Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Списак играча за Доњи Срем

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Александар Јанковић, након данашњег тренинга је одредио списак фудбалера који ће путовати у Нови Сад. На списку се налази следећих 18 фудбалера:

Бајковић, Весић,
Пантић, Спајић, Максимовић, Микић, Јовановић, Младеновић, 
Мијаиловић, Димитријевић, Милијаш, Миливојевић, Вешовић, 
Бабаљ, Милуновић, Касалица, Асамоа, Мудрински

Утакмица против Доњег Срема игра се у суботу 27. октобра, са почетком у 19 часова.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

24 comments

Cira окт 27, 2012 at 20:04

Da li su se konacno otvorile oci postovalaca lika i dela Aleksandra Jankovica? Imamo srece u sudiju,jer bi nas Srem sa 11 igraca na terenu razbucao kao i Spartak.Ko god odigra visoki presing nad nama ima pola pobede u dzepu.Sudija je iskljucenjem onemogucio Srem da igra ovako do kraja i pobedi ne Crvenu Zvezdu vec iskljucivo Aleksandra Jankovica.
Ne sumnjam da cemo u drugom pobediti oslabljeni Srem,ali ovo treba da bude signal upravi da smeni trenera dok jos nema nenadoknadive stete.

Reply
otpisani101 окт 27, 2012 at 19:50

greska…s jankovicem mi pobedu bez nervoze nece da vidimo…i to po ko zna koji put sa igracem vise nikog nismo nadigrali…sta vise donji srem je skoro ravnopravan…jankovic kao trener nema igru i nema blge veze…treba mu 5 godina da uigra ekipu…

Reply
Dragan окт 27, 2012 at 19:16

Momci, a jel ima neki link za nas iz dijaspore? Unapred HVALA !
Dragan

Reply
Драган окт 27, 2012 at 19:17 Reply
Dragan окт 27, 2012 at 19:20

Hvala brate !!!!!

Reply
Dragan окт 27, 2012 at 19:54

Hvala brate, hvala, ali taj link ne radi… Evo ga jedan koga sam slucajno pronasao…
http://tv.mojbuk.com/more-about-joomla/arena-sport.html

Reply
otpisani101 окт 27, 2012 at 16:31

aj da vdimo sigurnu pobedu veceras…ma dosta je vise gnjavaze i mucenja navijaca…vreme je da do derbi jankovic stvori neku igru,jer derbi bez igre tesko ce dobiti…uprava napolje jer je lukic zapisan u istoriji kao jedini presednik koji je izgubio titulu a imao bodovnu prednost nad grobarima…i od blentavog stanojevica napravio trofejnog trenera…da smo bili bolje organizovani za tog anonimusa danas niko ne bi cuo…i da ne bi i od vermezovica napravili trenera,vreme je za promene na svim nivoima…a i jankovic ako ne pocne konacno da igra celu utakmicu napadacki,tesko da ce docekati prolece…pa ako ovi grobari u milano igraju ofanzivno,jankovic nema vise alibi za nis,kragujevac,novi pazar itd…gde smo se branili po 60 minuta…zvezda je zivot,ostalo su sitnice…

Reply
goran holland окт 27, 2012 at 16:17

Braco…ima li ko bilo kakav link da se gleda danas utakmica sa Sremom…nemam Arenu preko total tv 🙂
Hvala1

Reply
mida окт 27, 2012 at 12:23

a deje savicevic…

Reply
Nenad Milijaš окт 27, 2012 at 11:29

Braćo, prenosi li neko tekmu, pošto ja igram i neću moći da gledam pa da javim mojima da oni gledaju!

Unaprijed zahvalan Vaš, Nenad Sutlijaš

Reply
Nenad Milijaš окт 27, 2012 at 11:32

Našao sam, ARENASPORT 1!

Reply
despot окт 27, 2012 at 02:02

sta je sa Lazovicem?? 😯

Reply
M. окт 27, 2012 at 11:33

Lazović povređen još od utakmice sa Englezima.

Pročitala sam negde da mu se povreda pogoršala zbog neadekvatnog lečenja i da možda propušta derbi.

Reply
CZHN окт 26, 2012 at 21:02

Savicevic je dobio 5.min. a Mladenovic ce vjerovatno igrati dok ne uvali auto gol…

Reply
Cira окт 26, 2012 at 20:50

Silno bih voleo da nisam u pravu,ali sam100% siguran da Aleksandar Jankovic nema kvalitet da vodi Zvezdu.Tu svoju sigurnost temeljim na vise stvari..Zvezda igra sporo i staromodno i sve se zasniva na Milijasu i njegovim prekidima.Poslednje dve utakmice smo dobili dominacijom nad ocajnim protivnicima,dobicemo verovatno na isti nacin i Srem,a onda kom opanci kom obojci.Grobari ce tesko vise kiksnuti protiv bilo koga,a Sale je prokockao i taj bod prednosti,pa je fakticki poraz ili neresen ishod na marakani ravan gubitku titule.Uz sve to treba pregrmeti OFK,Uzice,Vosu…Dao Bog da me Sale demantuje svojom strucnoscu,ali jedno je sigurno kada krene po zlu i Zvezda ne otvori utakmicu kako treba Jankovic ne zna sta da ucini sa ekipom da je vrati.

