Moja Crvena Zvezda
ОсталоРагби

Ragbisti Zvezde poraženi na startu prvenstva

Detalj sa susreta Soko:Crvena zvezda

Ragbisti Crvene zvezde poraženi su na startu Prvenstva Srbije u Ragbiju 13. Bolji od momaka u crveno-belim dresovima bili su ragbisti kruševačkog Car Lazara.

Crvena zvezda : Car Lazar  6:12 (6:12)

1. kolo kvalitetnije Grupe „A“ našeg prvenstva obeležio je neizvestan meč koji je mogao da zadovolji sve ragbi sladokusce. Na žalost, iako su ragbisti Crvene zvezde najavljivali i juriš na titulu, bodovi su sasvim zasluženo otišli u Kruševac. Poene za našu ekipu postigli su Rajković – esej i Budersa – transformacija.

CRVENA ZVEZDA: Vo. Delić, Đorđević, Rajković, Bajić, Tanasković, Pulen, Vl. Delić, S. Jovanović, Pešić, Mitrović, I: Đorđević, Pavlović, Čalić. Rezerve: Krtolica, Budersa, Živković, Maras.

U narednom 2. kolu Prvenstva Srbije u Ragbiju 13, crveno-beli ragbisti gostuju zvaničnom šampionu ekipi Dorćola, a meč je na programu 2. ili 3. aprila.

U drugom meču Grupe „A“ Dorćol je ubedljivo savladao ekipu Radničkog rezultatom 60:6, dok su u Grupi „B“ ragbisti Niša kao gosti savladali ekipu Morava gepardi rezultatom 64:6, a Stari grad je slavio protiv Sokola iz Vranja rezultatom 36:14.

Повезане вести