Moja Crvena Zvezda
Анализе

Анализа утакмице и играча против ОФК Београда – Ветар одувао Звезду

ОФК БЕОГРАД – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:0 (0:0)
СТРЕЛЦИ: Грбић у 59. минуту.
Стадион: Омладински.
Гледалаца: 2.000.
Судија: Миленко Вукадиновић (Београд)
ОФК БЕОГРАД: Лукач, Петковић, Аџић, Васиљевић, Родић, Николић, Тривуновић (од 79. Бркић), Павловић, Грбић (од 73. Туфегџић), Чаврић (од 56. Батиоха), – Богавац
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Микић, Спајић, Максимовић (од 79. Бабаљ), Младеновић, Миливојевић, Милијаш, Вешовић (од 68. Димитријевић), Лазовић (од 61. Милуновић), Касалица, Мудрински.

Алиби који је изнио помоћни тренер Црвене звезде само је показао колико је наш тим скренуо са пута и да тренер Александар Јанковић и његови помоћници нису успели за седам дана припремити екипу ни тактички нити психолошки.

Било је тужно слушати помоћника Катића како говори да Црвена звезда није успела успоставити своју игру и направити иоле смислену акцију због ветра који је дувао нашем тиму у прса.

Од нашег тима за 90 минута утакмице смо видели једно велико НИШТА! Играчи су са својим понашањем и односу према дресу који носе показали да не поштују нити свог тренера нити навијаче који их бодре из утакмице у утакмицу.

Без имало жара, жеље и борбе истрчали су на терен и чекали да утакмица што пре заврши, а самим тиме и њихова “мука”.

Истина је да клуб потресају потреси са свих страна, изнутра и извана, али играчи и стучни штаб требају бити свесни чије боје клуба представљају и све то заборавити када истрче на терен. По томе је увек била позната Црвена звезда. Била је позната по свом заједништву и инату који су показивали када је било најтеже.

Борбеношћу, заједништвом и инатом увек смо показивали и доказали да смо одувек најбољи и највећи клуб на овим просторима. Жалосно је да за ову срамоту коју смо доживели, у задња два првенствена кола, нико неће сносити последице.

Звезда је изгледа као разбијена војска и утакмицу је завршила без створене шансе и озбиљне претње голману Лукачу који је остао неоцјењен!? Зар је то Црвена звезда? Да ли се играчи Звезде после овог податка могу погледати “у очи” и рећи „дао сам све од себе“?

Нажалост не могу, као што то не може ни стручни штаб на челу са Александром Јанковићем. Што је тренер Црвене звезде радио са тимом прошле недеље остаје највећи упитник, јер ово је сигурно била једна од најгорих утакмица нашег тима у последње две године.

Следеће коло је дерби у који наш тим улази са два везана пораза, без самопуздања, без игре и било какве назнаке исте.

Са таквим приступом утакмицама и односом према Црвеној звезди, коју не чини само њена управа већ и милионска армија навијача, можемо само поручити фудбалерима СРАМ ВАС БИЛО!

Једину какву такву полуприлику наш тим је имао у 13.минуту када ја Касалица после проигравања Лазовића нерезонски покушао наћи Мудринског и упропастио могућу шансу. И то је било све од нашег тима за целу утакмицу.

У 21.минуту само одлични Бајковић је спасао сигурно вођство ОФК-а Београда. Тривуновић је на неких 25 метара сам себи подигао лопту и шутирао предњим волејом, а голман Црвене звезде крајњим напором избацио лопту у корнер.

До краја полувремена видели смо већином игру на средини терена и јалове нападе нашег тима, док су у контрама претили незадрживи Грбић и одлични Чаврић.

Играо се 41.минут када је Грбић показао што очекује наш тим у другом полувремену. Грбић је као “брзи воз” прошао покрај Микића, ушао у шеснаестерац, телом избацио Максимовића и шутирао за мало покрај десне стативе Бајковићевог гола.

По завршетку полувремена чекали смо кратке изјаве помоћних тренера и доживели још једну бруку, након објашњења лоше игре Звезде од тренера Катића. Да клуб као Црвена звезда тражи алиби у јаком ветру и као главни разлог лоше игре помоћни тренер наводи временске увете, само показује на како “ниске гране” је пала некада велика Црвена звезда.

Друго полувреме наш тим је почео у мало јачем ритму, али то је трајало свега 5 минута. Једине претње према голу Лукача су била два прекида, један са леве и један са десне стране Звездиног напада. Извео их је Ненад Милијаш, али без већих опасности по гол ОФК-а Београда.

Смешна страна спорта и једини тренутак који је измамио осмехе на лица навијача Црвене звезде је детаљ из 52.минута када је Спајић срушио главног судију Вукадиновића на половини која је припадала домаћим играчима.

И онда крај свих надања. Узео је Грбић лопту у своје ноге, лако избацио Микића и искоса са леве стране свладао немоћног Бајковића. Од 59.минута утакмице ОФК Београд је водио са 1:0.

Индиспонираног Лазовића заменио је Милуновић у 61.минуту и само наставио где је Дарко стао. Без конкретности, жеље, борбе и било каквог помака у игри.

