Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Нинковић коначно слободан у избору нове средине

Милош Нинковић
Милош Нинковић
Милош Нинковић, фото: „Новости“

Након осам година проведених у кијевском Динаму, Милош Нинковић ће коначно у јануару променити клуб.

„Нинковићу за шест месеци истиче уговор, а с обзиром на то да не игра, не видим разлог зашто бисмо га задржавали да већ сада пронађе нови клуб. Веома смо му захвални за све ове године, током којих је играо и помогао Динамо да остварује добре резултате. На њему је да пронађе нову средину, а ми ћемо му помоћи у томе. Њему треба клуб у којем ће бити задовољан с финансијске стране, али веома је битно да у том тиму буде стандардан јер он сигурно још четири године може да игра фудбал на врхунском нивоу. Ми смо ту, спремни да помогнемо да нађе такав клуб“ изјавио је Игор Суркис, први човек Динама, а преноси Моцартспорт.

Нинковић се у последња четири прелазна рока помиње као нови играч Црвене звезде, међутим до трансфера није дошло обзиром на то да је имао чврст уговор са Динамом. Сада, када је и та препрека отклоњена, поставља се логчно питање – хоће ли Милош коначно стићи у клуб за који навија од малена?

Како даље објављује Моцартспорт Нинковић ће ускоро, након састанка са својим менаџером, донети одлуку о новом клубу, а уколико одабере Црвену звезду вероватно ће потписати уговор на 12 или 18 месеци.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

39 comments

medak 2 нов 28, 2012 at 10:04

MOZE DA DODJE U ZVEZDU KAO DUSKOTOSIC DA POTPISE NA 3G PA POSLE 1 GODINE IMA KLAUZIJU DA MOZE SAM DA NAPUSTI KLUB UZ BILO KOJE OBESTECENJE.NAMA BI NINKOVIC DOBRO DOSAO 1 GODINU (DRUGA POLOVINA PRVENSTVA KAD SE BORIMO ZA TITULU I PRVA POLUSEZONA 2012/2013 KAD SE BORIMO ZA LS ILI LE A I ZA JESENJEG PRVAKA) NIJE REALNO ON DA OSTANE 2-3-4 GODINE KAD JE ON SJAJAN IGRAC I HOCE DA ZARADI NEKE PARE A NE DA IGRA U ZVEZDI ZA „KIKIRIKI“ !

Reply
milenko нов 27, 2012 at 20:08

Nije realno da dodje u Zvezdu , iako je zvzdas. pojedinci pljuju i po onima koji su daliu zivot ya zvezdu. Jedan Jugovic nece a mi treba da se zapitamo zasto. Nasa propast je krenula kada su politicari poceli da ulaze u klub

Reply
Shole нов 27, 2012 at 18:57

Ovde su poceli da se javljaju ljudi koje ja nikako ne razumem…Do pre nekoliko vremena, na sam pomen Milosa Ninkovica se BUKVALNO SVRSAVALO a sad je diskutabilan njegov odnos prema treningu i njegov kvalitet???Verovatno neki misle da dolaskom Dzaje,Covica i Stojadinovica mozemo dovesti bolje igrace!?Ne braco moja draga…NE MOZEMO!Da li bilo koji stranac(Portugalac,Spanac,Brazilac…)moze bolje kapirati dres Svetinje?Ko moze bolje igrati i ginuti za sveti grb od Milosa Ninkovica?ajde razmislite realno.Taj isti Milos Ninkovic ce igrati bar 30%bolje kod nas nego do sada zato sto bi igrao za svetinju,za nesto o cemu se sanja kada prvi put sutnes loptu koju ti je cale kupio eeeeeeeeeeeeeeeejjjjj!!! o cemu vi pricate majstori???Onomad niste spavali celu noc da bi ste cekali vesti u vezi Milosa da li dolazi kod nas ili ne a sada je diskutabilan?Mnogo smo se pokondirili a pas nema za sta da nas ujede.Braco(Gospodo),budimo srecni da su ove novinarske INSINUACIJE uopste tacne i budimo srecni ako uopste ovakav igrac stigne u svetinju i pomogne klubu kada je najteze za raliku od mnogih koji su CIGANI SAMO NA PAPIRU I NIJE IM REALNO DA SE TRENUTNO VRATE U MATICNI KLUB BEZ KOJEG NE BI NIGDE BILI.
Hvala na strpljenju

Reply
marko gajic нов 27, 2012 at 20:01

😛 a ti si pa kao veliki yveydas,ali samo ovde na sajtu…

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 20:20

Au brate, prijatelju.

