Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Још један богат викенд црвено-беле спортске породице

И овог викенда очекује нас много наступа спортиста нашег СД-а у различитим такмичењима.

Први ће на терен наши кошаркаши, који без отпуштеног Алмонда и Брауна, који је отишао у САД, имају тежак задатак да у Скопљу свој скор поправе на 2-4, јер би било трагично да након шест кола скупо плаћени играчи Звезде имају скор 1-5. На овом мечу шансу да дебитују имаће Миловановић и Смиљанић.

Утакмица почиње у 17:00.

Сат времена касније, обе наше рукометне секције наступају у својим такмичењима. Рукометаши, који играју све боље, дочекују Зајечар у Шумицама, док девојке гостују у Бачкој Паланци, где ће покушати да крену ка горњем делу табеле.

Оба меча играју се са почетком од 18:00.

Под рефлекторима стадиона „Карађорђе“ у Новом Саду мегдан ће поделити фудбалери Доњег Срема и Црвене звезде. Први меч у историји ова два ривала биће веома интересантан, јер Војвођани играју сасвим добро од почетка сезоне и могу бити врло неугодан ривал. Звезда мора да јури нова три бода и да задржи прикључак са вечитим ривалом.

Меч се игра у 19:00.

Ватерполо дрим-тима БВК Црвена звезда након неколико узастопних победа гостује екипи Београда, па се очекује нови тријумф, али и наступ неколицине младих играча који добијају шансу код Декија Савића од почетка сезоне у „лакшим“ мечевима.

Меч се игра у 20:00.

Програм у недељу отварају наше даме у копачкама, које распуцане и након неколико победа играју против екипе Нивеса, где се очекује нова голеада и тријумф Звезде, који ће омогућити нашим девојкама да остану у трци за титулу првака државе. Меч се игра на помоћном терену Маракане у 13: 00.

Након њих, куглаши ће на неки начин отворити серију вечитих дербија. Они са почетком од 14:00 гостују вечитом ривалу и очекује се врло занимљив меч.

Овај викенд затварају наши шампиони, одбојкаши, који у 20:00 дочекују Млади Радник у Шумицама.

Срећно, Звездо!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

baba simana окт 27, 2012 at 12:51

Нови Сад је наш
пуши га доњисремаш! 😈

Reply
CZHN окт 27, 2012 at 12:47

JEDINA LJUBAVI ŽIVOTA MOG,NEK TE PRATI SREĆA,NEK TE ČUVA BOG.Srećno svima!

Reply
milos окт 27, 2012 at 12:21

Da li je istina ovo za Lazovicevu povredu ili nije?

Reply

Leave a Comment