Следећи потез Александра Јанковића је била измена ВешовићДимитријевић. Не могу да се не упитам ЗАШТО?ЗАШТО?ЗАШТО? Играч који не доноси никакав помак у игри Црвене звезде констатно има предност над Вуканом Савићевићем и то је оно што, верујем, боли сваког истинског Звездаша.

Једини прави тренерски потез Александра Јанковића смо видели када је из игре извео Максимовића и увео Бабаља. Нажалост измена није дала помака у игри и догодила се вероватно прекасно, јер у 10.минута у оваквој утакмици је било скоро па немогуће направити преокрет.

Уместо да наш тим изврши притисак и барем покуша преокренути резултат, ми гледамо како играчи ОФК-а Београда пропуштају најбољу шансу на утакмици. Николић је покренуо контру домаћина и у ситуацији два на један, где му се на другој стативи налазио Богавац, бира лошије решење и сам завршава акцију шутем који одлази далеко поред десне стативе гола Црвене звезде.

Сви смо чекали да судија одсвира што пре крај ове муке, бруке и срамоте коју су нам припредили играчи у које смо веровали да могу да врате титулу на Маракану.

Нажалост односом којим су показали и да њих дотичу “потреси у клубу”, неисплаћене плате и притисак са којим не знају да се носе да они нису фудбалери већ аматери.

Заслужено су испраћени у свлачионицу са повицима: „Није Версаће, није Армани….

Појединачан учинак играча:

Бајковић: Једини играч Звезде који је заслужио пролазну оцену. Успео је да одбрани све што је требао, одлично се постављао и читао игру. Код јединог гола на утакмици није могао боље реаговати и не сноси нити најмањи делић кривице.

Микић: У мењању позиција са Вешовићем, у нападу и одбрани, потпуно се изгубио. Одиграо је једну од најгорих утакмица у задње време. Грбић је по његовој десној страни радио што је желео и успео га је лако избацити два пута. Прво полувреме наш тим је имао среће, док други његов продор Никола Микић није успео зауставити и Грбић је лако савладао Бајковића. Колико кривице за своју лошу игру сноси Микић, исто толико ју сноси и тренер Јанковић којему експеримент са Вешовићем и Микићем на десној страни није успео.

Максимовић: Катастрофална утакмица Николе Максимовића који, више не само да није у форми, већ је изгубљен у времену и простору. Лоше стоји на терену, не успева да “чита” игру противника и има лошу предају лопте. По његовој страни “дува пропух” као што је дувао ветар читаву утакмицу на Карабурми.

Спајић: Добио је шансу да дебитује за Црвену звезду и могу слободно рећи да ју је солидно искористио. Добро је тактички стајао на терену, имао пар одличних постављања и био миран приликом предаје лопте. Оно што је недостајало је мало више борбености и да се покаже много већа жеља. Сигурно момак на којег треба озбиљно рачунати.

Младеновић: Како игра Звездин леви бек морам бити бруталан и упитати се да ли је Филип уопште био на утакмици. Све гора и гора игра Звездиног младог репрезентативца који си је, без праве конкуренције на својој позицији, умислио да је велики играч без којег је незамислив тим Звезде. На супоротној страни, Родић је нашем првотимцу показао како треба да изгледа модеран бек. Из утакмице у утакмицу Филип Младеновић игра све горе и стварно се поставља питања са чиме је заслужио толико поверење јер на разини којој он игра, слободно Звезда може да ангажује играча из млађих категорија који би барем оставио срце на терену.

Миливојевић: Слободно сада могу написати да игра по систему топло/хладно. Након две фантастичне утакмице уследиле су две у којима нашег везног играча није било нигде. Ни у одбрамбеним задацима нити у суделовању у нападу. Утопио се у сивило екипе и као што сам напоменуо у прошлој анализи, када испред себе нема два квалитетна везна и када противничка екипа одигра високи пресинг Лука Миливојевић буде потпуно избачен из игре.

Милијаш: Добро, али споро кретање по терену не доноси помак који је потребан да би се покренула екипа. Споро, безидејно и тромо изгледа Звездин капитен. Све што се “врти око њега” су прекиди и понеко грађење лопте од којег наш тим нема никакву корист. Сигурно да сам и ја један од многих који је очекивао да Ненад Милијаш буде право појачања, што до сада није показао. Недостојна игра “траке” коју носи на руци.

Вешовић: Покушао је Александар Јанковић са изменама позиција Вешовића и Микића, на десној страни, да направи изненађење противнику али није му успело. Лоша партија Марка Вешовића који је још једну утакмицу био потпуно невидљив на терену.

Лазовић: Звездин најбољи играч је пребрзо “бачен у ватру” након повреде. И уз све то у замислима тренера Јанковића, Лазовић игра лево крило што му сигруно није најидеалнија позиција и на којој Дарко често изгледа погубљено. Тек покоји пас наговести о каквом таленту се ради, али то није довољно за пролазну оцену.

