Moja Crvena Zvezda
ОсталоХокеј

Ђорђевић:“Реалност је да Партизан има бољи тим“

Хокејаши Црвене звезде нису успели да савладају екипу Партизана у вечитом дербију. Очекивано, с`обзиром на стање у нашем хокеју, црвено-бели су морали да пруже руку у овом моменту бољем ривалу, али капитен наших хокејаша Љубомир Ђорђевић истиче да и поред пораза нема места за незадовољство:

– Надали смо се да можемо извући добар резултат, па чак и да победимо. Знали смо да Партизан има боље појединце, а уз то они су стекли много искуства играјући Слохокеј лигу. Ипак, дали смо све од себе. Друга трећина је била пресудна када су нас сломили голови Филиповића. Међутим, нисмо се ни тада предавали и покушали смо да стигнемо предност противника. Партизан је ипак успевао увек да се одлепи у пресудним моментима. Реалност је да Партизан има бољи тим од нас.

Ђорђевић се осврнуо и на стање у српском хокеју, али и на ситуацију у Хокејашком клубу Црвена звезда:

– Раније се играло боље, чвршће и озбиљније. Сада је све ово на аматерском нивоу. Сви ми смо у Звезди само из љубави и зато се не може очекивати неки посебан квалитет на леду.

Повезане вести

5 comments

Aleksandar нов 19, 2012 at 22:45

Zivim u Svajcarskoj, ovde je hokej pored fudbala najpraceniji sport.
Zaista zasluzuje toliku popularnost. U rangu je kosarke!
Nadam se da ce se osnovati regionalna liga koju ce uz nekoliko bogatih ljubitelja ovog sporta i

Reply
Aleksandar нов 19, 2012 at 22:47

jaki sponzori odrzavati.

Reply
ZVEZDA OOOOOO нов 19, 2012 at 11:34

Nadam se da cemo se nekada vratiti na staze stare slave,kad smo bilo dominantni…

Reply
nbg нов 19, 2012 at 18:27

Ma kakve staze slave… Ima da se ugase svi klubovi… Iovako su registovani kao amaterski klubovi… tuga… ali dobro, ako vole da igraju nek igraju… Podrzavam….

Reply
xxx нов 19, 2012 at 21:50

Kod nas pre svega glavni problem ocajna infrastruktura jer nemamo adekvatne ledene dvorane, a i ove 3 valjda sto imamo u celoj Srbiji ne mozemo da odrzavamo.

Reply

Leave a Comment