Moja Crvena Zvezda
БлоговиСвета

Li Adi?… Ko daje više? Naravno, komšije!

Li Adi

Dok još čitamo i ne verujemo šta kompleksi naprave od čoveka, stiže još jedna u nizu vesti koja treba da destabilizuje naš klub pred još jednu veoma bitnu utakmicu u prvenstvu.

Još jedna “bomba“ narednog prelaznog roka, kako je najavljuju, po “dušebrižnicima“ bi trebao da bude Li Adi. Iako je više nego jasno da od takvog transfera neće biti ništa, ispiranje usta Zvezdom po svim mogućim sportskim portalima se nastavlja. Posebno moram da pomenem vest u kojoj se kaže sledeće:

“Današnji „Sport“ piše da je Partizan zainteresovan, i da ovaj igrač ne bi imao nikakvih problema da se uklopi, tim pre što su njegovi zemljaci stigli letos u Humsku.“

Iz ovog teksta svako oseti kako  jedan običan fudbalski klub pokušava da se stavi neki pijedestal, iznad mnogo poznatijih i većih klubova. Predstavlja se kao jedan moćan klub, koji eto razmišlja da kupi nekog igrača iz nekog tamo kluba. Ni jednog trenutka ne možete pročitati da taj fudbalski klub nema novca za takvu kupovinu, a da ne pominjem da čak i kad bi imao, takav jedan transfer ne bi nikada došao de realizacije.

Li Adi ima ugovor sa Crvenom zvezdom, i jedini način da ode iz kluba je da neko otkupi taj ugovor, a to, verujte mi neće biti Partizan. Čak i da pretpostavimo da igrač nije zadovoljan iz ovog ili onog razloga, napustiće klub, ali po dobroj ceni, a tu cenu mnogi klubovi neće moći da plate, naročito ne oni sa naših prostora.

Повезане вести

19 comments

Leave a Comment