Касалица: Све игра, ништа не игра. Потпуно изгубљен у времену и простору овај играч код нашег тренера више не зна ни где игра, ни шта игра. Испада да му је улога у тиму да “извуче” неки прекид, помогне на левој и десној страни напада и да покуша изборити жути картон противника. Ова улога никако не лежи Филипу Касалици који је од изразитог централног нападача дошао у позицију да игра све, али осим пуно трке и борбе од њега не видимо пуно. Његов учинак је био мизеран у овој утакмици.

Мудрински: Без правих лопти, без употребљивих центаршутева и без правог везног реда Огњен Мудрински може остати неоцењен. Ништа није пружио, али није ни могао пружити више у игри где наш везни ред практички не постоји.

Још су играли:

Од 61.минута уместо Лазовића, Милуновић: Барем је нешто покушао у пар наврата и показао да има вољу, али и сам је брзо прихватио игру остатка екипе. Остао је без запаженог учинка и није заслужио оцену.

Од 68.минута уместо Вешовића, Димитријевић: Нелогична измена. Утакмица која је пуна темпа и у којој наш тим нема изразити посед лопте једноставно није за играча карактеристика Милоша Димитријевића. Потпуно погрешна процена нашег тренера. Измена од које је наш тим добио тек један добар пас у преосталом делу утакмице. Још једна разочаравајаћа партија Милоша Димитријевића.

Од 79.минута уместо Максимовића, Бабаљ: Једина права и очекивана измена на овој утакмици. Најгорег играча утакмице заменио је нападач од којег се очекивало да реши утакмицу, али наравно без правог везног реда то је остало немогућа мисија. Имао је Бабаљ пар покушаја соло продора, али безуспешно. Није оставио запаженији учинак.

Тренер Александар Јанковић: На све оно што сам упозоравао шефа стручног штаба Црвене звезде, то се и догодило. Нажалост његова тврдоглавост и кукавичлук су нас довели до тога да два кола пре краја јесење полусезоне заостајемо за Партизаном осам бодова.

Још једном је извео потпуно нелогичан састав у коме су предњачили бекови и крила, док је средина остала “празна”. Без правих везних играча Црвена звезда нема што тражити у овом првенству.

Имао је читаву прошлу недељу да екипу подигне психолошки, тактички савршено припреми утакмицу и уз понеко изненађење у саставу и формацији донесе превагу на нашу страну. Али испада да наш тренер што има више времена за рад, то више покаже да нема довољан квалитет да води тим као што је Црвена звезда.

Да не буде све црно што се његовог вођења утакмице тиче, видели смо коначно Звездино дете међу првих 11, као и храбру измену Максимовић-Бабаљ. Ту је показао мало храбрости, али поставље се питање колико је то била његова жеља, а колико је за све то заслужан сплет неретних околности и притисак са стране на нашег тренера.

Очекивао сам да после утакмице са ОФК-а Београдом покаже да је господин човек који воли Звезду, и који је спреман да поднесе неопозиву оставку јер је свима јасно да је титула већ два кола прија краја полусезоне практички изгубљена.

Хоће ли успети “пробудити” екипу из летаргије, показати да је храбар и изненадити противника у дербију остаје нам да видимо. Надајмо се да хоће. Надајмо се да ће нас све изненадити и барем мало успети да ублажи разочарање које сви носимо у себи.

Највише боли и оно што “боде у очи” је да је Александар Јанковић успео “угасити” систем и визију коју је градио његов претходник пуних 20 месеци. Сада Звезда нема ни игру, нема надмоћ на терену, не ствара шансе и изгледа катастрофално у свим сегментима игре. Време је за буђење.

Хоћемо ли се успети вратити у трку за титулу првака? Хоћемо ли успети да вратимо или изградимо препознатљив стил игре? Да ли ће на терен истрчати тим који то највише заслужује? Хоћемо ли доживити најболнији пораз у првенству  у следећем колу?

Hишта то није важно док год сви дају све од себе и оставе последњи атом снаге на терену. Послије таквог приступа сви ћемо бити испуњени и задовољни јер то је Звезда. У том случају ни успех неће изостати.

Време је да се играчи издигну изнад свих, покажу да им није важно што се догађа у клубу и око клуба, већ да им је једино у глави и срцу Црвена звезда.

Желимо да им је у срцу понос, част, инат и жеља да буду најбољи када обуку “црвено-бели” дрес.

Желимо да у дербију истрче пуни поноса и жеље јер ми “ХОЋЕМО СРЦЕ НА ТЕРЕН…

Све друго није битно и док год је тако бити ћемо уз вас, а онај ко то не разуме мора схватити да није за Црвену звезду.

