Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Lukić i Kleut posle Putinove posete

Putin u poseti Zvezdi

Dan posle posete premijera Rusije Vladimira Putina utakmici Crvena zvezda – Zenit, naši fudbaleri predvođeni rukovodstvom kluba otputovali su u Atinu gde će odigrati prijateljski meč protiv Olimpijakosa. Ipak, tema broj jedan je i dalje poseta Putina i njegov kontakt sa navijačima koji je bio sjajan.

Želim da se zahvalim svim ljudima koji su došli na stadion i uveličali posetu premijera Ruske Federacije Vladimira Putina. Mislim da nismo ni svesni koliko smo uradili za Crvenu zvezdu, Beograd i Srbiju. Počastvovani smo činjenicom da je takav savremenik posmatrao Crvenu zvezdu, dobio njen dres i još mnoge druge poklone – ističe predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Generalni sekretar Crvene zvezde Andrija Kleut, govorio je nešto više o kontaktima sa protokolom premijera Rusije, i samoj organizaciji meča.

Dobili smo pohvale za sve ono što je bilo u našem domenu posla, i mislim da smo zaista uradili sjajan posao. Sve je prošlo besprekorno, na zadovoljstvo i premijera Putina i više od 25 hiljada ljudi koji su došli na stadion. Mislim da su pokazali koliko je srpski narod gostoljubiv – ističe Kleut.

Vladan Lukić ističe da nema sumnje da je ovime još više učvršćen odnos Crvene zvezde i Gazproma.

– Najbolja ruska i verovatno najbolja svetska firma, najprofitabilnija firma, ostaje partner Crvene zvezde. Namerno kažem partner, ne samo generalni sponzor. Kontakt sa ljudima iz Gazproma odnosno NIS-a je izuzetan, i sigurno je da ćemo još bolje sarađivati u budućnosti.

Lukić i Kleut nisu želeli previše da govore o medijskim nagađanjima o ulaganju Rusa u novi stadion Crvene zvezde, ili povećanju sponzorskog ugovora.

Crvena zvezda posluje transparentno prema svojim navijačima i javnosti u Srbiji, i rado ćemo objaviti takve lepe vesti kada se budu dogodile. Za sada nemamo šta da kažemo na tu temu – istakao je Kleut.

Za očekivati je da će i Crvena zvezda uskoro biti gost Zenita u Sankt Petersburgu.

Postoje takvi razgovori i preliminarni dogovori, ali sada je rano o tome pričati. U svakom slučaju ćemo sa zadovoljstvom biti gosti Zenita. Ipak, sada se svi zajedno okrećemo predstojećim fudbalskim izazovima u Srbiji – rekao je Vladan Lukić.

Повезане вести