Moja Crvena Zvezda
АнализеДомаћи шампионатФудбал

Šta se dešava sa našim defanzivcima?

Povreda Li Adija protiv Inđije

U poslednje vreme smo svedoci poptuno neverovatne stvari. Povrede u zadnjoj liniji su nešto što brine svakog trenera, jer je to najosetljiviji deo ekipe, ali šta tek reći za ono što se dešava ekipi Roberta Prosinečkog?

U samo tri utakmice nastavka prvenstva povrede su dožiiveli Duško Tošić, Li Adi, Uroš Ćosić, a u poslednjem meču i Stevan Reljić(možda ne teža povreda). U prvom delu sezone bolest Milana Vilotića, koju je on savladao i vratio se jači nego ikad i povreda Danijela Mihajlovića. To su povrede 6 defanzivaca, mahom štopera za 18 mečeva koliko smo odigrali. Prosto neverovatno. Kao da je neko bacio „čini“ na naše igrače.

U subotu se već vratio pomenuti Vilotić, ali i Tošić koji propustio prva dva meča, jer se povredio na treningu pred Smederevo. Ista sudbina je skoro zadesila i Ćosića koji se povredio pred put u Jagodinu, pa se postavlja pitanje KAKO? Šta se to dešava sa igračima?

Zanimjivo je da je upravo u tom periodu, odsutan iz ekipe bio kondicioni trener Zirojević, koji je bio na seminaru kako bi predstavio svoj izum. Izgleda da čim ode naš „komandos“, imamo problema sa spremanjem za meč.

Povreda Reljića protiv Jagodine

Ostaje da se vidi da li će i nas sreća malo pogledati i oterati u širokom luku povrede od naših igrača, i to ne samo defanzivaca. Prvenstveno jer slede oni najvažniji dueli u borbi za titulu i kup.

Očekuje se da će se Adi vratiti u trenežni proces, da će biti spreman za derbi i da će uz Vilotića činiti štoperski tandem. Kada ćemo opet videti Ćosića, to ostaje da se vidi. Mihajlović je počeo da trenira, ali kakve su informacije, on neće moći da igra bar još mesec i po dana. Reljić će verovatno već sutra biti na raspolaganju, jer se radi o krvarenju( zub ili jezik).

Pogledaj nas Bože malo…

Повезане вести

11 comments

Leave a Comment