Од свих вас тражимо само “ДА КАО ЛАВ СЕ БОРИШ…

[starratingmulti id=22 tpl=12]

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

42 comments

mile нов 13, 2012 at 07:38

Meni je stvarno dosadilo da, kao papagaj, ponavljam u svakom postu jedno te isto: Od kada je Robi otisao, sve se urusilo kao kula od karata.
Ovi Saletovi branioci i advokati pricaju o Bordou. A ja opet ponavljam: Sale Jankovic nema nikakvog, ama bas NIKAKVOG udela u nasoj dobroj igri protiv Bordoa. Ta se utakmica igrala za Robija i tu je kraj price. Ne pripisujte coveku nesto sa cim nema dodirnih tacaka. Bordo je bio Robijevo delo, ovaj nije imao kad da sta menja. Kad je promenio… sve smo videli. I sad nam je ovako kako jeste. Nemam zaista nista protiv coveka, ali kad mi se ne gleda Zvezda zbog igre koju forsira ovaj covek… onda imam pravo da budem ljut. I moja keva bi onako znala voditi jedan tim.
Toliko sam pozeleo ono Robijevo psovanje, cesanje, beljenje i zvljanje okolo… ovaj vostani i elokventni, mirni i stalozeni me tako nervira da vise ne pratim konferencije za stampu. A da ne govorim o tome kako nam je upropastio svojim neigranjem fudbala najbolje igrace. Ubio ih je u pojam. I ja, da sam na mestu igraca, bih lepo odbio da igram dok klub ne postane klub, a ne leglo mafije i probisveta.

Reply
bedazzled нов 13, 2012 at 01:59

U FK nista ne valja i bic ejos gore sve dok ne dodje neko kao Covic u KK,tu je tacak,zapeta i uzvicnik…Nebi trosio dalje reci,svi znamo da pola od ovih igraca nisu za Zvezdu,trener mekusac,uprava i predsednik lazne patriote,neznalice koje znaju samo da kenjaju i nalaze razloge u drugim manje bitnim stvarima(prm.Tole,sudije itd).Zvezda mora sve da gazi a i kad ne pobedi tu mora da se vidi igra pa nek se i izgubi ako je takav dan a ne da se vucu ko babe koji uz to sa fudbalom nemaju blage veze i da nesiu tu gde jesu i da igraju pod drugim grbom bili na sredini tabele sa tendencijom ka zacelju… Volim Zvezdu ali su za ovih pa evo 6 sezona uspeli da ukaljaju nasu proslost i dozvole da ovi sad imaju isto titula ko i mi,SRAMOTA!!! Nadam se da ce doci neko novo vreme i neki novi ljudi i da od sledece sezone ponovo imamo igrace,igru,trenera na nivou nase velike C.ZVEZDE!!!

Reply
CASA BEZ DNA нов 13, 2012 at 01:40

„Bez imalo žara, želje i borbe istrčali su na teren i čekali da utakmica što pre završi, a samim time i njihova “muka”.

KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE SAMO, TI IGRACI ZNAJU KAD SU ZADNJI PUT DOBILI PLATU, U PETAK 2 DANA PRED UTAKMICU IGRACI SU TRAZILI SASTANAK SA LUKICEM A presednik IH JE ODBIO DO DALJNJEG, TAKO SU I IGRACI TREBLI DA ODBIJU DA IGRAJU DO DALJNJEG….

Reply
Bata нов 13, 2012 at 01:30

де су сви они који су писали прошло коло да Јанковић није крив? Где су сви они који су писали да је било поштено да би Звезда славила против Јагодине и да је једини проблем био судија? Где сте сада сви? Док су сви писали да Звезда нема игру и да Јанковић није тренер за Звезду сви ти којих данас нема су лепо писали небулозе о крађи, Толету и ФСС. Ко нам је сада крив?

Reply
marko bl нов 13, 2012 at 01:19

zvezda je pala na niske graNE PROMENE U SVIM SEGMENTIMA..svaka analiza je suvisna..po ko zna koji put blago receno uzas..svi napolje..zadrzati pola tima a pola rasprodati..dimitrijevic mikic vesovic bajkovic kasalica i jos par njih daleko im lepa kuca..lazovica utopit za neke pare nije on nista posebno..dzaja ili neko drugi na predlog vucica predsednik stojadinovic sp direktor muslin trener..to bih voleo ali znam da dzaja i muslin se razilaze u misljenjima..pozdrav i zivela zvezda

Reply
MarkoNS нов 13, 2012 at 00:17

„Vetar oduvao Zvezdu“ ? Bolji naslov bi bio, „Zvezda pisala uz vetar“ !!!

Reply
Cira нов 12, 2012 at 22:45

Jos jedna odlicna,realna analiza…ne bih imao sta da dodam osim da sam umoran,razocaran i ljut najvise na struku koja je glavni uzrok ovakvog stradanja nase Zvezde.Kao jedne od krivaca svakako moramo uziti navijace ili vodje navijaca kako vam je lakse(mada ne smatran da su delije ovce da neko bas tako moze da utice na njih)koji su reagovali tek kada je titula izgubljena,a cime je Aleksandar Jankovic i ova uprava dobila toliko blanko poverenje nije mi jasno.Ne bih zeleo ni slucajno da poverujem u pricu o navijacima placenicima ili placenim vodjama,jer je mom umu nedokucivo da se ljubav prema Crvenoj Zvezdi moze naplacivati.Tuzan sam i besan sto niko nije citao ili nije imao nikakvog sluha za nas nekolicinu koji smo ukazivali kuda vodi ovaj brod pod kormilarom Saleta Jankovica,koji je pokazao vrhunsku nestrucnost i nemoc da od ovih mladih, vrlo talentovanih igraca napravi tim,a pogotovu kakvu-takvu igru dostojnu renomea kluba.
Pogotovu dozivljavam kao veliku uvredu izjavu Aleksandra Jankovica da bi podneo ostavku da se klub ne nalazi u ovako delikatnoj sitvaciji.Da li to znaci da mi i dalje trebamo da srljamo sve dublje u propast sa ovakvim trenerom zbog njegove bezobzirnosti i raznih glupavih izgovora?Da li ima nekoga u Zvezdi ko ima makar malo pameti da hitno skloni ovog briznog Zvezdinog grobara,koji je ne samo upropastio Zvezdu,vec je sahranio nekoliko nasih vodecih igraca i drasticno im snizio cenu.
Dejane,Milojko,Otpisani i ostali istomisljenici dzabe sto mi vidimo kada nas niko ne cita,dzaba sto pisemo od Bordoa kako ce Zvezda proci sa takvom igrom kada su oni koji su pre nas to trebali da uoce slepi i gluvi.
Razumem vas potpuno kako se osecate…mnogo gore nego oni koji vode Zvezdu,jer umemo da gledamo,a nemocni smo da bilo sta uradimo.

