Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

UO bira između tri modela budućnosti košarkaškog kluba

Velibor Sovrović

U sredu uveče potvrđena je informacija da će u Radnoj grupi, koja će sazvati Izbornu skupštinu u KK Crvena zvezda, biti Velibor Sovrović, Goran Đaković i Mladen Simović.

„To je predlog koji će biti iznet na sednici UO SD Crvena zvezda. Zvanično, Radna grupa će biti imenovana 29. marta. Tada će UO i sagledati neke od predloga daljeg funkcionisanja kluba“, rekao je Sovrović za „Novosti“.

Sada je i nešto jasnije kako bi na dalje KK Crvna zvezda mogao da funkcioniše i postoji, a postoje tri modela, i za jedan od njih će UO morati odlučiti.

Prvi je onaj najmanje popularan, da se formira u potpunosti novi klub, drugi je da kompletno funkcionisanje preuzme Sportsko društvo, a treći je da on postane sekcija FK crvena zvezda, kao što je slučaj sa na Barselonom.

Za koji model će se odlučiti UO, ostaje da se vidi, ali je jasno da nam predstoji burnih nedelju dana na Malom kalemegdanu. Već za danas su navijači zakazali novi protest ispred prostorija kluba od 16 sati, na kojem će biti i neki od autora sa sajta, te očekujte predveče sve detalje i fotografije.

Повезане вести

10 comments

Comments are closed.