Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Kaluđerović: „Sve je u našim rukama“

Andrija Kaluđerović, foto "Žurnal"

Pobeda nad BSK Borčom i remi komšija na Banjici širom su otvorili „vrata“ fudbalerima ka tituli.

Doduše, treba pobediti gotovo svaku utakmicu do kraja šampionata, pa i onu na stadionu JNA, ali izdanjima na prethodnim utakmicama Crvena zvezda je pokazala da je to i te kako moguće.

„Neizvesnost je sаdа nа mаksimumu. Presrećаn sаm što smo smаnjili zаostаtаk zа Pаrtizаnom. Posle porаzа u derbiju pаli smo nа psihološkom plаnu, аli sаdа je optimizаm vrаćen. Verujemo još jаče dа možemo do titule, аli i u finаle Kupа Srbije. Gospodаri smo sudbine, nаjvаžnije je dа je sve u nаšim rukаmа. Imаli smo propuste nа stаru drugog poluvremenа, ne bismo smeli više dа imаmo toliki prаzаn hod“, rekao je naš prvi strelac Andrija Kaluđerović.

Неизвесност је сада на максимуму. Пресрећан сам што смо смањили заостатак за Партизаном. После пораза у дербију пали смо на психолошком плану, али сада је оптимизам враћен. Верујемо још јаче да можемо до титуле, али и у финале Купа Србије – истакао је Андрија Калуђеровић, стрелац четвртог гола у тријумфу над Борчанима.До краја трке је 11 препрека, уколико би Звезда све успешно прескочила постала би шампион. Тако је у теорији, а у пракси јасно да је и даље пред црвено–белима деликатан задатак.

Господари смо судбине, најважније је да је све у нашим рукама. Имали смо пропусте на стару другог полувремена, не бисмо смели више да имамо толики празан ход.

Повезане вести