Moja Crvena Zvezda
ОсталоСтрељаштво

Сјајан Зоранин деби у Бундес лиги

Zorana Arunovic

Српска олимпијка Зорана Аруновић и Звездина спортисткиња године сјајно је дебитовала у Бундеслиги! У првом мечу за свој нови клуб Фардорф у Северној групи елитног немачког такмичења „убила“ је изванредан 391 круг ваздушним пиштољем и победила најбољег стрелца противничког клуба Олимпије  из Берлина, пољског олимпијца Вјачеслава Кнапика, који је имао такође одличан резултат од 387 кругова.

И сама сам се изненадила како сам добро гађала, поготово што немам искуства са Бундеслигом, где све трешти од навијања и буке – рекла је Зорана Аруновић. – Победили смо Олимпију са 3:2. Трабало би да гађам у децембру у 2. колу, али ћу највероватније прескочити јер се поклапа са јаким турниром у Загребу. Сигурно ћу други меч у Бундеслиги гађати у јануару. Веома сам задовољна, с обзиром да сам пре непуна два месеца оперисала жуч и слепо црево. У финалу Светског купа у Бангкоку прошлог месеца сам још осећала последице, али сам ипак била пета у плеј-офу!

У Бундеслиги ће и ове године гађати наша спортска хероина Јасна Шекарић, и то за за екипу Келхајм Гмунд.

Повезане вести

1 comment

Anka нов 15, 2012 at 12:54

Red je da se oglasimo za nasu strelkinju i debitantkinju sa OI. Cestike Zoko, ides ti stopama Jasne Sekarica a u tebe ne sumnjam niti uopste u strelce drzava vam najmanje daje a vi joj najvise pruzate! Bili ste, jeste i Bicete uvek ponos nacije gde god da ste!

Reply

Leave a Comment