Moja Crvena Zvezda
Најновије

Olimpijakos: Crvena zvezda 1:1 (1:1)

Olimpijakos : Crvena zvezda

Dva bratska kluba istih boja i iste vere odigrali su prijateljski susret večeras u Atini. Kao i što je sve bilo u karnevalskom raspoloženju, tako je i rezultat bio bratski.

Olimpijakos : Crvena zvezda  1:1 (1:1)

Celokupan susret prošao je u dinamičnoj i otvorenoj igri oba tima. Nešto više od 20.000 navijača oba kluba zdušno je zajednički bodrilo i atinske i beogradske crveno-bele.

Na startu meča domaćin se bolje snašao i već u 8. minutu je poveo pogotkom Melberga, koji je iskoristio dobar centaršut Zairija i matirao Bajkovića. Nakon primljenog gola naši momci su se stabilizovali i uspostavili ravnotežu na terenu i može se reći da su imali i više izglednih prilika. Jednu od njih su, večeras momci u plavim dresevima, iskoristili i golom Milana Vilotića izjednačili rezultat na 1:1. Pogotku je prethodio izvanredan centaršut Duška Tošića, a Vilota je iz punog voleja zatresao mrežu Parda. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat meča.

Drugo poluvreme je proteklo takođe u otvorenoj igri, ali se mreže nisu tresle. Na tribinama su navijači oba kluba naizmenično bodrili i jedan i drugi crveno-beli tim.

Treba napomenuti da su u našem klubu svi igrači sa klupe dobili priliku tokom drugog poluvremena, a fantastično iskustvo pored već standardnog Mijailovića, dobili su i Stojković, Čaušić i Srnić.

OLIMPIJAKOS: Pardo, Manijatis, Melberg, Ibagasa, Dudu, Zairi, Fuster, Holebas, Hurtado, Papadopulos, Rijera.
Rezerve: Modesto, Diamantakis, Vanterson, Likojanis, Rugalas, Leandro, Kocaridis

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vilotić, Tošić, Mikić, Binić, Mijailović, Kadu, Evandro, Borha, Jevtić, Kaluđerović.
Rezerve: Stamenković, Isah, Perović, Stojković, Jeremić, Čaušić, Reljić, Srnić.

Grčka braćo, sada vas čekamo u Beogradu, da priredimo još jedan spektakl.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.