Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за Јагодину од данас у продаји

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све навијаче да ће се карте за меч 11. кола првенства Србије између Црвене звезде и Јагодине продавати на благајнама највећег српског стадиона у петак и суботу.

Билетарнице на Маракани ће данас радити од 11 до 16 часова, док ће се на дан меча, у суботу 3. новембра улазнице моћи купити у периоду од 11 до 19 часова, односно до почетка сусрета.

Цене карата су следеће:

Север – 200 динара
Исток – 300 динара
Запад – 400 динара.

Такође у оквиру акције „Ђачки југ“ за меч са Јагодинцима за све основце улаз на јужну трибину ће бити бесплатан. Улаз 24, односно сектори 7 и 8 биће отворени за све ученике основних школа који дођу у пратњи родитеља и понесу ђачку књижицу.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

Cira нов 2, 2012 at 13:11

Sigurna pobeda na MARAKANI za dobro raspolozenje za naredni tezak perod
Imali su nedelju dana,da odmore,da se utreniraju,pa da vidimo da li ce biti neke igre ili ce Sale po starom.

Reply
nikola нов 2, 2012 at 12:21

A mogli bi da se dogovorite sa Kosarkaskim klubom da utakmice ne budu u isto vreme !!!!! Kako da budem na 2 mesta u isto vreme??

Reply
CZV нов 2, 2012 at 12:17

prognoza czv-jagodina 2-0— babalj 40 min,milijas 80 min

Reply
veliki pravi zvezdas нов 2, 2012 at 12:11

Kada ce da ode vise ova uprava Crvene Zvezde na celu sa Vesicem i Lukicem ,uprava napolje iz Crvene Zvezde na celu sa Vesicem i Lukicem potreban nam je Dzaja na celu Crvene Zvezde da on dovede strucne ljude u Crvenu Zvezdu i da se privucu sponzori u nasu Crvenu Zvezdu

Reply
atza87 нов 2, 2012 at 11:58

Ove sezone u proseku dolazi nesto vise od 10000 gledalaca, od toga verovatno bar pola ako ne i vise sa sezonskim kartama. Zar nije bolje da se pusti slobodan ulaz, da na svakoj utakmici bude u proseku minimum 30000 nego da stadion „zvrji“ prazan zbog nekih 10-15000 e koliko se zaradi na prodaji tih nekoliko hiljada ulaznica.. Kuci skoro svaku utakmicu igramo u TV terminu, pa normalno je da ce biti lepse i verovatno ekonomicnije ako nam stadion bude pun? Zabranjeno je da deca ispod 16 god ide sama na utakmicama, od strane drzave, pa onda klub treba da nadje nacin da poveca posecenost. Npr. da za 1 kupljenu ulaznicu, na stadion moze uci roditelj sa svom svojom decom koja ima manje od 16 god. Ili da se odrzavaju nagradne igre na svakoj utakmici gde ce pokloni biti tipa nekih vrednijih telefona, racunara i sl, da se na neki nacin privuku posetioci..

Reply
Zvezdalee нов 2, 2012 at 12:31

Rodjace,jel vidis da u klubu nemaju ni plate da se isplate . Kakvi vredniji telefoni, racunari . Ja uzimam sezonsku vec dosta godina i nije mi problem kes, za Zvezdu uvek . I ne trebaju mi pomenuti telefoni i ostalo – TREBA MI TITULA !!!!

Reply
bane нов 2, 2012 at 17:40

treba karta da se naplacuje… pa rodjace nema dzabe ni kod babe 😆 …. jedino se ne slazem sa tim da roditelji sa decom ulaze na jug.. neka ih stave na istok lepo da gledaju….. malo smo se olenjili i sto se tice mobilizacije.. mora to dosta agresivnije da ide… jel ova sezona nam je biti ili ne biti i moramo i da igramo u evropi bar jesen da bi mogli polako da prezivimo… i da ne zaboravim viteze od Sopota kupi prnje… SIKTER

Reply

Leave a Comment