013 at 16:31

Мсм. да је то највењћа заблуда, да ће нам скупљи тренер донети боље резултате! Ипак нама треба тренер са визијом, а не скупи тренер… Чисто сумњам да су тренери Војводине, ОФК-а, Јагодине, скупље плаћени од насег тренера… А протом да додам, да ми у саставу имамо више од 11 репрезентативаца разних земаља! Шта би више неки тренер могао да пожели за нашу лигу!

Reply
milos јан 3, 2013 at 15:27

Ti ces posle drugog prolecnog kola da odes,a nas ce sve da mnooooogo boli glava!

Reply

Leave a Comment