Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Adi: „Igraću protiv Partizana, i pobedićemo“

Uroš Ćosić

Videvši bolne grimase na licu Li Adija u sredu uveče, mnogi navijači su se odmah setili Vilotića i Mihajlovića, i zapitali – dokle? Na sreću, mladi štoper i stožer odbrane Crvene zvezde, nije teže povređen, i ubrzo će biti u timu.

„Adi je istegao zadnju ložu, ide na terapije i vrlo brzo će se staviti na raspolaganje stručnom štabu. Pitanje je hoće li stići da se oporavi za subotnje gostovanje u Jagodini, ali za derbi sa Partizanom bi trebalo da bude spreman“, rekao je za „Novosti“ portparol kluba Marko Nikolovski.

„Dobro se osećam, ne boli me loža kao posle utakmice. Nadam se da će sve biti u redu i da ću se brzo vratiti na teren. Da li ću igrati protiv Partizana? Naravno, biću na terenu, neka se navijači ne brinu. I pobedićemo“, rekao je Adi.

I Uroš Ćosić je doživeo povredu na utakmici sa Inđijom, ali manjeg intenziteta.

„Sada sam odlično, iako dugo posle meča nisam mogao da pričam od bolova. Dobro je i što se Adi nije teže povredio jer bi zaista bilo previše malera da ne igra u derbiju. Da li ću u Jagodini igrati sa Mikićem, Tošićem ili možda Vilotićem odlučiće stručni štab. Meni je samo važno da pobeđujemo. „

Ćosić je u par navrata napravio kardinalne greške koje su mogle skupo koštati Crvenu zvezdu.

„Greška koju sam napravio nije nas ovog puta skupo koštala, ali mi je dobra lekcija za ubuduće da drugačije rezonujem u sličnim situacijama. Posle vrlo dobrog prvog poluvremena, a zatim vođstva od 2:0, umesto da pritisnemo rivala i privedemo mirno meč kraju, neshvatljivo smo stali i dozvolili da na kraju branimo 2:1. Nadam se da ćemo u Jagodini odigrati svih 90 minuta u istom ritmu.“

Повезане вести

6 comments

Comments are closed.