Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Слобода тужи Звезду

Foto: MN Press

Како наводи „ЖурналСлобода ће тужити Црвену звезду због неизмирених дуговања за Филипа Касалицу и Николу Максимовића.

Звезда је требало да за ова два играча плати укупно пола милиона евра, а од тога је уплаћено 200.000. Звезда је требало да уплати остатак новца до марта, па се Слобода одлучила на тужбу, 9 месеци после договореног рока.

Такође, проблем постоји и по питању процента који би Слобода требало да добије за случај продаје Касалице (20 %) и Максимовића (25%).

С обзиром на то да је клуб потврдио да је Максимовић продат менаџерској агенцији Пинија Захавија, и да су паре потрошене, Слобода има разлог више да подигне тужбу.

Нико из клуба се још увек није огласио поводом овог питања, које се у медијима појавило јутрос.

Зна се то да ће Слобода пустити банкарску меницу и подићи тужбу Арбитражној комисији Суперлиге.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

20 comments

delija_md дец 10, 2012 at 14:58

Para nema draga gospodo iz Užica. Možete samo da se sagnete i da nam po.puš.ite k.u.r.a.c.
PS. Kapa do poda onome ko nam je uvalio Maksimovića.

Reply
19ds89 дец 10, 2012 at 15:07

Dok je Robi vodio ekipu, Maksa je igrao fenomenalno! ove polusezone je totalno pao.. A ja garantujem da cemo ga posle Omimpijakosa gledati u jednoj od 5 najačih liga sveta!

Reply
marko дец 10, 2012 at 15:32

I posle se pitate zasto nas svi „sprdaju“… :facepalm:
Krecu teorije zavere i ostalo…

Reply
delija_md дец 10, 2012 at 15:48

Taj Maksimović će najdalje dogurati do Gaz Metana ili sličnih klubova, a sa 28,29 godina će da se vrati,kao „spasilac“ i neko ko voli Zvezdu, kod nas za 300.000 evra godišnje (po oprobanom receptu Koroman,Milijaš,Lazetić,Piksi,Milovanović).

Reply
marko дец 10, 2012 at 16:07

To sto si napisao (za Maksimovica) je TOTALNO NEBITNO U CELOJ OVOJ PRICI!
– Poenta cele price, je da im nismo isplatili NOVAC KOJI SMO TREBALI VEC DA ISPLATIMO! Ovakvim potezima se URUSAVA UGLED KLUBA jer ne ispunjavamo OBAVEZE KOJE SMO PREUZELI prelaskom igraca kod nas! Zasto bi jos neko pustao svoje igrace kod nas, kada to ne moze da naplati!? Dolazimo u situaciju, da zbog ovakvih stvari, klubovi pocnu da nas zaobilaze u sirokom luku (kao da smo shugavi)…

Reply
jagodina navija za zvezdu! дец 11, 2012 at 18:10

bratee da se ne lazemo koroman kad je prvi put dosao 2006/2007 na polu sezoni vodio nas je do titule dobro je poceo i sledeceu sezonu „igrao se sa lamom..ali kada su ga vratili 2010 jednostavno nije imao kvaliteta vise za zvezdu..sto se tice lazetica bio je pravi vodja ekipe..svi znamo kako su ga oterali..!

Reply
aleksandar sd дец 10, 2012 at 14:56

Bilo je ili daj bodove ili tuzimo, a jbg Mudri to ne razume 🙂 a cuo sam da Aleksic ide u jsdp,naravno to se i ocekivalo. Sto se tice nas koliko vidim ovaj prelazni rok dovodimo samo brze igrace(sto podrzavam) a jedan od takvih je i Predrag Luka koji je vidim na nasem spisku pojacanja nadam se da ce ga dovesti,zamislite u veznom redu,Luka,Lazovic(koji sigurno ostaje po nalogu Dzajica)Ninkovic,Kelvin(ako Zoran uspe da ga dovede sto ce biti tesko), ali ocekujte se dolazak brzih igraca ,to jest trkaca a odlazak drva za potpalu…Sto se mene tice ostavio bih(Lazovica,Mudrinskog,Spajica,Babalja,Asamou itd) ove ostale bih prodao cim dobijem ponudu,a gubitnike bih oterao.. A bilo bi dobro kad bi se vratio jedan iz starije generacije npr PANTELA 🙂 Potpisao bih sa PUMOM ili ADIDASOM(posto raskidaju sa grobljem) doveo igrace u odbrani,od prodatih. Prvi tim bi napravio da bude ubica za ove livade a kao zamene tj drugi tim nasa deca koja su na pozajmicama. VUKAN SAVICEVIC u prvi tim da igra cele utakmice!!!decko vredi!!! i to je to.pozz 🙂