Reply
Zvezda mi je sve! нов 27, 2012 at 23:42

Ni ja iskreno nisam da se sad dovodi Ninkovic..Mislim, nije on los igrac, al’ kad si vec kod toga ko bolje moze kapirati dres svetinje?!

Odgovor, VUKAN SAVICEVIC! 😀

Reply
Cira нов 27, 2012 at 17:35

marko gajic-MileKrug2 sasvim je jasno da Ninkovic ne spada u igraca iz evropskog vrha,ali on je za Zvezdu premija ravna Mesiju ili Ronaldu.Grdno se varate,ako mislite da Zvezda u ovom momentu moze dovesti igraca boljeg od njega,a i sti rece Mile on ovakav kakav je mnogo je bolji od sadasnjih nasih veznjaka.

Reply
marko gajic нов 27, 2012 at 17:38

to se slazem da je bolji od igraca iz sadasnje ekipe…

Reply
marko gajic нов 27, 2012 at 16:33

pricate o njemu kao da je maradona,sasvim prosecan igrac na zalasku karijere,nikad nista specijalno nije pokazao u klubovima u kojima je igrao..

Reply
delija_md нов 27, 2012 at 13:54

Veoma upotrebljiv i koristan igrač. Ako budemo u mogućnosti trebamo ga dovesti.

Reply
MileKrug2 нов 27, 2012 at 13:50

Mnogo ste se nalozili na Ninkovica a da ne znate da je u pitanmju igraca koji ne voli da trenira, koji nije odigrao 10 vezanih utakmica po 80 minuta unazad nekoliko godina, veliki talenat koji do 28 godine nije napravio ozbiljnu karijeru. Pa nije on tek tako u najboljim igrackim godinama slobodan igrac, za to postoje razlozi. Mada je tuzna cinjenica da je Ninkovic bez ijedne utakmice u nogama bolji od pola nashih sadasnjih veznjaka.

Reply
Zvezdas нов 27, 2012 at 13:29

Ako dodje onda mu dati desetku i kapitensku traku,jer Milijas u tom slucaju nije potreban,a ionako ne bi mogao mnogo da igra bar ne u formaciji sa tri vezna,jer bi tu prednost imali dva zadnja odnosno centralna vezna (Milivojevic i Mijailovic) i Ninkovic,pa i u formaciji samo sa jednim defanzivnim veznim pre ce Kadu ili Lazovic biti levi vezni (kao sto ce sad protiv Vojvodine,jer Mijailovic nece igrati),a posteno je da ugovor bude na pola godine,ako vec dodje kao slobodan igrac,ali uz opciju produzetka saradnje na jos pola godine u slucaju osvajanja titule,jer sigurno da bi bila cast za Ninkovica da kao kapiten predvodi tim do Lige Sampiona iako sam ocekivao da Stankovic preuzme tu odgovornost i cast,mada mozda i on dodje na leto,ako ode jedan od dva talentovana zadnja vezna,jer Dzaja bice tu i sve je moguce,ali prvo treba osvojiti titulu i naravno potrebno je da ti Zvezdasi ne traze previse od svoje Zvezde.Dovoljno treba da im bude sto ce u slucaju uspesnih kvalifikacija imati priliku da odigraju u najelitnijem klupskom takmicenju za svoj klub nakon dve decenije u najboljoj atmosferi ikada u tom takmicenju.Isto vazi i za kosarkase Teodosica,kojem istice ugovor, i Milicica,koji takodje mogu odigrati tu jednu sezonu za voljeni tim,ako se izbori Evroliga,jer novac sto im daju drugi klubovi ne moze kupiti ono sto bi dobili igrajuci za Zvezdu,ali sportisti su cudna roba,cudna roba i nista me ne moza iznenaditi,ali svakako treba ocekivati bolje dane (citaj igrace) za Zvezdu.

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 13:38

Polako rodjace, decko nije odigrao ni sekund u Zvezdinom dresu a ti bi mu dao traku i desetku.
Taj Milijas je bar nekad nesto dao Zvezdi i zasluzio traku, videces kako ce Milijas igrati kad pored sebe bude imao Kadua i videces kako ce Zvezda igrati kad Milijas bude u top formi.