Reply
Đorđe Bg нов 12, 2012 at 22:35

Jankoviću ODLAZI!!!

Reply
otpisani101 нов 12, 2012 at 22:32

sve sto pise u tekstu je tacno…za najgore izdanje zvezde pa ja mislim u istoriji iskljucivi krivci su jankovic koji zaista prodje polusezona ama bas nema nikakav pomak u igri…i naravno igraci koji ako neznaju ,niko im rec ne bi rekao da su se borili za dres crvene zvezde…igraci se setaju na terenu kao manekeni , trener nema srca da promeni pola postave i da uvodi juniore bar bi trcali i borili se…jankovic nema autoritet sto je najbitnija stvar kod trenera da bi ga igraci uopste slusali…od meca sa radnickim iz nisa sam govorio da jankovic nije trener za zvezdu i to se danas vidi…i ono najbitnije igraci znaju stanje zvezde , da se svaki pita hoce li da da srce na terenu za zvezdu ili ne…ko nece odmah ispisnica i napolje…oni moraju da shvate da je to klub sa vise miliona navijaca u srbiji i dijaspori i da zvezda nije lukic i vesic…zvezda je sveto ime koju su gradile mnoge generacija pre njih…nadam se uskoro promenama na svim nivoima i da ce doci neko ko ce zvezdu vratiti u evropu , gde i pripada prvak evrope…

Reply
stevodelija нов 12, 2012 at 21:10

Maksimovic najgori ubedljivo!!!

Reply
Dzo нов 12, 2012 at 20:59

Treba igrati u onoj dobitnoj formaciji iz proslih derbija i prvog meca protiv Bordoa,dakle Milivojevic i Mijailovic defazivni vezni,a Milijas i Savicevic(mada ce igrati pre Dimitrijevic bar u derbiju) kao centralni vezni,a Lazovic treba da ima slobodu u igri ispred te cetvorke u veznom redu,a u napadu ipak Kasalica pre Mudrinskog i u toj formaciji treba da igramo u svim utakmicama do kraja godine i na svom terenu u kup utakmici.

Reply
Branislav нов 12, 2012 at 20:46

Меч против ОФК-е и нови пораз су изазвали буру негодовања, што се види и по броју коментара испод текстова везаних за ову утакмицу. Једноставно кап је прелила чашу. Доста је дато кредита овој екипи, а они су то све погазили. Кажу неки, нередовне плате, незадовољство…??? Па добро, има и тога, али зар се тако треба враћати навијачима који су били ту све ове посне године и који су једини остали на нивоу некадашње велике ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ.
И гдје је сада тај мали Лукић? Кога сада треба да отјера из Звезде да би он испливао? Као ној, забио је главу у пијесак и нема храбрости већ дуже времена да изађе пред медије и саопшти навијачимна колики је дуг, зашто посртања, који је план за излазак из кризе…..На та питања витез од Сопота нема одговоре. Марионета !!! Весић и компанија су му водили политику клуба, отјерали све Звездине звезде, напосљетку и Робија.
Ваљда је сада и сваком оном ДЕЛИЈИ са СЕВЕРА Маракане јасно да су били предмет манипулације. Њихова бројност и вјерност клубу на којој могу позавидјети и највећи европски клубови, су у ствари били само параван за невиђену пљачку клуба.
Дотакли смо дно! Једино што ме тјеши је да у Србији нема спорта, нема фудбала без Црвене Звезде. И очекујем помоћ оних људи који су помогли и кошаркашком клубу. Хитно нам је потребно оздрављење у смислу да не смије ни један члан садашње Управе да остане ни на било којој функцији у клубу. Потребни су људи који дишу и живе за црвено-беле боје, а сигуран сам да има таквих.

Република Српска навија за ЗВЕЗДУ !

