Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Докић: „Борбеношћу до резултата“

Никола Докић

Сусрет између рукометаша Црвене звезде и Војводине који ће се данас одиграти у новосадској хали „Слана бара“ са почетком од 18 часова изазива велику пажњу љубитеља рукомета. Дуели београдских и новосадских црвено-белих увек су били неизвесни и често их је одлучивала једна лопта. Предпоставка је да ће тако бити и вечерас иако су позиције на табели дијаметрално супротне.

О предстојећем сусрету један од наших рукометаша од којих се највише очекује, Никола Докић изнео је своје виђење:

– Претходна три сусрета знатно су нам подигла самопоуздање. Увек имамо шансу да победимо, али се за то морамо максимално борити до самог краја. Управо смо то приказали у претходним колима, јер смо стизали до бодова и поред ситуације у којој смо били. Војводина је у претходним мечевима показала доста слабости и надам се да ће тако бити и у дуелу са нама. Мада се мора признати да су искусна екипа. Фаворити су, али ако нам се укаже прилика као и против Партизана искористићемо је. Очекујем да уз борбеност и жељу дођемо до резултата.

Екипа сајта МојаЦрвенаЗвезда ће бити на месту догађаја, па промене резултата можете пратити на нашој ФБ страници. Убрзо након тога ће бити и галерија слика са меча.

Повезане вести

5 comments

fdd окт 24, 2012 at 18:08

link?

Reply
CZHN окт 24, 2012 at 13:30

Bravo za vodju ekipe i srećno ubuduće.

Reply
Treneri bez rominga x2 hahahahhahaha окт 24, 2012 at 13:29

Ovaj Dokić na ovoj slici isti Subotić-fudbačer… 😉

Reply
Ariljac окт 24, 2012 at 11:44

Da su nam jos dvojica ko ti raz*ebali bi jsd i Vosu ladno i popeli se na tron.Na stranu to,svaka cast i vama momcima i Perunu na dosadasnjem ucinku i zalaganju.

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK окт 24, 2012 at 11:09

samo hrabro!

Reply

Leave a Comment