Moja Crvena Zvezda
ОсталоСтрељаштво

Аруновићева уз рукометашице

Женска рукометна репрезентација Србије припрема се за Европско првенство за жене које ће бити одржано у Београду од 04. до 16. децембра. Чланица нашег клуба,уједно и председница комисије „Жене и спорт“ Извршног одбора Олимпијског комитета Србије утпутила је писмо подршке репрезентативкама Србије и пожелела им је усех на турниру:

„Уважене репрезентативке, истакнуте спортисткиње, драге даме,

У светлу предстојећег Првенства Европе у Београду, користим прилику да вам испред комисије ОКС “Жене и спорт” и у своје лично име пожелим пуно среће и успеха на овом такмичењу. Сигурна сам да ћете дати свој максимум како бисте на најбољи могући начин представиле своју земљу, свој спорт, као и женски спорт у Србији.

Као спортиста знам колико је посебан, и обојен свечаним тоновима, осећај наступати у дресу националног тима, борити се за своју земљу, заставу и за све оне који у вас верују.

Ми верујемо у вас, ваше срце, вашу жељу и вољу. Будите неустрашиве и не заборавите да је и срећа пратилац храбрих!

Срдачан поздрав!

Зорана“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

... дец 3, 2012 at 23:12

Tesko ce rukometasice Srbije do medalje,jer nema cetvrtfinala vec se igraju dve faze u kojima je potrebno 5 od 6 pobeda za plasman u zacrsnicu,ali ce ipak neke igracice iz Srbije Djokicka i Bulatovicka sto igraju za Crnu Goru doci do borbe za medalju i treba njih podrzati bolje nego Norvezanke i Francuskinje zbog kojih Srbija nece doci do medalje.

Reply
CZHN дец 3, 2012 at 20:03

Srećno-uz vas su Srbi Crne Gore.

Reply

Leave a Comment