Reply
Dragan KG нов 12, 2012 at 20:24

Tacno je da nam je uprava katastrofa, tacno je da nam treba mnogo bolji trener, tacno je da ovi slepci igraju namestene utakmice, tacno je da nije bio penal protiv jagodine, tacno da Sever zbog vodja nije vise Sever, ali ja za ovo sto se juce desilo na Karaburmi krivim iskljucivo igrace i nikoga vise!!! kakve plate, kakve pare, kao prvo oni ne igraju za 300 E ili manje, za koliko radi vecina ljudi u ovoj zemlji, drugo i osnovno platu treba zasluziti na terenu, a oni je ni pre Karaburme nisu zasluzili ! Da ne ulazim u pojedinacnu analizu svakog igraca jer je sve vec receno, ipak bih na jednog „potrosio“ par reci, a to je nas „vihorni“ levi bek. strasno je na sta lici taj covek i kakva mu je igra! Proitajte samo ove analize i sve ce biti jasno. Autor ovih analiza vise ne moze da pronadje reci da opise njegovu igru, taman pomislimo da ne moze biti gore kad ono Mladja nas opet iznenadi, kao da nam se smeje u facu i kaze „moze, uvek moze gore“. A mozda smi i mi krivi jer smo toliko naivni bili kada smo ocekivali da nas vadi igrac ciji je tim ispao iz lige. Mnogo toga ima da se kaze, mnogo je toga receno, a ja bih da pitam sve vas ovde pa i sebe medju vama, da li smo spali na to da nam jedina potpora za optimizam pred predstojeci derbi bude to sto smo cigani do koske, sto ne bi priznali da su oni bolji pa i da im sam Mesi igra u timu??? A gledam sinoc SOS prikazuju golove i sanse sa ranijih derbija i pomislim, joj da nam je Perica u subotu…

Reply
CASA BEZ DNA нов 13, 2012 at 01:43

KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE

Reply
Milojko Pantić нов 12, 2012 at 20:18

Sve stw govorili da mračim i da sam ludi Milojko kada sam pisao da Janković poima nema, kao ni da Milijaš nije pojačanje…Eh, žao mi je što sam bio u pravu, ali to je brutalno točno. Nemojte više da podržavate šarlatane ma koliki Zvezdaši bili. Pozz svima

Reply
Kastro нов 13, 2012 at 00:23

Ko je pojacanje ako Milijas nije?

Reply
Milojko Pantic нов 13, 2012 at 01:35

Kastro lepo da ti postavim pitanje ovako? Da li je pojačanje igrač koji na 100 metara trči 25 sekundi? Da li je pojačanje igrač kojega nema nigdje u zadnje dve utakmice kada se lomi prvenstvo? U onim sretnim pobedama je imao i poneku ulogu sa dobro izvedenim prekidom, a sada kada ni toga nema on nije igrač za Zvezdu. On je veliki Zvezdaš i zadužio je Zvezdu, ali brate nije on za prvi tim. On je za zadnjih 20 minuta utakmice da lepo uđe, uspori igru, da koji dug pas i t o je to. Prošlo je njegovo vreme…Jedino mi uzmemo igrača koji više od ovoga ne može dati klubu. Meni je tužno gledati da igrač koji igra u Zvezdi ne može da potrči brže od kornjače.

Reply
Denis нов 13, 2012 at 08:08

Ti si ogroman pacenik. Prvo to da trci i priblizno to su neke tvoje informacije. Drugo, lik deli poslednji pas fantasticno, ali sa kim da igra, a mi mrs vise sa ovog sajta, jer svaki put lupetas da je to bruka

Reply
misic нов 12, 2012 at 19:45

Ljudi u pravu je bio Goran Bunjevcevic kada je oterao Jankovica.Govorio je tada kako mu Koroman govori ko da igra i da mu je pred svima lupao samare!!!I takav trener nas trenira,taj nepismenjak prvi da se otera!!!!!!!!!!!!!!

Reply
milos нов 12, 2012 at 19:37

u pravu je onaj andjus kad kaze da je portal mondo u vlasnistvu vesica,cim je frka stize putin,avioni,kamioni…http://www.mondo.rs/s266599/Sport/Fudbal/MONDO-_Putin_dolazi_u_Zvezdu_da_resi_problem.html

Reply
marko нов 12, 2012 at 20:13

Brate sad sam ja to htio da naisem ali vidjeh tvoj kom. Vrlo je bitno da ljudi shvate da je to jos jedna Vesiceva laz, a Andjus je veceras u 21:10 sos-u 😉

Reply
MileKrug2 нов 12, 2012 at 20:37

Andjus je jedan najobicniji shizofrenicar i kloshar!

Reply
milos нов 12, 2012 at 20:55

to sam i ja mislio,ali ispostavilo se da je za sve u pravu,apsolutno za sve..

