Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Трећа победа одбојкаша

Црвено-бели одбојкаши

Црвено-бели одбојкаши
Одбојкаши славили трећи пут у низу
Одбојкашки меч трећег кола Винер Штедише лиге који је почео данас у 18:30 часова у Шумицама, завршен је још једном победом црвено-белих одбојкаша, овог пута против екипе Младог радника.

Први сет су наши момци добили захваљујући игри која је била за похвалу у свим сегментима, убедљивим резултатом од 25:15, за само 22 минута.

Други сет је почео нешто бољом игром Младог радника, који је успео да поведе са чак 8:2. Ипак, играчи Црвене звезде су се пренули после тајм аута и разговора са тренером и смањили разлику на 11:10, да би касније и преокренули резултат и повели са 12:11. До краја сета је резултат био неизвестан, мучило се за сваки поен, али су наши сјајни момци показали карактер и успели да дођу до предности од 2:0.

Трећи сет су почели наши одбојкаши одличном серијом у којој су направили осам поена разлике и повели са 15:7. Сет је рутински и сасвим мирно приведен крају и одбојкаши Црвене звезде заслужено су славили трећи пут у низу, максималним учинком од 3:0. Овом победом, црвено-бели момци избили су на чело табеле!

Тренер Николић је за МЦЗ кратко прокоментарисао ову утакмицу.

– Мислим да је за победу заслужно то што смо врло озбиљно ушли у овај меч. Тешко нам је било да се концентришемо после пораза од великог Трентина и мало сам се, искрено, прибојавао тога како ће момци изнети ову утакмицу, али показали су да су схватили моје сугестије, као и да су велики професионалци и одговорни људи и успели су да дођу до победе на којој им честитам. Даље идемо корак по корак, утакмицу по утакмицу, јер верујем да само тако можемо доћи до циља који смо зацртали себи.

Судије овог меча били су Игор Миљковић и Драгутин Ћук.

У наредном колу наш тим гостује Спартаку из Љига.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Шта мислите о игри наших одбојкаша на овом мечу?

Повезане вести

2 comments

CZHN окт 28, 2012 at 22:02

GAZI!!!

Reply
Goran окт 28, 2012 at 20:54

Odlično! Sad liga šampiona. Uz malo sreće i navijače u Šumicama možemo nešto da uradimo.

Reply

Leave a Comment