Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Karte za Kup od ponedeljka u prodaji

Aleksandar Jevtić

Počelo je Zvezdino proleće. Iz utakmice u utakmicu, gledamo nešto novo, drugačije, pozitivno. Igra sa idejom, temelj na kojem ćemo graditi sve buduće uspehe.  Igrači koji se ravnopravno bore za prvu postavu, ginu za svaku loptu na terenu, osećaju klub, navijače. Svima nam je puno srce kada vidimo pun stadion na gostovanju, krcat Sever kod kuće, ogromnu gužvu na Autokomandi. Tenzija se oseća. Lavina je odavno pokrenuta i oni koji nas ne vole, znaju da ovo naše, neće stati.

Zbog svega prikazanog na terenu, na pripremama, zbog truda koji se mora isplatiti, pozivam sve one kojima je Zvezda u srcu, da na svaki način dođu do karata za derbi u sredu. Naši igrači su zaslužili da imaju maksimalnu podršku. Sever će biti pun, u to niko ne sumnja. Cene karata za bočne tribine svakako nisu popularne, i na tome su komšije veoma insistirale, i nije im prvi put. Delili su i besplatne karte za manje utakmice, samo da bi povećali svoj, svakako skroman prosek gledalaca ove sezone. Pomozimo im da znatno povećaju prosek na utakmici u sredu, tako što ćemo još jednom ispratiti svoj klub, kao i svih ovih godina. Pomozimo crno-belima da im sreda zauvek ostane u lošem sećanju. Dajmo krila našim igračima da posao završe u prvoj utakmici, pa da onda u revanšu zaigramo Užičko na Marakani!

Karte počinju da se prodaju u ponedeljak 14. Marta, na Marakani, a prodavaće se i u utorak 15. Marta. Prodaja će trajati od 12,00 do 18,00 časova, dok će se na dan utakmice, u sredu 16. Marta, karte prodavati od 12,00 do 17,00 časova.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.