Reply
vesti iz kluba дец 10, 2012 at 15:03

brate oladi malo sa zeljama, kakav kelvin kakva pojacanja :facepalm:
procitas neku vest u nekom kuriru i omdha pises ovde kao da dolazi neko
to za kelvina si cuo u kuriru , a nikada se nije razmisljalo o njemu, decko igra za prvi tim porta i sad ce dodje ovde , razmisli malo kad pises ovakve stvari
drugo, kakav ninkovic, bre , nema pas za sta da nas ujede a ti stvarno mislis da ce da dodje ninkovic,
pises o nekim moblinim igracima, opet si procitao u kuriru koji nemaju pametnija posla pa pisu samo o fkcz da bi podgili rejting, upravo zahvaljujuci citaocima kao tebi, koji tom papiru za vece , daju na znacaju
nemoj da se palis na svaki tekst, imamo krs tim sa isto takvim trenerom, moze samo da oteramo ove sto pojma nemaju, i lazovic koji nista ne zna, a nek ostanu samo nasa deca, bar nek se trude ,
za bolje nismo, kakva uprava takav tim

Reply
vesti iz kluba дец 10, 2012 at 15:06

i da , pozdrav svim zvezdasima,
ali nemojte da se zanosite pojacanjima kad ih nema niti ce ih biti ,
mozda samo neki iz jsla, a svi znamo kakvi su oni

Reply
aleksandar sd дец 10, 2012 at 15:36

Stojadinovic ce dovesti dobrog stranca na pozajmicu s pravom prece kupovine, znaci mi ne trosimo pare za njega a moci cemo da ga kupimo ako zadovolji o tome sam pricao. U ovom slucaju radi se o Kelvinu ali je pitanje da li ce ga Porto pustiti u nasu ligu. Ali ako nece njega,dovesce Zoran nekog drugog tako da nemamo sta da izgubimo. Ja sam samo realne stvari napisao za koje postoje velike sanse da se dogode zar ne? pozdrav

Reply
aleksandar sd дец 10, 2012 at 16:08

I ne bih se slozio sa tobom da Lazovic nista ne zna, to nije tacno! Zatim, ja ne citam kurir vec sam napisao sta bih ja voleo da se desi kako bi nas klub stao na noge konacno,i postoje sanse za to, a po tvom tekstu treba znaci da odustanemo od svega i da se borimo za opstanak u ligi. Kazes kako niko ne zna nista, uprava itd.. PA IZVINI AKO IMAS PLAN I LOVE DODJI TI NA CELO KLUBA, ne razumem sta ti sad smeta uprava? da ti nije lukic bio bolji??

Pop дец 11, 2012 at 08:13

Stojadinović je običan prevarant. Kladim se da neće dovesti nikog iole ozbiljnog igrača.

CEBEP дец 10, 2012 at 15:36

Kako me nerviraju likovi poput tebe

Reply
aleksandar sd дец 10, 2012 at 15:41

Poput koga? mene?

Reply
milos дец 10, 2012 at 14:29

mislim da bi mi trebalo da tuzimo slobodu sto nam jer prodala maksimovica…. :facepalm:

Reply
Pex дец 10, 2012 at 14:01

„ŽURNAL“ pa ko još čita to smeće, po njihivim je Zvezda još daaaavno trebala da bude pod katancem… Nema ovo veze ljudi, ovi samo podižu tiraž na Zvezdi… Nekada kad su bili normalan sportski list sam ih kupovao svakog jutra a sad mi se gade nisam ih pogledao 3-4 godine… Jednostavno su BLJAK!!!

Reply
escort дец 10, 2012 at 13:56

Ovo su uradili sa svojim nalogodavcima iz humske! Jeste da im dugujemo, ali znaju da ce mo za par dana prodati neke igrace i da ce biti para, pa su ipak pustili menice.

Reply
zvezdan дец 10, 2012 at 14:30

I ja sam odmah to rekao to su uradili u dogovoru sa svojim mentorima

Reply
19ds89 дец 10, 2012 at 13:56

Па зар им Човић није лепо рекао: http://www.youtube.com/watch?v=AUUpZTYIUCw ?? :)) хахахахахахаа.. ИДЕМООО ДЕЛИЈЕЕЕЕ!!!

Reply
JA дец 10, 2012 at 13:53

Ау докле више проблеми??? Докле?

Reply

Leave a Comment