Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Павличевић и Бјелица задовољни првим бодом

Одбојкашице Црвене звезде су синоћ у “Шумицама“ поражене резултатом 3-2 против азербејџанске екипе Локомотиве, али су сјајном игром, нарочито у другом и трећем сету, показале да се с правом озбиљно рачуна на њих и да заслужују указану шансу. После меча новинарима су се обратили тренер екипе Ратко Павличевић и капитен Ана Бјелица.

Осцилације су очекиване за овако млад тим, али то није добро. Није било лако, али задовољни смо и овим једним освојеним бодом. Звезда тек гради своју игру, има још доста простора за напредак, а утакмице са овако јаким ривалима ће доста значити екипи. Научили смо много, а најбитније је да девојке верују у своје могућности- рекао је Павличевић после утакмице.

И капитен тима, Ана Бјелица, била је задовољна приказаним:

Резултат показује наше неискуство, нашу младост. Сара Пурчар и Катарина Маринквоић су по први пут играле Лигу шампиона, али сам сигурна да су оне успеле да се изборе са свиме што их је снашло на пријему сервиса и докажу зашто су ту. Можемо бити задовољни са бодом, али ми ту не стајемо, настављамо даље још јаче како би узеле још неки бод, евентулано утакмицу, па и да прођемо у наредни круг Лиге шампиона, што да не – рекла је после меча Бјелица.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

1 comment

CZHN окт 24, 2012 at 13:32

Bod po bod…Čestitke Ratku i curama.

Reply

Leave a Comment