Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Nikitović zadovoljan skokovima i asistencijama

Košarkaši Crvene zvezde, foto "Mondo"

Posle poraza od Hemofarma u 2. kolu Srpske lige, trener crveno-belih košarkaša Saša Nikitović je, kako sam kaže, ni zadovoljan, ni nezadovoljan.

„Ako ima nečeg dobrog u porazu, to je onda broj od 32 skoka i dobar procenat šuta za tri poena, činjenica da smo imali više asistencija od rivala… Ali, u isto vreme, imali smo previše izgubljenih lopti da bi se dobio ovakav meč.Vidim poboljšanja u napadu, ekipa je ubrzala igru, ali moramo manje da grešimo, jer na taj način otvaramo kontre protivniku. Ne mogu da budem ni zadovoljan, ni nezadovoljan, jer smo ovi momci i ja odradili samo pet treninga, a odigrali već dve utakmice.“

Jedan od najiskusnijih u ekipi, Vujadin Subotić, jedan od najvećih razloga poraza vidi u sjajnoj igri Miljana Pavkovića.

„Ne bi trebalo da odemo kućama pognutih glava, jer smo dali sve od sebe. Sada imamo malo više vremena do utakmice sa OKK Beogradom da se uigramo i pripremimo. S novim trenerom smo tek nekoliko dana. Razloge poraza vidim u tome što nismo uspeli da zaustavimo igru njihovog plejmejkera Miljana Pavkovića. Naravno, ne bismo smeli ni da primamo ovoliko poena“.

Повезане вести