Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско Друштво

Рукометаши и кошаркашице наступају сутра, у четвртак одбојкашки вечити дерби

Након тек завршеног, веома богатог, али делимично успешног викенда, црвено-бела спортска породица наставља са обавезама, па нас већ у среду и четвртак очекују нови мечеви наших екипа.

Већ сутра, рукометаши Црвене звезде након ремија у вечитом дербију и победе против Врбаса, играју одложени меч првог кола шампионата, против Југовића. Меч се игра у Каћу. Наши момци показали су да су веома добра и талентована екипа и покушаће да на јако тешком гостовању дођу до нових бодова, којима би кренули ка горњем делу првенствене табеле.

Традиционално неугодни домаћин, екипа Југовића, слабо је кренула у ову сезону, па су након три пораза тек у прошлом колу успели да освоје и први бод, против Црвенке, на домаћем терену. То ће сигурно бити мотив више за наше момке, јер ће преко пута имати екипу са којом могу равноправно да се носе и дођу до важних бодова.

Почетак меча је у 19:00.

Кошаркашице нашег клуба након +39 против нејаког Студента играју у Шапцу против истоимене домаће екипе, у малом дербију кола, који се тако може назвати макар по стању на табели. Наше девојке биле су убедљиве у прва два кола, против Студента и у Старој Пазови, док су Шапчанке такође оствариле две победе, против Челарева и Беочина. Ипак, Црвена звезда је апсолутни фаворит, па треба бити уверен да ће Станаћев и остале остварити нови тријумф и издвојити се на врху првенствене табеле.

Меч се игра од 18:00.

У четвртак на терен излазе и наши шампиони, одбојкаши Црвене звезде, који ће са друге стране мреже имати вечитог ривала, са којим су прошле сезоне одиграли маратонско полуфинале плеј-офа, па нас сигурно очекује интересантан дерби. Ипак, наши момци су у Суперкупу против Војводине и првом колу првенства против Рибнице показали да су без премца у Србији и ове сезоне, па треба очекивати да оправдају улогу фаворите и савладају Партизан, који је у првом колу доживео дебакл у Љигу, где је поражен од домаћег Спартака са 3:0.

Меч почиње у 18:00.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment