Moja Crvena Zvezda
Звездине легендеФудбал

Роби: Волим Звезду више од свих њих, али…

Robert Prosinečki

„Волим Звезду више од свих њих, али морам да поднесем тужбу!“ Ово је за Моцарт Спорт изјавио Роберт Просинечки, након што је, према његовим речима, изгубио стрпљење, јер се тек након више од десет позива генерални секретар Звезде, Стефан Пантовић, јавио његовом адвокату.

Роберт Просинечки се у децембру 2010. вратио у свој клуб након деветнаест година и ту провео 21 месец. Са Звездом је освојио Куп Србије, у мају ове године. Међутим, за све време проведено у клубу, био је суочен са штрајком играча, сукобу неких са управом и недисциплином појединаца, на шта није могао да утиче.

Фрапантан податак је да Црвена звезда Робију дугује чак двадесет плата, односно више од 200 000 евра?!

Имам две опције: да заборавим и опростим им све или да тужим клуб. Како бисте се ви осећали да радите у фирми у којој вас не плаћају? Мораћу на крају да тужим Звезду, иако је волим више од свих њих тамо. Знам да ће покушати да направе од мене неког ко не воли Звезду, они су мајстори за то“, закључио је Роберт Просинечки, у изјави за Моцарт Спорт. 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

46 comments

dejan нов 6, 2012 at 18:21

Robi, napravio si pravi potez kada si otisao iz Zvezde! Ovo je agonija! Agonija jednog kluba iz koje nema izlaska! Citam u komentarima da se pominje rec banda, medjutim smatram da to nije adekvatno jer su na sceni bezdusno para gladni clanovi UO! Robi, napravio si pravi potez odlaskom iz Zvezde! Mnooogo srece i nadam se da ces jednom doci ponovo u svoju Crvenu Zvezdu!

Reply
Djole- Jagodina нов 6, 2012 at 18:03

Robi sta si ocekivao od bande nego da kradu za sebe i plecene vodje koje ih podrzavaju dok nama prolaze godine sve teze i teze.Oderi ih legendo da ih ne gledamo vise.Za mene je sezona na Marakani zavrsena dok je vodi banda.ZVEZDA oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…..

Reply
Zvezdas Rijeka нов 6, 2012 at 16:52

Kakvih debilnih upisa tu ima , pa t je strasno.
Tacno ono sto se ocekivalo, Zvezda izgleda na mora nikoga da placa osim bande koja drzi konce, a kad bilo ko zatrazi svoj dinar ispada prodana dusa, bio to trener, bio to igrac..
I prestanite s tim klinackim forama „nema se para, zasto bas sad trazi, nek saceka…“ kao da imate 12 godina.
Ako se takvim stavrima stalno gleda kroz prste Zvezda NIKAD NECE IMATI PARA, pa gdje su pare?*
Ako sa nekim potpises ugovor na odredjenu svotu, znaci da imas ta sredstva osigurana ili si lazov pa vatas u mutnom ili si lopov koji te pare krade za sebe.
Robi uzmi sve sto ti duguju, posteno si dan i noc radio za Zvezdu, a samo maloumni kreteni mogu da podlegnu propagandi olosa i nasjedne na bajke o izadji od strane pravih Zvezdasa da bi se ovi zadrzali u foteljama!

Reply
aca нов 6, 2012 at 15:30

Robiju zelim da ih odere sa kamatom !!! ja dok je lukic i kompanija na celu zvezde ne odoh vise na utakmicu a ako ne odu do kraja sezone bacam clansku kartu !!!

Reply
bob нов 6, 2012 at 16:50

To bi oni i želeli. Da ih zaborave oni koji su tu bili sve ove godine, pa da onda na miru mogu da okupe oko sebe one koji veruju da je ovo prava Zvezda. Tek sad ću da ih pljujem i tek sad ću još više da volim Zvezdu.

