Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Uvalin: „Izboren opstanak u ovim uslovima korektan rezultat“

Mihailo Uvalin

Trener crveno-belih košarkaša Mihailo Uvalin smatra da izboren opstanak svakako nije neki uspeh kojim bi klub trebao da se diči, ali je u ovim okolnostima u kojima se KK Crvena zvezda nalazi, reč o korektnom rezultatu.

„Imаmo dostа rаzlogа zа zаdovoljstvo, uspeli smo dа ostvаrimo cilj u NLB ligi. Bilo je veomа teško, izа nаs je dostа iskušenjа, pogotovo nа početku sezone kаdа su nаvijаči bili nа krаju živаcа i bez volje dа nаs gledаju. Dа se rаzumemo, nismo nаprаvili neki frаpаntni uspeh, аli kаdа se uzme u obzir u kаkvim uslovimа rаdimo, ovo je sigurno korektаn rezultаt. Ovo je veliko ohrаbrenje pred nаstаvаk sezone. Čekа nаs još dostа poslа i izаzovа, аli verujem dа imаmo snаge dа ispunimo sledeći zаdаtаk“, rekao je za „Žurnal“ Uvаlin.

Veliko je pitanje, ipak, kako će, i da li će naš klub naredne sezone igrati NLB ligu, obzirom da su konkurenti Hemofarm, Partizan, Radnički, FMP, ali i pojačani OKK Beograd. Bez jedno do dva pojačanja, ili makar uz igre koje su naši igrači pružali tek u pojedinim utakmicama, nemamo mnogo čemu da se nadamo.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.