Reply
milos нов 12, 2012 at 20:56

to se mora gledati,hvala na informaciji 😎

Reply
ađutant нов 12, 2012 at 19:28

Ljubav prema Zvezdi ne može se meriti.Toliko radosti, a bogami i tuge može nam prirediti samo naša Zvezda.Činjenično stanje je alarmantno.Klub nam urušavaju kvazi treneri sa bata Đorinom licencom.Koje reference je imao Sale Janković kada je doveden po drugi put u Zvezdu.Možda selektiranje igrača u prvom trenerskom putjašestviju po marakani.Možda konstatacija da je Blažić tip igrača koji može zameniti Molinu!Možda mu je povratak na kormilo zvezde činjenica da je sin Bobija Jankovića novinara.Razumem upravu da je posle Robijevog odlaska trebalo gasiti požar, ali oni nisu gasili požar oni su dolivali ulje na vatru.Svaki poraz je bolan ma kakav bio, ali ljudi shvatite da ovakvi porazi gde nema igre najviše bole.Gde je ta zvezdina omladinska škola.Vredi li iole jedan ili dva igrača iz iste, ko selektuje omladince kadete, radi li i tu kumovska veza.Sa analizom gore pomenutih igrača se ne slažem.Nema tu potencijala za zvezdu.Budimo iskreni.Realnost traži napore pruža zadovoljstva ali i razočaranja.
BAJKOVIĆ golman ograničenih vrednosti veliki zvezdaš svaka čast, ali postavlja se pitanje zašto svi talentovani golmani u zvezdi propadaju.Pitanje za upravu i Srđana Maksimovića.
MIKIĆ totalno nesiguran u odbrani, u napadu koristan samo kod prekida.Premalo za zvezdu.Koji li su ga kriterijumi doveli do kapitenske trake postavlja se pitanje.
MLADENOVIĆ igrač nižerazrednog karaktera, slaba tehnika, slab presing.
MAKSIMOVIĆ, ko li ga dovede do reprezentacije, menadžer sigurno dobre igre nisu.Kiks na kvadrat.
JOVANOVIĆ inteligentan smiren ali i prespor.Njegovo ispadanje siguran gol.
MILIVOJEVIĆ najavljivan kao veliko pojačanje,ili ga ima ili ga nema.U zadnje vreme ga više nema……ali ga ima u Mihinom putujućem cirkusu.
DIMITRIJEVIĆ nema ni D od pokojnog mu oca Čave.Premalo presporo.Puž na terenu.
MILIJAŠ još jedan puž.Golać.Svaki njegov pas se čita.Sporo sporoije presporo…..
KASALICA ima veća m..da nego Lazović srce.Njemu trebaju pravovremene dubinske lopte da bi do izražaja došla njegova brzina.Totalno neiskorišćen.
MUDRINSKI pun pogodak.Igra na osećaj za gol, ume da se postavi,snažan u duelima,ali nema saigrača koji će da uputi centaršut.Ono malo prilika što je imao iskoristio je.
LAZOVIĆ je zvezdin promašaj veka.Odgovorno tvrdim.Ako od njega postane igrač bićemo ponovo svetski prvaci!!!!!! Ne razumem trenere zvezde koji u njemu vide talenat.U igri jedan na jedan nula.Borbenost nula.Igrač beton lige.Izgubi loptu na sredini terena podboči se i nemo posmatra kontranapad protivnika.Obratite pažnju na njegovo kretanje za vreme utakmice.Užas.
O upravi je mnogo toga rečeno.Ružno jer su zaslužili.
O Džaji sve najlepše, ali Džaja nema čarobni štapić.Sistem nam treba.Ovaj se urušio……….
Ovo nije bes ni hir.Ovo je od srca.Isto sam mislio i kad smo sa mukom pobedjivali nišlije, sremce……
Kuda plovi ovaj brod, bez kormilara.Bojim se da nam zvezda ne postane TITANIK.Nadam se da neće.Dozovimo se pameti!!!!!!!!!!!!

Reply
Goran нов 12, 2012 at 19:30

Dao sam ti plus zbog truda i ljubavi prema Zvezdi, inače se ne slažem u mnogim stvarima.

Reply
Ja нов 12, 2012 at 19:45

Videli smo prosle sezone koliko Laza moze. Ali kod ovog ,,trenera“ igra kao Barkos 2008. Lepo sam govorio da nama ni Murinjo ne moze pomoci 🙁

Reply
Milojko Pantić нов 12, 2012 at 22:26

Nešto si u pravu, nešto nisi. Sve je otišlo kvragu kada je Besić došao u klub. Onda su doveli neznalicu Jankovića i „pojačanje“ Milijaša. I od tada Zvezdina igra sve gora i gora. Džaba Robi radio dvadeset meseci i stvarao viziju za Zvezdu kada dođe čovek koji me zna ama baš ništa i u roku od tri meseca uništi 20 meseci rada. Da je to napravo u ozbiljnom klubu (što Zvezda danas nije) oterali bi ga iz kluba davnih dana, a on nama prodaje priče da je drugačija situacija da bi dao ostavku. Želi da kupi vreme i ako kojim slučajem na inat i sreću dobije derbi da ga gledamo (ne daj Bože) i na proleće.

Reply
Denis нов 13, 2012 at 00:25

Vidim ti si neki veliki strucnjak, analiza nema dalje, ne brukaj se majke ti

Reply
monako нов 12, 2012 at 19:24

Kakva analiza meca kad jedan tim ne sutne u okvir gola nijednom za ceo mec.Ko je igrao onda,ko vodi tim ,ko vodi klub.
vesicu ODLAZI
CELOKUPNA ,NESPOSOBNA UPRAVA NAPOLJE.
Kakav antic,skundric………..ma svi napolje NESPOSOBNJAKOVICI.
vesica ZA PREVENTIVU U ZATVOR da ne ode u VK ILI TK ZVEZDA.
vesicu O D L A Z I

Reply
Laki нов 12, 2012 at 19:24

Za ovu utakmicu trebalo bi postaviti broj zvezdica 0.Jer i 1 je neki prosek.