Reply
BL нов 6, 2012 at 15:25

Zvezdina Zvezda – ROBERT PROSINECKI!!
Ne dozvoli robi da ti ljiga kao sto je lukic oduzme ono sto ti propada bolje je i da pare odu u tvoje ruke nego u njegove bar si nesto ucinio za zvezdu, sta je on uciniu za zvezdu, NISTA hoce da unisti celu generaciju heroja iz 91 da im ukalja ime ali nece moci ako se nesto pita DELIJA i SEVERA!!
LUKICU MARS IZ ZVEZDE!!!!!!!

Reply
Karaburma нов 6, 2012 at 14:32

Robi zasluzuje neke premijice sitne zato sto je 3 puta dobio partizana proletos i sto je osvojio kup. To je sve sto taj covek za sluzuje… Nijedan igrac Zvezde ne zasluzuje platu ali da ne gresim dusu fudbal je ipak posao pa bi oni trebalo da dobijaju nesto… Recimo da im se da plata od 250, 300e. Nego tek kad ti uradis nesto, osvojis neki trofej, dobijes jer si to ZARADIO. Robi trazi nesto sto nije ZARADIO. Mislim da bi i sami igraci bili zadovoljni da primaju 300,400e mesecno a da ih dobijaju redovno… NEMA PLATA DOK SE NE ZASLUZI…

Reply
delija_md нов 6, 2012 at 14:08

Robi je sa jedne strane dobro rekao,ali sa druge nije. Upravu je što neće da oprosti dug Lukiću i kompaniji, ali kad malo bolje pogledaš neće ni oni do vijeka..Lule ima da se pokupi jednog dana (a mi Delije ćemo tad da bacimo nešto na roštilj uz gajbu Jelena 🙂 ), ali će dug ostati..dug koji šteti imenu i renomeu Crvene Zvezde. Kao delija ja bih dug oprostio, jer mene ne interesuju igrači, trener, predsjednik, ja sam tu zbog grba, Marakane i crveno-bijelih boja i Crvene Zvezde kao ljubavi koja se prenosi decenijama sa „oca na sina“ u mojoj porodici.

Reply
Luka нов 6, 2012 at 14:06

Sportal je ovu vest preuzeo od Press-a, dok ovde pise „… u izjavi za Mozzart…“ Obrni okreni, meni tu nesto smrdi… :mrgreen: Verovatno neko hoce da posvadja nas posvadja sve redom XD

Reply
nikad neces biti sama... нов 6, 2012 at 14:31

Bravo Luka to je cilj

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca нов 6, 2012 at 13:48

Imate moju email adresu pa ako moze posaljite.Puno hvala adminima.

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca нов 6, 2012 at 13:42

Admini i ostala braco moze li mi neko dati Dzajinu adresu ali ozbiljno.Resio sam da napisem par reci,mozda covek i ne shvata koliko ga vecina nas zeli.Znam da prvo mora da redi privatne stvari ali onda….Okupice Dzaja ljude koji znahu izlaz iz ovih dugova.Kako je Covic znao?Molio bih adresu najidkrenije ili email.Hvala.

Reply
Deksa нов 6, 2012 at 14:30

covic je zamrznuo Crvenu Zvezdu, oteo grb i potpisao sve zvezdine igrace za dzabe. Sutra ce ponovo da promeni ime ako mu se ćefne a Zvezda će umreti

Reply
Delija нов 6, 2012 at 13:15

E moj Robi….Sad si me razocarao…To sto imas spor sa Lukicem moras preko zvezda da uradis???Ja da sam na tvom mestu ne bi dinar uzeo zvezda ako su mi duzni makar hleba nemao da jedem…Kako je mogao Keselj i Kari da oprosti dug a ti ne?Nisi ti nikakav zvezdas Robi…Dajte mu taj novac koji ga je udario u glavu i ne treba vise na marakanu da dolazi…

Reply
Pop нов 6, 2012 at 13:15

Pa da volis Zvezdu bar bi sacekao da prodje derbi da das takvu izjavu. Znaci stvaras negativnu atmosveru pred derbi I ostavio si nas kad si nam bio najpotrebniji, pred jednu od naj vecih utakmica sto je Zvezda odigrala u poslednjih 5 godina. Zbog takvih Zvezdasa kao sto si ti I jesmo u ovakvoj situaciji ( samo pare ).

