Moja Crvena Zvezda
ИзвештајСпортско Друштво

Резиме црвено-белог викенда

И овог викенда, спортисти у црвено-белом наступали су у различитим такмичењима. Ипак, како се календарска година ближи крају, све је мање Звездиних екипа које излазе на борилишта и такмиче се. У протекла три дана, на терену су били кошаркаши, кошаркашице, одбојкаши, одбојкашице и рукометаши. Занимљиво је да су једини пораз доживели кошаркаши, који су након скоро два месеца поражени, док су све остале екипе биле успешне.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у „Морачи“, од Будућности, на терену на којем не знају за победу готово читаву деценију, и тако прекинули низ од 11 везаних победа у свим такмичењима. Очигледно је да је умор стигао наше момке, па им не треба замерити и треба остати уз њих, јер је серија коју су направили била за памћење. Извештај можете прочитати овде, а крајњи резултат био је 72:63.

Раднички ФМП такође је поражен, док су кадети и јуниори остварили победе. Пионири су у Москви заустављени у полуфиналу. Извештаје можете погледати овде и овде.

Кошаркашице су наставиле серију и оствариле десету победу у шампионату, а поражена је Стара Пазова. Извештај погледајте овде.

Одбојкаши су били успешни и наставили незадрживу серију у домаћим такмичењима. Пао је Раднички, а резултат је био 3:1. И одбојкашице су биле успешне. У Панчеву је пао домаћи Динамо. Резултат је био максималан – 3:0.

И поред велике кризе и проблема, рукометаши су успели да остваре победу и наставе поход ка врху табеле. Овог пута, у Крушевцу, на тешком гостовању, пао је Напредак. Резултат – 27:25.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

2 comments

Nix дец 10, 2012 at 14:54

bravo za rukometase i odbojkase 😆

Reply

Leave a Comment