Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Isah se oporavlja, Ninkov trenirao

Aval Isah

Aval Isah povredio se u meču protiv Olimpijakosa i odigrao samo 20 minuta,  ali kako kaže u izjavi za Novosti, uskoro se ponovo vraća u pun trenežni proces :

– „Dobio sam jak udarac u mišić, pa sam morao prinudno da budem zamenjen. Još sam na poštedi, ali se ne radi o težoj povredi. Već od ponedeljka se vraćam u pun trening i očekujem da ću biti na raspolaganju treneru za meč sa Javorom„, kaže Isah.

Takođe je svestan da ima veliku konkurenciju u ekipi, u vidu mladog Srdjana Mijailovića, ali ga to ne brine. Smatra da može i na nekim drugim mestima da pomogne, jer se pozicija zadnjeg veznog u ovoj formaciji ne razlikuje mnogo od štopera. U prethodnom periodu provedenom u Crvenoj zvezdi je na tom mestu i igrao nekoliko puta (prekomandovan u toku meča), kada nismo imali drugog rešenja. Veruje u sebe i ekipu da mogu da naprave dobre rezultate do kraja sezone:

– „Moramo da dobijemo svaku utakmicu, a to nije lako. Svaki meč nam je važan, onaj prvi je najvažniji i sve činimo da stignemo do cilja i osvojimo trofej. Partizan nam je direktan konkurent i u Prvenstvu i u Kupu, biće veoma teško nadoknaditi i bodovni zaostatak od 0:2 iz prvog meča polufinala, ali ne i nemoguće. Mi verujemo u sebe, osećamo da možemo da trijumfujemo„.

Pavle Ninkov se oporavio i juče je normalno trenirao sa ekipom i potpuno je spreman za teške izazove koji nas očekuju. Nadamo se samo da će nam se i ostali defanzivci napokon oporaviti i da ćemo da vežemo najzad par utakmica, sa najbolja četiri igrača u odbrani. I maler jednom mora prestati.

Повезане вести