Reply
CzvBoys нов 6, 2012 at 13:09

Bravo Robi,imas punu moju podrsku da uzmes svaku zaradjenu paru od ovih kriminalaca u klubu.Doslo je vreme(mozda i proslo) da stavimo prst na celo i zapitamo se kakva to bagra vršlja po Zvezdi.Sve dok to ne shvatimo i ne suočimo se sa istinom ma kakva ona bila neće biti nikakvog pomaka.Doslo je vreme da Sever kaze svoje,da otera bagru jer u suprotnom znate i sami.Sramota je da neki Lukić(inače 6 Zvezdina zvezda) tera sve moguće legende iz kluba,radi šta mu je volja,rezultati su mu ravni nuli a u klubu je već četvrtu sezonu.Nekad su „glave letile“ za mnogo manje stvari ali ocigledno iza njega i Vesica stoji neko.Prema tome krajnje je vreme da odu jer ovo ne vodi nikuda.ROBI,VRATI SE KAD IH NE BUDE BILO! Srećno i u zdravlje legendo.

Reply
Cira нов 6, 2012 at 11:54

Apsolutno si u pravu Robi…kome da ostavis pare?Lukicu da bi mogao njima da placa laika Aleksandra Jankovica.Ti si pokazao koliko volis klub i uvek ces biti legenda Zvezde.

Reply
vlll нов 6, 2012 at 15:12

bice ti taj isti jankovic legenda za neko vreme, videces.. jankovica sam ja prizeljkivao na klupi zvezde jos pre nego sto je prosinecki doso na mesto sefa strucnog staba.. dobar je sale strucnjak, nekako mislim da ce on napraviti tu dobitnu kombinaciju za veca dela..

Reply
Mani нов 6, 2012 at 11:27

Svi vole Zvezdu ali niko je ne voli vise od PARA!!!! To je sasvim jasno. Svo je vole a svi je tuze!! Ne krivim uopste Prosineckog, ima pravo na svoj novac koji je zaradio. Ali za sve je kriva nesposobna uprava, to je vise toliko ocigledno kao i sve ono vezano za Toleta, sudije i namestanje. Samo nam fali sad jos da prodaju Micka, Maksu, Mudrinskog, Milivojevica i to ce biti kraj svih nadanja!!!

Reply
aca нов 6, 2012 at 11:00

Trebao si u zvezdi za dzabe da radis. I ja kad sam zavrsio fakultet sam poceo za dzabe kao pripravnik , a ti ni licencu nemas. A sad kad radim opet mi kasni plata.

Reply
aca нов 6, 2012 at 11:24

Alo bre ljudi sta je vama … Robi je pun para , da je on imalo covek pustio bi prvo da se isplate radnicima plate, a oni rade za crkavacu koja im kasni sto godina. Znaci on otima od sirotinje koja dinara nema

Reply
Igor нов 6, 2012 at 10:58

Tuzi Lukica i Vesica privatno a ne klub . Eto vam vaseg Robija sad se pokazuje koliko on “voli“ Zvezdu. 🙁

Reply
ZvezdasPula нов 6, 2012 at 12:05

Kako su se ponijeli prema njemu Robi je odavno trebao da tuži Zvezdu i njenu nesposobnu upravu. Pitao bi tebe da radiš 16 mjeseci bez plaće i da još posuđuješ igračima svoje lične pare da li bi ili ne bi tužio nekoga za koga radiš. I na kraju da se još sakriju iza tvojeg imena i niko ne pokuša da te zaštiti i izbjegavaju kontakt sa tobom. Da nije tužno bilo bi smiješno. Moraš odrasti i shvatiti neke stvari.

