Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Списак играча за меч са Јагодином

Вечерас против Јагодине

Вечерас против Јагодине
Вечерас против Јагодине
Утакмицама 11. кола наставља се фудбалски шампионат Србије.

Тим Црвене звезде на свом терену угостиће екипу Јагодине која у овој сезони као и уосталом и у прошлој бележи одличне резултате. Тренер Александар Јанковић после поподневног тренинга одредио је списак играча које ће повести у карантин у клупски хоте и на њему се налазе следећи првотимци:
Бајковић, Кировски, Пантић, Спајић, Максимовић, Јовановић, Младеновић, Мијаиловић, Димитријевић, Лазовић, Милијаш, Миливојевић, Савићевић, Вешовић, Бабаљ, Милуновић, Касалица, Асамоа и Мудрински.

Сусрет између Црвене звезде и Јагодине игра се у суботу 3. новембра са почетком у 19 часова.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

40 comments

dexy122 нов 3, 2012 at 17:25

Ja sad razmisljam. Nevezano za komsije, nego za upravu. Kada nam neko skine dva ili sva tri boda mi osipamo drvlje i kamenje na njih. Ne igraju dobro, vuku se po terenu. Zasto? Zato sto najverovatnije ne dobijaju plate, ali su cigani i igraju mozda za trecinu plate koju bi trebali da imaju prema ugovoru. Ova uprava je zlo, i cekace se poraz u nekoj utakmici da bi se opet otvorilo pitanje njihovog odlaska, a plasim se da kad se taj poraz desi da ce biti kasno za titulu, pa opet jovo nanovo. Sta zelim da kazem je da kada ovi igraci izgube, razmislite malo da li treba njih da teramo iz kluba, ili upravu. Koliko igraju srcem pokazuje to da niko nije otisao na pocetku sezone, sem nekih, a sigurno su im vec tad falile plate, i da kidaju na derbijima, i kidace na sledecem. Ja sam u to siguran. Cak iako izgubimo, bice tu umesano puno fudbalske nesrece i mozda jos neceg… Ja se toliko i ne plasim za derbi, ja se vise plasim za neki spartak. Koji ce da nas iznenadi. Treba terati upravu na sve nacine. Sigurno da bi igracima obecanje od Dzaje da ce dobiti plate vise znacilo nego od Luleta dunstera.

Reply
srbin нов 3, 2012 at 17:22

dajte link za tekmu

Reply
marko bl нов 3, 2012 at 17:10

eto nam nas kiks i poraz od spartaka..koliko sada opet da cekamo kiks komsija..da smo bili prvi glavu dajem da bi oni prvi kiksali i mi bi otisli na plus 4 5 bodova..ovako sve po starom i sramite se poraza od spartaka..zar da stalno im gledamo u ledja ma muka mi je vise..hocu zvezdu koja gazi a ne kilavu vec 6 godina..bog zna kada ce gadovi da kiksaju u ovoj fus ligi i umesto da gazimo kada smo prvi mi odmah 3 0 kao da znamo samo drugi biti..

Reply
vesko.nk нов 3, 2012 at 16:34

da li neko zna ima li prens meca na prvoj u cg?
losije igramo od komsija a mozda im je i tim bolji,, ali, mozemo mi do titule.. ni oni ovih 5 godina nisu svake sezone bili bolji pa su osvojili. a neka namjestaju i rade sta oce ako ih dobijem derbi mi cemo uzeti titulu

Reply
JoDe нов 3, 2012 at 16:30

…………………………………..Bajkovic…………………………………..
…………………..Pantic………………………….Maksimovic……….
Vesovic…………………………………………………………Jovanovic

…………………………Milivojevic…………………Mijailovic………….
Milijaš………………………………………………………………Milunovic

……………………………..Asamoa…………Kasalica…………………

Ovakvu bi formaciju voleo da istrce na teren!
Jovanoviceva prirodna pozicija je levi bek!

Reply
Драган нов 3, 2012 at 17:05

Па и није. Он може да игра левог бека, али није му то природна позиција сада. Можда је некада била, сада свакако више није. Сем тога, играч његове конституције је као рођен за штопера.

Reply
. нов 3, 2012 at 16:28

2-0 Kajzeri,Prosinecki grli ceo strucni stab,hahahaha 😀

Reply
CZHN нов 3, 2012 at 16:20

ŠTO JE NAJGORE NEĆE NI POJEDINCI SA TRIBINA DA JE OTERAJU…

Reply
qwerty нов 3, 2012 at 16:07

Ocigledno da partizan nece posustati da nas prestigne u broju titula,a mi mozemo samo da gledamo i da se nerviramo jer imamo sposobnu upravu koja ce to dozvoliti. :facepalm:

Reply
UPRAVA=OMG нов 3, 2012 at 16:16

A tu upravu sigurno nećemo odavde oterati!!! ➡

Reply
Беране ЦГ нов 3, 2012 at 15:49

Fora je u tome sto je partizan u vecini slucajeva dobijao jake timove kad su oni bili u lošoj formi,npr vojvodina,ofk. . .A mi igramo sa njima kad su u top formi uglavnom.Tako se namjestilo,slučajnost ali bzv.Ipak imam osjecaj da ćemo u derbiju da im odrzimo čas fudbala.

