Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатРепрезентацијаФудбал

Sramna odluka selektora Gane

Li Adi

Goran Stevanović, nekadašnji pomoćnik u našoj reprezentaciji i trener FK Partizan, a sada selektor fudbalske reprezentacije Gane, očigledno ni na afričkom kontinentu ne može da suzbije svoja osećanja prema FK Crvena zvezda. Žalosna je činjenica da Stevanović svoju klupsku pripadnost iskazuje preko jednog fudbalera koji se ni kriv, ni dužan našao u nemilosti samo zbog boje dresa koji nosi.

Naime, fudbalska reprezentacija Gane će krajem meseca odigrati dva susreta protiv Konga i Engleske, a kako javljaju mediji u ovoj afričkoj zemlji, selektor „crnih zvezda“ ponovo neće uputiti poziv defanzivcu Crvene zvezde, Li Adiju. Nakon prethodnog susreta, koji je Gana odigrala u Antverpenu protiv reprezentacije Togoa, mnogo bure se podiglo čak i po pitanju statusa mladog defanzivca u redovima našeg kluba. Li Adi je smatrao da se samo greškom rukovodstva Crvene zvezde on nije našao u dresu „crnih zvezda“, i čak se povela priča o njegovoj želji da napusti crveno-beli deo Topčiderskog brda. Sportski mediji u našoj zemlji su to jedva dočekali i čak su ga već preselili u komšijski tabor. Utvrđivanjem činjenica ispostavilo se da je problem jedino i isključivo bio u FS Gane i situacija je smirena.

Novom odlukom da Li Adi ne bude deo svoje reprezentacije Stevanović je dokazao da odluke o fudbalerima iz Gane koji nastupaji u srpskoj Super ligi, ne donosi na osnovu njihovih kvaliteta, već isključivo i jedino klupskom pripadnošću. Vremena ipak još uvek ima i Stevanović još uvek ima vremena da skine ljagu sa svog imena.

Da li treba napomenuti da su fudbaleri Partizana, Prins Tagoe i Dominik Adija pozvani pod nacionalnu zastavu. A Adija nije standardan ni u Partizanu.

Повезане вести

9 comments

Comments are closed.