Reply
Aleksandar нов 6, 2012 at 10:46

Sto se nije zalio na “ljude u klubu“ dok je bio trener zvezde?
Pare kvare !!!

Razmislite malo …

Reply
zvezdas нов 6, 2012 at 10:26

tuzi slobodno robi i uzmi im pare ali ocekujemo te uskoro opet da se vratis i nastavis gde si stao u normalnim uslovima kad se dzaja vrati i da napravimo nesto veliko…

Reply
Божа нов 6, 2012 at 09:50

И требда их тужиш. Нема спаса Звезди док не отерамо Лукића и Весића. Овај други је упропастио КК а сад је на добром путу да то исто учини и са ФК. УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!!!

Reply
aleksandar kg нов 6, 2012 at 09:47

Trgao si nas, vratio veru u Zvezdu mnogim ljudima koji posle Barija nisu verovali vise u nju, poceo si da pravis sistem igre, da nije bilo tebe ne bi bilo ni Laze, ni Micka……
Odavno veci smeker i Gospodin nije bio u klubu da tvog dolaska………
Mogao bih o tebi da pricam do sutra, ipak jos jednom veliko ti HVALA za sve sto si pokusao POSTENO da stvoris, ti uzroke poraza nikad nisi trazio izvan svlacionice, kao pojedini, HVALA TI ROBI jos 1000 000 puta.
I ako Lukic za volonterski posao prima 6 000 mesecno ?!?!?! i Prosinecki ima pravo da trazi sve do poslednjeg dinara……

Reply
cincar нов 6, 2012 at 09:44

nemoj Robi da im oprostis. Ako im oprostis oni ce taj novac lpodeliti izmedjuz sebe. Zato TUZI LOPOVE!

Reply
Gogi нов 6, 2012 at 09:30

Šta ste se ufatili robija, čovjek pojma nema o trenerskom poslu, kako ga nije stid da tuži Zvezdu-malo mu para-LATIN je to ljudi moji

Reply
Marko нов 6, 2012 at 11:09

Anđuse, jes’ to ti? 😛

Reply
slobal нов 6, 2012 at 09:24

Ne tuzis Lukica, nego Zvezdu ! Tako da necemo o ljubavi i moralisanju… Imas svoje gradjansko pravo da trazis pare, a z….. tu pricu o ljubavi, jer da zaista toliko jako volis Zvezdu ne bi trazio te pare, s’ tim pre sto ti novca zasigurno ne manjka, naprotiv !

Reply
Pop нов 6, 2012 at 08:42

Nemoj da nas tužiš, sad si dobio pare od Turaka. Sačekaj malo da dođe Džaja pa ćeš dobiti svoje pošteno stečene pare. Niko neće da radi za džabe jbg.

Reply
mile нов 6, 2012 at 07:35

Dosta si poturao svoja ledja za njih. Tuzi ih i uzmi svaki dinar koji si posteno zaradio.
Nismo te zaboravili, svako malo te pominjemo. Sacekaj da bagri vidimo ledja pa se vrati da nastavimo gde smo se zamrzli, da nastavimo zapoceto, da opet ozivimo i pocnemo igrati fudbal. Tada ces moci normalno raditi, a ne balansirati izmedju njih, igraca i nas.
Legendo nasa, svako ti dobro do ponovnog susreta.

Reply
Homer нов 6, 2012 at 07:26

jbg,tuži nas, i onako smo u qrcu ! zaštiti i svoj ugled i svoju porodicu,šta drugo da ti kažem. a mi ćemo „opet Jovo nanovo“…dok se ne raspadnemo,a blizu je i taj trenutak. jbg,nema druge…volim i ja Zvezdu ali ovo ….