Reply
timmy нов 3, 2012 at 16:33

samo izgovori… partizan melje sve redom u nasoj ligi. njih kup ne zanima, oni zele titulu i to je to.

Reply
fhsjhsdfjk нов 3, 2012 at 16:58

Ne zanima ih kup? Ne zanima k… To je samo izgovor za poraz od Borca.
Meni niste jasni vi koji uzdižete Partizan. Nemaju ni oni neku igru. Ali ne kiksaju zato što kad je teško tu je sudija da da neki crveni karton.
Fudbal nam propada odavno.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica нов 3, 2012 at 17:21

Shvatite da Partizan ne interesuje ni kup,ni evropa,vec samo nase prvenstvo!!!I nece odustati dok nas ne preteknu po broju titula,i postanu najtrofejniji klub u Srbiji…a svemu tome zahvalite Goranu Vesicu…Na Sever ne idu ljudi koji vode klub,vec „slepci“ koji rade iskljucivo kako im kazu potplacene vodje…

Reply
timmy нов 3, 2012 at 18:01

bate pogledaj tim partizana protiv borca…

Reply
crni_redstar нов 3, 2012 at 15:46

vise nikad necu da odem na utakmicu radnickog,vise necu navijati za njega cak ni protiv partizana-zgadio mi se danas! kakvi odvratni slepci ne mogu da verujem,a sto je najjadnije nislije nisu to zasluzile! nislije uvek ma ko da je upitanju dodju ,podrze ,zeljni sporta ,a radnicki ovako da im vrati! izgubice svu publiku,bice njih 200-300 na jugu,stotinak penzosa na zapadu i to je to-videcete! radnicki stidi se svoga grada i nislija,stidi se nadimka real sa nisave!

Reply
Mladen нов 3, 2012 at 16:59

Zasto, sta je bilo … jesu li pustili grobare ???

Reply
Miljan нов 3, 2012 at 17:57

Igrali su blago receno ko pi.ke. Dali autogol u desetom minutu i posle samo cekali kad ce da prime ostale. Izasli su da izgube to ne moze da se sakrije. Kakvu su zelju pokazali protiv nas? Od toga 10 posto nije bilo protiv groblja. Strasno

Reply
Savo нов 3, 2012 at 15:45

Ovo je najbednija i najprljavija liga u evropi, a i sire.

Reply
UPRAVA=OMG нов 3, 2012 at 15:36

Neće kiksnuti! Od koga da kiksnu!? Pogledajte njihove rezultate protiv Voše,Slobode, R. Niš-a,Ofk-e.. Dali su im 20 golova,a primili 1-2 Poigravali su se sa Vošom u sred Ns-a,preslišali Slobodu. A mi tek protiv tih klubova treba da igramo,a jedva smo i ovo do sad dobili ALI JEDVA!!!! Na polusezoni zaostatak ce opet biti -10!!! A mi sa našim Murinjom i vodjom lukićem odosmo u …. :facepalm: AJMO MINUSI…

Reply
dr нов 3, 2012 at 15:53

Realno brate oni se sprdaju sa ovim prvenstvom,ili iraju sa filijalama i razigravaju mlade,ili sudija svira nesto,ili su nekad u formi i gaze. Ja stvarno ne viim svrhu ovog prvenstva. Nisam pesimista,ali realno ja ne vidim kako cemo mi osvojiti prvenstvo makar jedno u sledecih 10 godina,koliko god to nekom smesno zvucalo. Samo kad pomislim na ovaj dug sto raste ja se zapitam dal cemo uopste i docekati naredne sezone.

Reply
UPRAVA=OMG нов 3, 2012 at 16:12

Brate nemam pojma to za filijale,za njihove,a i naše. Ali da smo dotakli dno to je očigledno. Ja mislim da ni ove nećemo videti titulu. A uprava nam ima veću podršku od bilo koje predhodne! Nemamo ni jednog klinca iz našeg pogona u startnih 11…prodajemo igrače nekim fondovima!? :facepalm: RASPADAMO SE A LULE SE ČEŠLJA!!!

Reply
miki нов 3, 2012 at 15:24

i jos da dodam na ovaj moj komentar o namestanju. SPartak BSk iz 2 u 1, Javor – Hajduk iz 2 u 1, ko ide u kladionicu shvatice sta hocu da kazem. Ko namesta utakmice ne namesta 1:0, kada namestas i gubis nebitno je sa kojim ces rezultatom izgubiti. Koliko je ocigledno da namestaju moze da kaze i podatak da i ovaj nesrecni golman koji im menja stojkovica ne moze da primi gol. Smejurija od lige, a regularnost ne postoji.

