Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Bez petorice na Jagodinu

Sastav za Jagodinu

Trener Crvene zvezde Aleksandar Kristić neće moći da računa na čak petoricu fudbalera za susret sa Jagodinom u okviru 3. kola Superlige Srbije. Izostaće zbog povreda Bogdanović, Jevtić i Vilotić, Koroman je pod znakom pitanja, dok Adi još nema pravo nastupa.

„U nedelju je novi izazov za nas, koji će pokazi da se vraćamo na pravi put. Za protivnika imamo ekipu Jagodine, koja je nije poražena u prva dva kola u novoj sezoni. Srećni smo što se vraćamo na naš stadion, posle dva vezana gostovanja, što će nam sigurno dosta značiti, da uz borbenu i agresivnu igru dođemo do pobede i nova tri boda na radost svih naših navijača. Istina je da smo postigli samo jedan pogodak u dve utakmice, ali smo stvorili preko 15 šansi za gol. Radili smo na završnici i sigurno da kako zalaganje na terenu bude raslo, da ćemo doći i do efikasnije igre,“ rekao je Kristić.

„Očekuje nas težak duel sa Jagodinom, koja je pokazala svoj kvalitet protiv Vojvodine i Smedereva. Sigurno da nas ne očekuje lak posao, ali najvažnije je da smo mi spremni. Radili smo dobro ove nedelje i sigurno da je samopouzdanje krenulo da nam se vraća posle pobede u Inđiji. Ono što je sigurno je da samo pobeda dolazi u obzir,“ izjavio je Dejan Milovanović.

Повезане вести