Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Ljubišić:“O nama će se pričati samo zbog igara“

Bojan Ljubišić

O teškoj situaciji u Rukometnom klubu Crvena zvezda, nakon direktora Nenada Peruničića, svoj stav izneo je i jedan od najboljih pojedinaca našeg tima, golman Bojan Ljubišić:

– Svesni smo teške situacije, ne samo u sportu, nego uopšte u društvu- Želeli smo saopštenjem da skrenemo pažnju na probleme koji nisu od juče. Ništa spektakularno se nije dogodilo. Nismo želeli da radikalizujemo proteste, da prestanemo da treniramo i igramo utakmice, jer smo svesni da time ništa ne bi postigli. Pričali smo sa direktorom Nenadom Peruničićem i trenerom Igorom Butulijom. Oni podržavaju naše zahteve. Znamo da je danas teško naći i 100 evra, ali ipak se nadamo da će se situacija popraviti. Verujem da ćemo konačno da skinemo prokletstvo, da će o nama ubuduće da se priča zbog igara na terenu, a ne van njega.

Na izjavu Bojana Ljubišića, nakon prethodnog saopštenja, nadovezao se i Nenad Peruničić:

– Ne sedim skrštenih ruku i ne čekam da nam neko pokuca na vrata i ponudi

Nenad Peruničić

pomoć. Želimo da „promrdamo“ neke ljude. Bode mi oči to što su odustali i oni koji su obećali da će nam pomoći. Kako ćemo isplivati iz svega? Ne znam. Ne jedem, ne spavam, zapustio sam se. Izgledam kao pećinski čovek, ali se ne predajem. Ne odustajem. Žao mi je igrača. Uradio bih isto što i oni. Barem da možemo da im damo dve plate… Žao mi je jer je ekipa vrhunska, momci su prva liga, vredno rade, treniraju, bore se. Treba svi da znaju da naš godišnji budžet može da pokrije jedna mesečna plata fudbalera ili košarkaša. To ipak nisu sredstva koja se ne mogu obezbediti.

Повезане вести