Reply
Brigate нов 6, 2012 at 02:17

Ja ljudi imam samo jedno pitanje.. Ko je sportski direktor FK Crvene Zvezde ? Da li smo mi jedini tim na svijetu koji nema covjeka na mjestu Sportskog direktora ili tim-menadzera ? Bili su Robi-Stefanovic ali njih dvojice vise nema,tako da ocu da znam ko je sad ? A za Robija netreba trositi rijeci kakav je on covjek i koliko voli zvezdu.. ROBI VRATI SE !!! DZAJO VRATI SE !!!

Reply
dexy122 нов 6, 2012 at 09:52

Vesic i Lukic ne mogu da nadju pijuna da ga postave na to mesto, pa im je najbolje da nema nikog na tom mestu, da oni mogu da manevrisu sa igracima kako im se hoce.

Reply
Marko нов 6, 2012 at 02:09

Legendo ako iko od tvojih ili ti budes ovo procitao znaj da govorim u ime svih kada kazem da te vecno volimo! Slobodno trazi ono sto si zaradio, nijedan od nas ti to nece zameriti.
RP – LEGENDA!

Reply
Igor нов 6, 2012 at 01:50 Reply
ZvezdasPula нов 6, 2012 at 01:45

Robi legenda si bio i ostao. Žao mi je što su ovi u upravi se sakrili iza tvog imena i što si otišao na način da te niko nije ni pokušao zaštiti. Svoje si zaslužio i ako su platili onima koji nisu sa ničime zadužili Zvezdu, tebe trebaju i dvostruko jer si došao u najtežem trenutku!

Reply
VESICU ODLAZI! нов 6, 2012 at 01:44

E kad Robi kaze da su oni majstori za spinovanje onda ja ne znam da li postoji jos neko ko moze da podrzava Vesica crva i viteza of sopota?Ja Robiju potpuno verujem i vidim da je covek bio sikaniran na svakom koraku,pa se zapitajte kako je bilo moguce da uspe kada radi sa nezadovoljnim igracima koji ne primaju plate ni premije,nemaju volje i motivacije za trening i za utakmice vec to odrade preko one stvari?Koloko puta smo se cudili sto ne trce vise,kao da nece da izgaraju i kao da pruzaju 30 % mogucnosti?E moj voljeni Robi,svaka ti cast sta si ti sve trpeo i prezivljavao samo zarad ogromne ljubavi prema Zvezdi.Volimo te Robi.

Reply
CZHN нов 6, 2012 at 01:40

KAD SU PLATILI NEKOM MIRNESU ŠIŠIĆU-PLATIĆE I TEBI!OVAJ ČOVJEK NIKAD NEĆE NANIJETI ŠTETU KLUBU ALI TREBA DA DOBIJE ŠTO JE POTPISANO.

Reply
laki нов 6, 2012 at 01:19

Tuzi nas!!! 😀

Reply
darko нов 6, 2012 at 01:09

BOJKOT FUDBALA….ne znam nacin da oteramo olos nego da ne dolazimo na stadion…Kad nista drugo ne mogu da ucinim,necu da izdvajam pare koje ce oni da stave u dzep….Vidimo se Marakano dok se ne promeni uprava….

Reply
aleksandar sd нов 6, 2012 at 01:05

Jos jedna legenda koja je oterana iz kluba! jos jedna u nizu bagre lopurde vesica!! vodje navijaca stidite se koga podrzavate! sram vas bilo!

Reply
Djordje06 нов 6, 2012 at 01:02

NANANANANAANANANAN ROBERT PROSINECKI !!!!!
Lukicu bezi iz SVETINJE dok je ne upropastis skroz !

Reply
lpool нов 6, 2012 at 01:02

Daj da smenimo onu bagru i dovedemo nekoga ko je ko Robi !! Da ovde ima pameti ti bi bio na lukicevom mestu ! 😐

Reply

Leave a Comment