Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатКлупска дешавањаФудбал

ФК Црвена звезда: Нека у недељу победи бољи

ФК Црвена звезда у недељу очекује још један празник фудбала, још једном попуњене трибине и још једном уживање у фудбалском и витешком надметању, као што је увек и случај кад наш клуб гостује и кад нас са трибина бодри неколико хиљада наших верних навијача.

У недељу 25. новембра од 13,00 часова смо гости „ФК Слобода“ у Ужицу и овом приликом желимо да истакнемо да подржавамо ставове које је наш домаћин изнео у саопштењу достављеном јавности у суботу, дан пре меча.

ФК Црвена звезда, се такође нада правом амбијенту, позитивном утиску сваког гледаоца као и фер и коректном суђењу, како и доликује сусрету некадашњег првака Европе и члана елитног фудбалског ранга Србије.

ФК Црвена звезда жели да обавести јавност да су и наши представници на овој утакмици овлашћени да у случају тенденциозног суђења екипу повуку са терена и не учествују у даљем току утакмице.

ФК Црвена звезда посебно подсећа јавност да су дрес нашег клуба носили бројни фудбалери ужичког краја и да је сарадња два клуба дуга више од 50 година, током којих су изграђени фер и пријатељски односи које ћемо и даље пропагирати у својим ставовима и понашању.

Нека бољи победи у недељу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

6 comments

CzvBoys нов 24, 2012 at 18:56

Dostojanstveno!

Reply
mczv нов 24, 2012 at 17:56

sas

Reply
mcz нов 24, 2012 at 17:54

Covicev rukopis…ovakav nam i te kako treba

Reply
Zvezda mi je sve нов 24, 2012 at 16:50

Neka mreza Uzicana bude napunjena, isto kao sto ce biti pune tribine…! CZV DO TITULE…

Reply
milos нов 24, 2012 at 16:39

E tako se pise saopstenje za javnost, a ne spominje Tole, CIA, mia, pravda, nepravda i naravno neizostavni vatikan.

Reply
VESICU ODLAZI! нов 24, 2012 at 16:35

Bravo-bravo!Tako se uzvraca,inteligentno i smekerski.Verujem da je ono njihovo saopstenje iz kuhinje dobro poznate,jer su sada ipak uplaseni i nisu tako sigurni.Jednostavno svi vide da nam ne ide,da smo skloni velikim oscilacijama i padovima,i onda pokusavaju da nas vanfudbalskim stvarima dekocentrisu i poremete.Da ovi nasi imaju malo ponosa pa da zapnu i oderu buraniju.Valjda su shvatili da su svojim bledim igrama doprineli da se svi nadaju bodovima protiv nas,ipak,sa pravom.Ajmo breeeeeee

Reply

Leave a Comment