Reply
Rajko нов 12, 2012 at 19:07

Svaka tije na mestu . ovome ne treba ništa oduzeti, a dodao bih Vesić, Lukić i co.NAPOLJE. Džajo vrati se. NAPRED ZVEZDOOOOOOOO….

Reply
Simic79 нов 12, 2012 at 19:00

Sarlatan Jankovic…

Reply
Milojko Pantić нов 12, 2012 at 20:26

Eh to sam i ja pisao, pa sam bio ludi Milojko, a ovih koji su to pisali i branili ovog šarlatana sada ih nema nigde. U mišjim rupama su i misle si jbg onaj ludi Milojko bio u pravu. Kako lepo ovi iz uprave zamžu toj dečurliji oči sa propalim igračima i polutrenerima koji su samo Zvezdaši a kvaliteta nigde.

Reply
PROMENE нов 12, 2012 at 18:50

PA DOKLE VIŠE DA SE SPRDAJU SA NAMA!! I DA DODJE OPET NA MARAKANU STA CE ON TO DA URADI!???? JEL ON MOŽDA TREBA DA OTERA I UHAPSI UNIŠTITELJA KOŠARKAŠKO-FUDBALSKOG KLUBA DžUKELU,OLOŠA VESIĆA!!?’ http://www.mondo.rs/s266599/Sport/Fudbal/MONDO-_Putin_dolazi_u_Zvezdu_da_resi_problem.html

Reply
Goran нов 12, 2012 at 19:28

Hahaha, Putin da pomohne, sve sam čuo i za nove stadione, Kineze, Deltu itd, nemojte mi još bajke o Putinu.

Reply
Ljuta Krajina... нов 12, 2012 at 18:30

Milijas, Bajko i Spajic – tri velika zvezdina srca! Ostali igraci (igraci menadzera i oni koji Zvezdu gledaju samo, samo kao usputnu stanicu) ne zasluzuju ni komentar, a kamoli mjesto u jednoj instituciji, bez obzira koliko teska i stradalnicka situacija bila…

Reply
deki нов 12, 2012 at 18:21

Riba smrdi od glave – u ovom slucaju to je uprava!! A ti je nigde ne pomenu!!
Drugo, sta mi imamo od eventualne pobede na derbiju!?? Kad ce ovaj tim tu utakmicu da odigra na misice, zbog navijaca.. A vec sledece kolo garantovano kiks… Vec vidjeno!!
I da budem iskren za kraj, sit sam bre poziva „mobilizacija, svi na Marakanu, itd…“ Kome ja to da dajem podrsku vise???? Kome??? Krediti su odavno potroseni!!! Nisam najveci zvezdas, to je nemerljivo, ali nisam ni nista manje od Lukica, Vesica, vodja…Volim Zvezdu kao i svi ovde ali ako dodjem bice zvizduka i za manekene i upravu!!! Dosta je bilo!!!!!!!!!

Reply
Zarko нов 12, 2012 at 18:15

I ranije sam pisao i moram priznati dobijao minuse, ali sam ubedjen da je jedan(ne i jedini) od velikih problema naše igre Milijaš. Možda i odigra poneki dobar prekid ali zato svojom, za moje pojmove, neverovatnom sporošću ubija našu igru. Dok se on zagradi, i ne znam da li njegovo kretanje mogu nazvati trčanjem, dozvoljava svim našim protivnicima da se bez problema vrate na svoju polovinu, gde mi jednostavno ne možemo da povežemo tri pasa bez nečije greške. Onda nije ni čudo sto naši igrači (Lazović, Kasalica) teško dodju u poziciju jedan na jedan. Mi kao da ne možemo da nadjemo neku sredninu, jer smo besmislena dodavanja unazad kod Prosinečkog zamenili igrom bez igre, gde nam i najmanji presing gde treba povezati nekoliko pasova za njegovo razbijanje predstavlja nesavladivu prepreku. Jedino opravdanje po mom mišljenju je ogroman psihološki pritisak zbog pet godina bez titule pa svi igraju stegnuto i u strahu od greške.

Reply
DeckyStrasni нов 12, 2012 at 18:19

ali mon ponekad odigra iz prve, sto na veliku zalost retko radimo a moramo. komsije su nesto drugo, njih protiuvnici cekaju na odstojanju od 6 metara dok se oni nameste pa tek kad ovaj doda on ga napada.

Reply
PERA BOR нов 12, 2012 at 17:46

Stvarno ne shvatam kako si uspeo napraviti ovako dugu analizu posto su nasi igraci na utakmici sa Ofk Beogradom odigrali jedno veliko NISTA !

Reply
dexy122 нов 12, 2012 at 18:48

haha trebao je umesto ovih manekena analizirati igru OFK beograda i analizirati njihove igrace pojedinacno. I iz protesta, na kraju napisati imena svih igraca Zvezde zajedno sa trenerom i upravom, i pored toga napisati nulu.

Reply

Leave a Comment