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 13:27

Mi mastamo o dovodjenju Ninkovica, o povratki Stankovica, Pantelica, Vidica.
Super je i da se nesto od toga ostvari, ali nama je bitnije da sastavimo ekipu od 25 dobri igraca, 20 mladih i 5 malo iskusnijih.
Mislim da nije nerealno da u ekipi imamo Bajkovica, Dmitrovica, Vesica i Kirovskog.
Da u Odbrani imamo Petkovica, Vesovica, Spajica, Jovanovica, Vujadinovica, Pantica, Mladenovica, Rodica.
da u veznom redu imamo Mijailovica, Milivojevica, Milijasa, Kadua, Savicevica, Adamovica.
Od krila da imamo Milunovica, Asamou, Ifeaanija, Cikica, Cavrica. Predpostavlja se da ce Lazovic i Kasalica otici.
I da nam u napadu budu Mudrinski, Babalj i Ozegovic.
Ovo je verovatnije i lakse izvodljivo nego da se nadamo da cemo dovesti Ninkovica, od kog necemo zaraditi. Od Pantelica, Vidica i Stankovica, bi imali zaradu u dresovima, ali je verovatnoca da dovedemo jednog od ove troice 0,000005 %.
Sve igrace koje nisam naveo u ekipu, trebelo bi prodati za simbolicne sume, ako bude hteo da da pare za njih, izuzev Lazovica, Kasalice i Maksimovica od kojih ocekujem dosta dobre pare.

Reply
Zvezda mi je sve нов 27, 2012 at 12:52

RED STAR DREAM TEAM…!

Reply
Kastro нов 27, 2012 at 12:50

Bilo bi odlicno da dodje, ali svi su tako prizeljkivali dolazak Milijasa, i cim je dosao ako ne igra najbolje u timu odmah napadi, tako ce biti i sa Ninkovicem, ukoliko ne bude za klasu bolji odmah ce ga svi pljuvati, nekoliko puta sam rekao i ponavljam, cudan smo mi narod

Reply
jaa нов 27, 2012 at 15:55

Ne zelim mnogo da pametujem ali da kazem nesto sa FM-a.
Mozda zvuci glupo ali oni imaju najbolje skauting sisteme i najbolje skaute, npr u evertonu su javno priznali da su sveli broj svojih skauta na minimum i da se sluze Fm-om kako bi gledali pojacanja. Moze sve o svemu tome citati na netu.
Ali ja sam zelio da kazem da taj ninkovic na fm-u nije mnogo dobar, da je milijas tamo mnogo bolji.

Reply
Cira нов 27, 2012 at 12:28

Svakako da je Ninkovic potreban Zvezdi makar to bilo 12-18 meseci…Kada pogledamo malo bolje dobri igraci se i ne zadrzavaju duze u Zvezdi.Kada smo mogli Tosicu dva puta da vracamo karijeru ovakva igracina svakako to zasluzuje.No ni Ninkovic nece doci dzabe i da igra za zakasnele plate i ako je osvedoceni Zvezdas i ne treba.
Zvezdi je potreban igrac sredine terena koji ce povezati redove,jer Milijas ocigledno to nije u stanju da uradi.Obavezno dovesti ovog skromnog mladica,ali bez promene trenera nema nista,pa makar doveli i Mesija i Ronalda.

Reply
Petar нов 27, 2012 at 12:17

Gospodin Covic je sve rekao:
http://www.youtube.com/watch?v=F7o1ri4w8UM

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 12:55

Rece Covic da se nece dovoditi igraci kojima je potrebna Zvezda, vec igraci koji su potrebni Zvezdi. Ja kapiram da je hteo reci da nam ne trebaju igraci koji ce u Zvezdu dolaziti da ozive karijeru, kao sto je uradio Tosic, kao sto bi uradio i Ninkovic, kao sto je pokusao da uradi Milijas, ali mu ne polazi zbog cogareda u centralnim delovima Beograda u kombinaciji sa pivdzom.

Reply
slobal нов 27, 2012 at 12:15

Mislim da bi i za njega i za Zvezdu bilo sjajno resenje da dodje na 12 ili na 18 meseci… Klubu bi pomogao da se pod novom upravom u periodu konsolidacije i rezultatski bori za plasman koji se jedino priznaje kada je u pitanju Zvezda, uz dodatna pojacanja za ocekivati je da bi smo uz malo srece pri zrebu izasli i u Evropu, a na licnom planu Ninkovic bi se fudbalski rehabilitovao i bio bi pred ocima mnogih skauta, sa daleko prihvatljivijom cenom u odnosu na sadasnju ili bi prakticno otisao kao slobodan igrac za godinu do godinu i po dana… Uz sve to ispunila bi mu se zivotna zelja da zaigra za Zvezdu… Trenutak je vrlo realan i mislim da je vrlo moguce da na prolece Milosa gledamo u novom puminom crveno-belom dresu…

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 11:50

Ovi nesrecnici iz radne grupe potvrdjuju da se Vesic jos uvek pita u Zvezdi.

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 12:05

Da li je Vesić i dalje u klubu, bilo je jedno od pitanja za Čovića.

– Vesić fizički nije u klubu, ali dođe po pozivu, kako bi sa njime mogli da se konsultujemo.

