Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Lukić: „Adi može da ide gde hoće za pet miliona“

Vladan Lukić

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić se oglasio u medijima danas, rekavši da naš defanzivac Li Adi može da izabere u kom će klubu nastaviti karijeru, ako taj klub prethodno uplati pet miliona evra.

„Adi ima čvrst ugovor. Ko plati pet miliona evra, može da ga vodi. Na njemu je da izabere hoće li u klub veći od Zvezde ili u manji.“

Lukić nije hteo da priča o eks sportskom direktoru Partizana Bjekoviću, a o sadašnjem predsedniku „večitog-rivala“ Đuriću, je rekao sledeće:

„On (Đurić) još mora da uči, a naučiće…Ima vremena. Kako kaže ona naša poslovica: U dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi.“

„Adi ima čvrst ugovor. Ko plati pet miliona evra, može da ga vodi. Na njemu je da izabere hoće li u klub veći od Zvezde ili u manji“, izjavio je predsednik Zvezde Vladan Lukić dnevnom listu „Kurir“.

Otkako je izjavio da bi u junu trebalo da napusti Zvezdu, a potom neigranja „večitog derbija“ protiv Partizana u Kupu Srbije zbog naprasne povrede, pojačane su špekulacije o njegovom odlasku iz Ljutice Bogdana.

Čak je jedan sportski list objavio da bi u junu Adi mogao da krene stopama Klea i da crveno-beli zameni za crno-beli dres.

Predsednik Partizana Dragan Đurić, međutim, odlučno negira te informacije.

„Ma kakav Adi, to su budalaštine! Partizan nije zvao Adija, niti je pokazao interesovanje za tog igrača, niti se raspitivao kod menadžera ili Zvezde. Takve priče su plod nečije mašte“, rekao je Đurić listu „Alo“.

Predsednik Crvene zvezde je u izjavi „Kuriru“ vratio lopticu svog kolegi u Partizanu, posle izjava da su crno-beli dominantniji u svakom pogledu i da onakvoj Zvezdi nije bilo teško dati golove.

„On (Đurić) još mora da uči, a naučiće…Ima vremena“, kaže Lukić, koji, uzgred, neće da komentariše izjave nekedašnjeg sportskog direktora crno-belih Nenada Bjekovića i primedbe o Robertu Prosinečkom „kao najvećoj šansi Partizana u derbiju“.

„Njemu neću ni ime da pomenem“, kaže Lukić.

Iako Partizan ima veliku prednost pred revanš meč u Kupu, Lukić je optimista i veruje da njegov tim može u finale.

„Rezultat od 2:0 jeste težak za svakoga.Mi ćemo morati da jurimo prednost, a biće teško i onome ko je bude čuvao. Milion puta u praksi se pokazalo da je to najnezahvalniji rezultat. Moramo da budemo hrabriji i pdučniji. Verujem da možemo stići prednost rivala“, uveren je Lukić.

Повезане вести

13 comments

Comments are closed.