Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Gurović za Novosti:“Mogao bih odmah da vodim prvi tim Zvezde“

Današnji protest navijača na Malom Kalemegdanu, foto:"Večernje novosti"

Legendarni Milan Gurović danas je svojim prisustvom na Malom Kalemegdanu podržao proteste navijača Crvene zvezde, a nakon toga je za „Večernje novosti“ izjavio:

– Došao sam da podržim ovaj skup i čudi me što nema više legendi Crvene zvezde… Zašto, ne znam, ali nešto mora da se menja. Ovako ne može! Poslednjih deset godina su katastrofa, sramota, ne znam šta bih vam rekao. Nismo ni peti klub u Srbiji.

Gurović podržava zahteve navijača, koji traže odlazak iz kluba generalnog menadžera Mirka Pavlovića i nekadašnjeg prvog operativca Igora Žeželja, koga vide kao čoveka iz senke. Iako je Pavlović bio u klupskoj zgradi, nije došlo do susreta sa demonstrantima. Preko portparola kluba pozvao je na razgovor trojicu predstavnika navijača, ali su okupljeni odbili predlog zahtevajući da izađe iz kancelarije i da im se obrati kao celini.

– Rešenje je valjda se promeni uprava – kaže Gurović. – Interesuje me Zvezda, 24 sata sam na raspolaganju, ali druga struja me ne želi. Gospodin Pavlović je odbijanjem da siđe pokazao svoje pravo lice. Ne želim da ulazim u polemiku, ali mojim stopama bi krenuli i drugi bivši igrači, neki pravi ljudi i, naravno, „delije“.

Između skandiranja „Ti si Zvezdin četnik Milane“ i „Mirko, marš iz Zvezde“, sveži diplomac trenerske škole govorio je i o svojoj želji da vodi crveno-bele.

– Mislim da bih odmah mogao da vodim prvi tim, zato što sam radio sa vrhunskim stručnjacima, kao što su: Obradović, Ivković, Pešić, Maljković, Aito…

Повезане вести

8 comments

Comments are closed.