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 11:42

Kakve ovo veze ima sa Zvezdom?
Nije valjda da se dogovorio sa nama, super ako jeste, treba nam jedan takav igrac.

Reply
Драган нов 27, 2012 at 11:52

Како нема кад се човек доводио у везу са нама у сваком прелазном року последње две године? А доводи се и сада, и постоје и шансе да дође.. коначно било какве, за разлику од ранијих сезона.

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 11:59

Ma sve su to nagadjana i mastanja, eto i sam si rekao da se dovodio u vezu sa Zvezdom, ali je uvek ostajalo na tome, bez ikakvih sansi da doje kod nas.
Ja mislim da su podjenake sanse bile da dodje i kad je imao cvrs ugovor i sad kad mu istice ugovor.

Reply
Драган нов 27, 2012 at 12:21

Па ми и јесмо раније, у сваком прелазном року, демантовали писања медија о доласку Нинковића. Овај пут то не радимо, тако да је ситуација битно другачија. А да ли ће бити нешто, остаје да се види.

Reply
Chinez нов 27, 2012 at 12:43

Ma nemoj mi pricati, bitno drugacija, jedina razlika je sto mu istice ugovor, sve ostalo su nagadjanja i mastanja.
Samo mi jos reci da je pola posla obavljeno, samo da treba da se utanace detalji, kao i u situaciji brazilca iz predhodnog prelaznog roka.

Драган нов 27, 2012 at 12:49

Нећу ти то рећи јер није тако, нема потребе да претерујеш. Рекао сам само да до сада шансе уопште нису постојале а да их сада има. Какве год да су, има их. И наравно да то има везе са тиме што му истиче уговор, јер је то била главна препрека раније, уз његову плату.

Chinez нов 27, 2012 at 12:59

Ma iskreno da ti kazem smucila mi se prica o Ninkovicu. Toliko mi se smucila da i pored toga sto mislim da je dovoljno dobar za Zvezdu nebi vole da dodje.
A i smatram da je pametnije da se pise o produzetku saradnje sa Dmitrovicem, Spajicem, o dovodjenju Cavrica, adamovica, ifeanija i slicnih. To su sve igraci za buducnost, ninkovic ce da dodje, ako dodje, ozivi karijeru i pobegne ko tosic, a za Cavrica bi mogli da uzmemo milione, isto i za Ifeanija.

Zvezda mi je sve нов 27, 2012 at 11:35

Dovesti njega i Bosancica… I ekipa extra… Plus neki dbr trener renomea Rajevac, Antic… DREAM TEAM OF RED STAR!!!

Reply
zvezdas нов 27, 2012 at 11:23

а уколико одабере Црвену звезду вероватно ће потписати уговор на 12 или 18 месеци…nemoj ovako ne treba nam na godinu,godinu i po ako hoce da potpise neka potpise na 3,4 godine i to je to a ako samo ovako na 12 ili 18 meseci bolje onda misimovica da dovedemo koji je izrazio zelju da zavrsi karijeru na marakani a moze da igra sigurno jos 3,4 godine na visokom nivou a jos je i ista pozicija kao ninkovic plus je takodje veoma dobar igrac…znaci neka potpise na 3,4 godine ili da dovedu misimovica ili nekog drugog kvalitetnog isto na duzi period

Reply
veliki pravi zvezdas нов 27, 2012 at 11:20

Dobrodosao Milose zelimo da sa nasom Crvenom Zvezdom osvojis dosta trofeja i kad zavrsis karijeru da ostanes da radis u nasoj Crvenoj Zvezdi ,hajde Dzajo Stojadinovicu dovedite nam Milosa potreban je nasoj Crvenoj Zvezdi i zadrzite ga i ponudite mu da ostane u Crvenoj Zvezdi na mjestu trenera mladjih uzrasnih kategorija Crvene Zvezde Dzajo i Stojadinovicu a isto mislim da bi Milosu trebalo dat prije toga kapitensku traku Crvene Zvezde jer on zasluzuje da je nosi dobar igrac i veliki zvezdas sto hocete vise od toga da mu se ne ponudi kapitenska traka Crvene Zvezde 😀

Reply
marko gajic нов 27, 2012 at 11:16

mislim da i nije neki igrac…..

Reply
srbin нов 27, 2012 at 10:51

admini ima li kakve sanse da dodje,jeste culi nesto?

Reply
Драган нов 27, 2012 at 11:00

Мислим да има, на њему је да одлучи.

Reply
Igor нов 27, 2012 at 11:15

A ko napusta klub?

Reply
Драган нов 27, 2012 at 11:19

Ко зна, рано је за такве приче.

Reply
Marko Vrbas нов 27, 2012 at 10:43

Dobro dosao!

Reply

Leave a Comment