Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Црвена звезда – Сингидунум 21:15h!

Crvena zvezda - Singidunum
Crvena zvezda - Singidunum
Crvena zvezda – Singidunum

 Мислим да је и Про Реку, Посилипу, Младости и осталима који су одустали од учешћа у Лиги Шампиона ове сезоне, сада јако жао због тога. Једноставно, немају прилику да гостују у Београду, Црвеној звезди и доживе атмосферу, равну оној на фудбалским теренима. У утакмици против француског Монпељеа, сви су уживали. Одличан меч, са резултатским преокретом, брзим ритмом, одличним головима, звездама у базену, звездама на трибини, али какву су атмосферу направили наши навијачи, не можемо да опишемо. Једноставно, невероватно!

Верујемо да су и Дејан Станковић, Југа Васовић, Гојко Пијетловић и Ненад Перуничић, међу многим познатим Звездашима који су присуствовали утакмици и дали подршку нашем тиму, били подстрек нашим играчима за добру партију и да су и они уживали у новом европском спектаклу у режији наших навијача. До дуела са братским Олимпијакосом је остало још времена, а следећи у низу је Сингидунум. Сингидунум је у прошлом колу поражен од Бањице 11:5, а пре тога је доживео катастрофу од Радничког из Крагујевца 21:1 и на табели без иједног бода се налази на самом зачељу, заједно са Београдом.

Црвена звезда је после првог кола у коме је била слободна, савладала кикиндски ЖАК 14:4, а затим у дербију, у Новом Саду и Војводину, 9:6. Обзиром да се у Крагујевцу игра дерби кола, између Радничког и актуелног шампиона Партизана, победа у овом мечу би наш тим могла да доведе до челне позиције, у зависности од исхода дерби дуела. У нашем клубу, после архивиране победе у Лиги Шампиона над Монпељеом, озбиљно улазе у дуел. За наш тим, највероватније, неће наступити Душко Пијетловић, због повреде рамена, па ће се ослобити прилика да наше младе наде добију шансу, као у сусрету са ЖАКом из Кикинде.

После дуела са Сингидунумом, наш тим очекује у суботу меч са Београдом, а затим, први овосезонски, дуго очекивани дерби, 10.новембра, пред путовање у Атину и сусрет 4.кола Лиге Шампиона, са братским Олимпијакосом.

Црвена звезда – Сингидунум, 4.коло првенства Србије у ватерполу, 24. октобар 21:15, СЦ „11.април“. 

Напред Звездо!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Какво је Ваше мишљење о овој теми?

Повезане вести

7 comments

Delije od Srbije окт 24, 2012 at 22:20

Pobeda 15-2 !!!

Reply
Delije od Srbije окт 24, 2012 at 22:08

Vodimo 11-1 jos 1 cetvrtina do kraja 🙂

Reply
Marko окт 24, 2012 at 09:43

Sta drugo ocekivati nego rutinsku pobedu. Ovo je najzanimljiviji deo …

„Za naš tim, najverovatnije, neće nastupiti Duško Pijetlović, zbog povrede ramena …“

Drugim recima, danas bi i mogao da igra da je to neophodno, sto bi trebalo da znaci njegov siguran nastup protiv grobova … kad ce goreti 11. april …

Reply
Vladimir окт 24, 2012 at 12:17

Pijetlović sigurno neće igrati.

Reply
Marko окт 24, 2012 at 12:30

Mislis danas? Danas i ne treba da igra, kao ni u sledecem kolu … ali zato da kida 11.10. 😉

Reply
Marko окт 24, 2012 at 12:31

Odnosno 10.11. 😛

Reply
nn окт 24, 2012 at 16:19

koliko kosta ulaznica?

Reply

Leave a Comment