Reply
mariachi окт 26, 2012 at 20:54

Lepo je Sale rekao da trenutno nema vremena da se napravi igra.
Ocekujemo da na prolece igramo mnogo bolje

Reply
Cira окт 26, 2012 at 21:05

Nema vremena da napravi igru Crvene Zvezde ? I bez igre misli da pobedi sve do kraja ? Kako neki ljudi ne vide ono sto je ocigledno,pa se posle pretvore u najzesce pljuvace i trenera i igraca uz i onako popljuvanu upravu/
Zivi bili pa videli ko je u pravu,samo se molim da steta ne bude nenadoknadiva.

Reply
kastiljo окт 26, 2012 at 22:19

sloboda vise nije ono sto je bila prosle godine,ofka takodje,vosa takodje…samo se seti kako su protiv groblja prosli svi…

Reply
UROS окт 26, 2012 at 23:08

e aj ne tupi covek je od 9 utakmica izgubio jednu samo jednu za ono protiv rada se zahvali prosineckom pod njim smo imali igru ali smo na polusezoni imali 10 bodova manje nego partizan a jel to bila igra,on je bio trener za zvezdu samo zato sto je legenda jel tako??pa druze njemu hvala za sve sto je uradio za zvezdu kao igrac,a kao trener nije nista uradio,SALETU PUNA PODRSKA BAS JE ON TRENER ZA ZVEZDU NE MOZES DA IGRAS MODERAN FUDBAL U LIGI GDE SE SVI BRANE PROTIV TEBE,NI BARSELONA NE IGRA BRZO KAD IGRA PROTIV AUTOBUSA, RAZMISLI O TOME MOLIM TE!!!

Reply
xD окт 26, 2012 at 23:47

Vidi, ponekad i mene zezne ovo i pitam se kakva je ono igra?
Pokazalo se efikasnim za sada. Ne igramo lijepo, ali osvajamo bodove. To je bitno.
Dobar je Sale, vidjećeš. Još kad budu pripreme, pa od proljeća sve redom ima da ubijamo. 😀
Sigurno si primijetio da smo jedan period na skoro svakoj utakmici igrali fantastično. Sad je na njima da igraju tako svih 90 minuta.
Kako god, srećno im bilo. 😛

Reply
Cira окт 27, 2012 at 00:09

Svakako im zelim svu srecu,jer igraju i za moje srce,ali videcete da sam bio u pravu…samo se pitam sta cete pricati posle sledeceg kiksa….I pre Subotice govorio sam isto sto i sada,od Spartaka nismo pobedjeni,vec smo ponizeni,a Sale je to nemo posmatrao nesposoban da bilo sta ucini.

Cira окт 27, 2012 at 00:03

kastiljo mozda oni nisu ono sto su bili,ali protiv nas ce biti i tu nema nikakve dileme, a pitanje je da li smo i mi ono sto smo bili…dobili smo Mudrinskog,Milijasa i Pantica,ali smo zato izgubili Mijailovica,Mladenovica,Lazovica,Vesovica,pa i Milunovica i Kasalicu….
UROS -e Tragicno je izgubiti od svakog tima u JSL,jer je svaki poraz nenadoknadiv,pa da smo bar izgubili na pocetku prvenstva,pa da razumem,mi ni nismo izgubili u Subotici mi smo odvaljeni….Ko se makar malo razume u fudbal Robiju je bas falilo ono sto je Sale ekspresno dobio(Milijas.Mudrinski,Pantic) i veruj mi da je to imao Prosinecki imali bi mnogo bolju igru i ubojitiju Zvezdu.Barselona uvek igra brzo ili ti ne znas sta gledas.
Kada nam parkiraju autobus jos je odlicno,ne valja kada nas napadnu i odigraju visoki presing,onda imamo velike probleme,ali ti to niti vidis,niti razumes.I na kraju ako se moja zapazanja pokazu tacna molim te da kada budes pljuvao igrace i trenera da to cinis malim slovima..

Reply
Marko окт 27, 2012 at 12:34

Samo da ne bude kasno na prolece 🙄

Reply
era окт 26, 2012 at 19:36

Zasto ne probati sa Jovanovicem na poziciji levog beka? On tu poziciju igra u reprezentaciji, Ima odlican centarsut, a u napadu imamo Mudrinskog.
Zasto nema Savicevica? Vidim da Lazovic opet nece igrati i ja iskreno ne primetim razliku da nije na terenu, cak sta vise dali smo bez njega Bsku 7 komada i Kuli 2 u gostima. Saletu je Mićko na klupi, sto znaci da na zimu ide. Nadam se da ce Luka Milivojevic nastaviti da igra kao u prethodnih par meceva. Mozda bi mogao Asamoa da uskoci umesto Kasalica ili Milunovice? Ko god da igra, neka pobedimo. Napred momci!

Reply

Leave a Comment