Reply
miki нов 3, 2012 at 15:18

Pa ne mogu da kiksnu kada imaju zatvorene utakmice sa pola lige. Auto gol u 7 minutu utakmice dovoljno govori. Tamo gde nemaju zatvoreno kao protiv rada i Javora tamo nameste sudiju i to je to. Mislim da smo mnogo izgubili porazom od Spartaka, i prosto je neverovatno kako smo tako olako izgubili…

Reply
timmy нов 3, 2012 at 16:38

zto sto smo i mi protiv spartaka prodali tekmu, jer su nas htjeli tuziti uefi za ono drvo mirica, jer smo im duzni 200000 za njega.

Reply
Sanguinista нов 3, 2012 at 15:16

hocete li vi da prestanete da mracite po internetu i gledate kako glodarska usrasko mudzoska stoka namesta utakmice po selima Srbije, i da ako ste zvezdasi uopste?! se pokrenete i premlatite nekog od tih lopovcina… , ili onih koji primaju njihov prljav novac, ili da opljackate neku zlataru izfinansirate Zvezdu…, i Svi Na Stadion – Crvena Zvezda Sampion!

Reply
dr нов 3, 2012 at 14:53

Oce li kiksnuti vise ovaj partizan u prvenstvu,deluje kao da nemaju od koga da kiksnu do kraja prvenstva. osim derbi.

Reply
F.C.Rred Star нов 3, 2012 at 15:33

U pravu si……..u prvenstvu izgledaju kao Barselona il Real,a kad dođu u Evropu onda se brukaju…….to dovoljno govori o svemu a pogotovo o tome da „ako vaš tim odigra remi na utakmici a nije partizan,onda su vaši snovi o tituli razbijeni“ 👿 :facepalm:

Reply
Miroslav нов 3, 2012 at 14:22

E,moja Zvezdo na sta si spala da kvota na X sunovratno pada,nadajmo se da nije namestena utakmica..

Reply
miki нов 3, 2012 at 15:19

Igraj batice iz x u 1 opusteno…a ako si toliko siguran za taj navodni x slobodno odigraj.

Reply
Luka нов 3, 2012 at 13:31

Bajko (posto ga je najavio)
Vesovic – Pantic – Jovanovic – Mladenovic
Milivojevic
Lazovic – Milijas – Dimitrijevic
Kasalica – Milunovic
I naravno ostaje pitanje da li mogu Lazovic i Mudrinski… Ukoliko mogu onda Milunovic umesto Cave na bok, a Mudri u spic. Ako ne moze i Lazovic, onda mozda da se pocne sa Asamoom ili Babaljom, Milun na jedan bok, Cava na drugi… Ili moze i Milivojevic na bok, a Micko na zadnjeg. Au koliko kombinacija XD ne zna se koja je bolja 😀

Reply
deki нов 3, 2012 at 13:32

Sto li smo dovodili Jankovica kad imamo tebe 🙂 ??

Reply
Luka нов 3, 2012 at 13:36

To se i ja pitam…

Reply
Slave15 нов 3, 2012 at 15:57

Babalja na bok?? o.O jesi li ti normalan!!??
Jankovic uigrava odbranu (Pantic-Maksimovic-Jovanovic-Mladenovic),ali ne ti imas bolju taktiku sa Vesovicem…..to treba da brani Partizanove napade u derbiju??!! Vesovic pored nezamenljivog Pantica!Lazovic je skoro izasao iz povrede pa ga nece sigurno ubaciti da ne pogorsa povredu,jedino ako bude los rezultat,a nadam se na nece biti los!!Cava ne moze da igra na desnom boku!,previse je spor ,koliko smo kontri imali samo preko njega,a njega prestignu svi igraci,pa se lopta vraca do Milijasa pa tek onda idemo u napad!!U derbiju nek igra na desno strani ali da ne ide napred nek ide milijas(jeste da nista nije brzi od cave,ali bar zna sta ce sa loptom),lazovic,kasalica,milunovic.!

Reply
sasa нов 3, 2012 at 13:31

dajte link od arene,ocu da gledam stoku

Reply
***DELIJA 1OO%*** нов 3, 2012 at 13:48

nema,a da stoka vec vodi,i to autogolom….haha nije ni cudo

Reply
CzvBoys нов 3, 2012 at 13:14

Svi na Maru,jer Zvezda igra totalno drugacije od drugih!

Reply
deki нов 3, 2012 at 13:18

Mi igramo kako nam AgroBanka svira!! 🙂
Samo se plasim da smo ga odigrali…

Reply
Mladen нов 3, 2012 at 13:33

Ma ne brini … daj da uzmemo titulu i udjemo u LS i svi problemi su nam reseni !!!

Reply
Uros нов 3, 2012 at 14:39

Kad bi to bilo tako lako,gde bi nam kraj bio…

Reply

Leave a Comment